21

U4enik

преди 13 години

KLASNATA moje da me izpita

20

Олеее до 19

преди 13 години

Много си наивен мойто момче. А и явно не си виждал как стават нещата в действителност. Вярвай си щом ти харесва да те лъжат. В крайна сметка те на такива като тебе разчитат за да вземат някой друг гласец.

19

do 16

преди 13 години

Пълни глупости пишеш, в момента се набират кандидатури, кандидатурата събрала най-много гласове ще стане обща за двете партии, какво не разбра? Листите се редят на базата на тези избори, където всички членове и симпатизанти могат да участват. Ако това е недемократично ми посочи как се взимат решенията в дпс, бпс, герб, атака и кой и на базата на какво решава?

18

Анонимен

преди 13 години

И.Костов и М.Димитров - *** !!!

17

Инкогнито

преди 13 години

За пореден път полуграмотни тетки и тейковци обсъждат политика и се плюнчат по форумите. Продължавайте смело напред. Само да подскажа - пише се ***.:D

16

Олеее до 13

преди 13 години

Баба пена от Видин никога няма да си каже мнението по ред причини. А още по-малко тия нещастници ще вземат мнението й предвид. Колкото 20г. ги интересуваше баба ти Пена - толкова и сега ги интересува. Това са си пълни лъжи и манипулация - листите пак ще си ги редят както им оттърва, просто ще имат черно на бяло оправдание, че всичко е било "демократично". Защото в противен случай ни костов ни мартинчо ни надка нито който и да е било от тия *** ще бъде предложен в изборните листи.

15

Анонимен

преди 13 години

Най-корумпираната коалиция !

14

Акциза

преди 13 години

Колко са зле от ДСБ щом мислят за кандидатури от сорта на гнома Атанасов и наглеца Петър Москов или някакъв районен кмет-чиновник на име Прошко :D.А тоя Кисьов от началото на демокрацията е по разни постове администрацията- посланик , зам. министър, общински съветник..какво ли не.Така ли не можете да намерите 1 човек с биография, създал бизнес, работни места и просперирал па макар и малко ами все по чиновници и политически мекерета залитате.Явно синята коалиция наистина е труп.

13

AZ

преди 13 години

Вижте сега идеята им е много добра, нека членовете и симпатизантите на сините да кажат кой ще е кандидатът за президент и кмет. Другите партии да се поучат ! Там винаги тези решения се взимат на тъмно в малките часове на ноща, непрозрачно и недемократично. Така може и баба Пена във Видин да си каже меннието. Това за мен е похвално, дано да изберат достоен кандидат, желя им успех !

12

Анонимен

преди 13 години

Тая коалицийка не може да събере 4 човека за карти , а тръгнали на избори да се явяват ! Загубеняци !

11

Анонимен

преди 13 години

Zanimavat se s gluposti.

10

Oleee

преди 13 години

"Страхотни" кандидатури няма що! Поне ми е ясно още отсега, че президента няма да е син. С тия смешни кандидатури - вземи единия, та удари другия...

9

Анонимен

преди 13 години

Моля всички гербери в 15 часа да отделят време за следобедна филия с мас. От 16 часа по гуменки да поритаме мачле. От 17 часа копане на картофите. 20 часа гледане на новините по БТВ с другаря Борисов как реже ленти и 21 часа по леглата.

8

марко-1

преди 13 години

Кате що не вземеш да се омъжиш и да мирясаш вече

7

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам против МАФИЯТА, значи ще гласувам за Костов, който, Тя мафията - медийна, политическа, банкерска, бизнесменска - продължава да го плюе и залива с помия

6

Инкогнито

преди 13 години

До 2: Правителствата на НДСВ и ГЕРБ "стари" лица ли вкараха в Парламента???На мене ми омръзна да слушам за "нови лица", при положение че и партия Атака, и НДСВ, и ГЕРБ, и РЗС (в по-голямата си част) са все сравнително нови партии, които показаха и доказаха, че за (почти) нищо не стават. Не ви ли омръзна на всеки нови избори все за "нови лица" да гласувате и все от така лелеяните ви "нови лица" да се оплаквате?

5

TE TE

преди 13 години

TE PREVARNAHA ZNAMETO NA DEMOKRACIATA V PARCAL

4

анонимен

преди 13 години

тази жена, ........ами много е хубова.

3

Анонимен

преди 13 години

Ха! И тази излезе от нафталина след надето и емел етем. Още колко ли политически мумии ще заподскачат с вдигната ръка (аз, аз, изберете мен) през следващите месеци. Опити за настаняване на топло място и осигуряване на дялове за лично преразпределяне.

2

Анонимен

преди 13 години

Омръзнаха ми едни и същи лица в Парламента, време е вече да ги заместят децата им, които имат такива.