110

Анонимен

преди 13 години

Охааа!

109

кограчулейшън

преди 13 години

карай шофьоре карай колата докат ни си пукнеш някъде главата.. да живей най умното бг правителство наред с великият кормчия и с всички знайни и незнайни умници... а нас? нас ни яли я данъчните я кучетата ако ли не ,,шъ,, нъ ..бът ромите накоито някои викат ***

108

Анонимен

преди 13 години

Боко не го натискали!? Верно ли? Значи сам поема ангажименти да не закача хората, като Мишо Бирата! Ама и там май не си удържа на думата:) Как ли умре човека?!

107

Анонимен

преди 13 години

Обещахме няколко простички неща на хората и те се случиха истински голям ***, истинско сирене, истински кашкавал, истинско кисело мляко, истински колбаси и истински хляб. Това го направихме, надяваме се те да го търсят, посочи Найденов

106

до 95

преди 13 години

Айде пак старата песен. "ние сме 2.5 милиона", "София е половин България", "По улиците на София дневно се движат над 1.2 милиона коли :)", "Ние столичаните сме върха на сладоледа, а другите са селяни". Не става приемете го че сте малко на милион и двеста и не се излагайте повече. Стига вече сте се жалили по път и над път. Явно се превземате много и за това града и движението ви изглеждат така п.п. 1 270 000 със селяните и ***!!!

105

до 105

преди 13 години

абе,те се сърдят,че не могат да крадат ...!

104

Анонимен

преди 13 години

Чи той Бойко отдавна е в трета глуха! Само фашиста го спаси:)

103

Анонимен

преди 13 години

абе,мухали, Бойко ви прати в "глуха трета" и затова сега лаете !!!

102

88

преди 13 години

Ама каква София бе какви 5 лв. Софиянци като дойде петък вечер и задръствате изходите на София - юруууш по села и паланки. Ами като си столичанин (каквото и да значи това) къде се врете да ходите в края на всяка седмица. Софиянец аз наричам този, на когото родителите, бабите и дядовците и прадядовци са родени в София (а не някое от селата наоколо). Я се пребройте сега от майчина и бащина линия колко софиянеца сте!?

101

Анонимен

преди 13 години

Не ги натискали ли? че то това е най-***........ правителство бре! Я вижте Моника, Николойка, Трайка, Цецка Боцка:)))) Това, че не ги натискат се дължи сигурно на факта, че нямат търговски вид:)

100

до 98

преди 13 години

В София като раждат по 10 деца ,то там има ли българи ,и дали ще се преименува на ФИКУЛТЕТА/София/???

99

Анонимен

преди 13 години

Твърдостта на българските политици зависи от комисионната и намалява право пропорционално на последната.За сега разбрах че до края на мандата ще "опукат" резерва ,както се беше изразил БъБъ ,въпроса е с колко ще ни натоварят допълнително.

98

Емо Стоянов лошия

преди 13 години

Ееебаси примиера то направо!Бойчето си е добре ако се замислим в моя смисъл ама да се види да се чуе си е най добре.

97

Анонимен

преди 13 години

Споко,това са последните *** полъхвания от изгнилите ТИКВИ!Иде ЧИСТЕНЕТО!Хайде ТИКВИ по местата!Главната ТИКВА иска минуси!!!хахахахахахахаПоне обедна почивка не правите ли?хахахахаха

96

Анонимен

преди 13 години

ЗА АНТИСОФИЯНЦИТЕКато София не е половин България ЗАЩО ТУК ТРЯБВАТ НОВИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА А В ПРОВИНЦИЯТА СЕ ЗАКРИВАТСОФИЯНКИ РАЖДАТ ПО 10 ДЕЦА?

95

СРС

преди 13 години

...Тоа Вальо Дизела ми се обадИ сега пак...

94

Анонимен

преди 13 години

Като стана примиер Бойко каза тая локва Беляне не ми трябва

93

Анонимен

преди 13 години

до 84Преброяването беше доброволно и всеки писа каквото искаприятелката на сина ми се е записала в Бургас ДА ДА А *** НЕ !Две години живее в София.С подаване на номер за електронно преброяване всеки си пише каквото иска!В София няма празни блокове или с половината заключени апартаменти!

92

Анонимен

преди 13 години

Тея пък кой ги натиска:) Аз виждам, че те натискат хората да се отказват със :% от дължими суми и навсякъде по света това се нарича рекет! България обаче си е първата държава в която държавно и мафиотско ръководство съппадат изцяло и рекета се нарича държавна политика:)

91

до 88

преди 13 години

а сметни дали е 1/3От данните от преброяването става ясно, че населението в Българияе 7 351 234 души, София с население от 1 млн. 270 хиляди "души". :) Ще ви се да си имате оправдание за мизерията и селянията ама не минава номера.