23

HD

преди 13 години

ситуацията е повече от абсурдна - 85 годишен шофьор с изтекъл срок на СУМП неправилно изпреварва с колата си с прикачено туристическо ремарке .....

22

Def

преди 13 години

65 години им е максимума....отдавна съм на мнение че след тая възраст трябва да спират да шофират, а след 70 да минават като непълнолетните с ограничени права. Знам че ще има палци надолу, но да си кажем истината изкуфяват хората...почват да вършат глупости.

21

Митко

преди 13 години

*** дъртаци единствено са заплаха за движението, как няма кой да им пребере книжките и трошките да не могат да правят поразии.

20

gabriel

преди 13 години

na tiq pensioneri trqbva s zakon da im se zabrani da karat nqkav si dqdka stanal zad volana i patq e negov aloooo zabranete im beeeeee te i refleksi nqmat ve4e no gi puskat po pati6tata ooo bojeee

19

Анонимен

преди 13 години

на старци над 70 год трябва да се забрани да шофират,особено в БГ старците са изперкали тотално!!

18

Онанимен

преди 13 години

Там е "летището" алооо! Има ограничение на скоростта и не се води магистрала!

17

Мирко

преди 13 години

Чакай !Кво насрещно къв челен удар нали е магистрала има мантинели !-Алооо!

16

е

преди 13 години

Всички трябва да приемем факта, че остаряваме и реакциите ни се забавят. Не е нужно да има изпити за възрастни шофьори- всеки сам трябва трезво да осъзнае кога започва да става потенциално опасен за другите участници в движение.

15

Елена

преди 13 години

В личен опит имам наблюдения- всички сме били свидетели на криволичеща жигулка, караща най- много с 25 км.ч. с привелся над кормилото възрастен мъж, който не забелязва колоната зад него, а колите не смеят да изпреварват, защото колата се лакътушка ту вдясно, ту вляво без видима за това причина. Имах още една случка- подобен дядо излиза на главния път от една пряка- намалих щом го съзрях и с право- спрях на милиметри от шофьорската му врата- човекът просто не ме е видял- за него не съществувах.

14

Анонимен

преди 13 години

Така ще е в скапания ***.Хора на по 25 години се късат по 5-6 пъти на кормуване ,за да печелят дебелогъзите ДАИ- джии , а 100 годишни склеротирали некролози се шматкат свободно по пътищата.Хак да им е.

13

Анонимен

преди 13 години

Ахмед от Кърджари е типично френско име.

12

Доктур иксперт

преди 13 години

Състоянието на всеки отделен възрастен човек е различно.Държавата не бива да отнема правата на възрастните хора,но може да бъде въведен задължителен,ежегоден психотест за всички шофьори

11

Попето

преди 13 години

Преди време се радвахме на една новината за една жена на 70+ години която кара Такси в някакво село, а сега ще се ядосваме за някакъв убиец. Има ли нещо нормално в тази *** Държава?

10

Иво

преди 13 години

е нали уж щяха да слагат мантинела там,освен това не плюите,защото ако с 120 спукате гума и вие отивате в насрещното,да не споменавам шарнир,че ми настръхва косата

9

!!

преди 13 години

Абсолютно съм съгласна! Безрасъдство е да се шофира на подобна възраст! За съжаление за това безрасъдство е платил един сравнително млад човек!

8

Ь

преди 13 години

това в онзи участък, който е самолетна писта ли е станало?

7

Георги

преди 13 години

трябва да има възрастова граница или поне някакви тестове за хора над 65-70 години. не може такива старци така да избиват хора. Преди няколко години край Враца 75 годишен с камион погуби цяло румънско семейство с малки деца. трябва да има промени.

6

ЕК

преди 13 години

85 годишен некролог , с Мерцедес ,с ремарке с изтекла книжка , превърнал се в убиец ... Абсурдистан !

5

Анонимен

преди 13 години

АЗ НА 30 С ОПЕЛ А ТОЙ ЧОВЕЧЕЦЪТ - ЦЯЛ ЖИВОТ СЪБИРАЛ ДА СИ КУПИ МЕРЦЕДЕС А ЖЕНА МУ -ТУРИСТИЧЕСКО РЕМАРКЕ

4

магистралчо

преди 13 години

най- много катастрофи стават на магистралите.още трябва да се строят,има пари