65

галактика

преди 13 години

Сега ще измислят някои неща, за които преминаващите границите ще трябва да плащат допълнително. Нови рекети демек.

64

Анонимен

преди 13 години

Нали целта на НСР беше да се премахват повече граници, обединяване с Америка, тотална глобализация, единна валута навсякъде.Тези новини са за отвличане на внимание, което е планирано да стане, пак ще го направят, въпреки многото бля бля...

63

Пълна ирония сме

преди 13 години

Пак сме прецакани. Двадесет години ни убеждаваха, че няма никаква опасност за България; унищожиха армията, разградиха границите. Къде сте либерали лъжци и демагози, дето така плямпахте. *** и Българомразци сте, начело с всички президенти досега, разбира се и настоящия унищожител на армията ни и нейното въоръжение. Сега сме със свалени ***, заради вас предатели мръсни.

62

шенген менген

преди 13 години

При всички случаи българите ще мизеруват ,и не защото са членове на ЕС ,не защото комунистите ги управлявали ,не защото плащали соц.помощи на *** , а защото са некадърни и нямат пласмент на продукцията си от както СИВ се разпадна ! Затова българският бизнес не произвежда ,и да произведе ,на кого ще продаде?! Дето се казва на германСики : лангзам щербен !

61

жълво

преди 13 години

ура ......започна се - ЕС ше се разпадне ! За Шенген да не говорим, няма смисъл!

60

АДОЛФ ПАПАНДРЕУ

преди 13 години

ВСИЧЦКИ АПО вУЛГАРИА С визее...ФИГЕ АПО ЕЛЛАДА, РЕ СКАТА ГИФТЕС ВУЛГАРУС

59

до дедо умрелия х-й

преди 13 години

На теб пък кой ти прецака селското стопанство и пазарите , ЕС ли ?! След падането на комунизма сами се прецакахте , просто СИВ се разпадна и не останаха държави ,които по заповед на СССР да купуват български стоки ! Дойте времето на пазарната икономика ,където само способните умеят да продават стоката си !

58

На дедо дедовия

преди 13 години

В тази ситуация може да се каже само едно; "Оти ги руча'аме жабетата". 1. Ликвидирахме селското стопанство по заповед от вън (иначе няма ЕС). 2. Прецакахме си сами пазарите (иначе няма ЕС).3. Почти си ликвидирахме атомната енергетика (иначе няма ЕС).4. Ликвидирахме си здравеопазването по нареждане от вън (иначе нама ЕС). 5. Прецакахме си добрите отношения с Русия (иначе няма ЕС).И какво спечелихме от всичко това? Две поколения българи се изнесоха в ЕС, САЩ и т.н. В БГ почти не се раждат българи. Нацията си отива, държавата се управлява от чужди политически и икономически лобита. Армията няма сили и един качествен преврат да направи с цел оцеляване на нацията. За капак "приятелите" ни от ЕС открито ни заявяват, че сме втора ръка хора. Не ни искат заради проблемите който те ни създадоха и продължават да ни създават. Това добре но не си правят сметката, че всичките ни "доброжелатели" от последните 1000 г. захапаха "свинската опашка" а за някои от тях се споменава само в учебниците по история. Ако БГ народа загине, този път няма да има кой да спре полумесеца, така, че ЕС да си направи добре сметката ...

57

Анонимен

преди 13 години

Ебаа мъ ,в гърба *** ебаа

56

koko

преди 13 години

Ако ни пуснат в Шенген, знаят,че пускат вълка в кошарата

55

Анонимен

преди 13 години

Нещата отиват на *** страна и накрая ке го гриземе сите,с циганяци и без циганяци ше седиме те тука те сите

54

Анонимен

преди 13 години

Да и някоя нашека с по здрав гръб,и да е жилава

53

Анонимен

преди 13 години

Рипа ми газот за тоя шенген ,до къде има сланина в кацата ,кисело зеле в бидончето и винце от лани няма да могат да ме саборат

52

до 48 ,който е

преди 13 години

забравил кой е и какъв имидж имат българите ! "Каква работна ръка,култура и идеи от араби ,турци и пр."? , ти си забравил кой си или не искаш да знаеш кой си и какви са българите!Хората на запад много добре знаят кой какво *** може да изсере ,затова всяка година допускат в цяла Европа около 500 000 араби и турци, а българите въпреки,че са членове на ЕС ,никой не ги иска и се чудят как да удължат мораториума за работа!Просто при повечето българи ви липсва онова нещо ,което се нар.СЕБЕОПОЗНАВАНЕ

51

Анонимен

преди 13 години

И за какво ние този Шенген, който се клати като японско земетресение?То нашите политици се изприщиха и попривършват вазелина.

50

А, МЕРСИ

преди 13 години

Да са ни честити още *** ,няма спасение !Защо се бърка Европа в работата на Кадафи ?

49

99999

преди 13 години

Много либийци бягат от сарковите бомби в Тунис,те не могат да им смогнат и техните пак идват при нас.Ако сарко се прибере от Либия,тунизийския президент ще спре хората си.

48

dfcer

преди 13 години

абе как ще ни приемат, нали тогава зерговете( имам в предвид хъхрещите братя и селяндурщината, държа да почертая, че селянадур и селянин са разлизни неща, селянин не е обидно) ще превземат половин европа, не може се отърва от тях.

47

жак

преди 13 години

Вече няма какво да се краде и разрушава в Б- я и естествено шут *** . Хак ни едето 20 г. им играем по гйдата. А сега да видим политическия ни елит какъв цирк ще ни изиграе та да отидем на избори.

46

Анонимен

преди 13 години

*** да побързат преди да е влезло в сила