92

Фикус

преди 13 години

На 26 години съм и осъзнах, че моето поколение е едно от последните, което може, и трябва да промени нещата към по-добро! може би наистина идеализма ми е малко в повече, но повярвайте ми- не ме блязнят нито правите магистрали, нито евтините банани, нито хубавите автомобили... просто искам да съм си вкъщи...

91

Ристо Мотористо

преди 13 години

...кажи бе колега демократ, по бай Тошово време нямаше ли обири... ти в кой държава живееш

90

Анонимен

преди 13 години

Поредния театър от страна на управляващите жалак опит да замажат очите на хората със зрелища вместо да решават проблемите на държавата.И няма медия която да не го отразява тоя случай стана 2 дена, за бензина и храните никой нищо не споменава дори водещите в сутришните предавания не дават на зрителите по телефона да говорят за тях.Не може 2 дена сам човек да държи цяла банка първо 7 заложника изведнъж 3-4 изчезват безследно и остават само 2ма.А освободените биват задържани от полицията и крити.

89

Анонимен

преди 13 години

Почти няма вечер ,в която да не дават по телевизията поредната простотия как се обира банка. Да ви таковам на демокрацията.

88

Анонимен

преди 13 години

До 1 час този ще се огъне и ще се предаде.

87

забранена любов

преди 13 години

ТОВА Е РЪКАВИЦАТА !

86

Ананас

преди 13 години

Банката е бивш ресторант на данчо Къдравия (нарочно е с малко "д"). Някой пищеше, че имало щори. Да ходят до ОББ в Сливен, да видят какво се вижда отвън - нищо не се вижда! Ама няма кой да купи на ушевите една термокамера, а пари за БМВ-та има!

85

Ф.С.В

преди 13 години

Само много отчаян човек може да направи това --ако бяха група .е друго --организиран грабеж ,НО това е отчаян акт от немотията и безизходицата --какъв му е шанса --ще му дадат един куфар с пари и след 100 метра ще го убият...Абсурдно е сам човек посред бял ден в центъра на Сливен да обере безприпятсвено банка

84

те

преди 13 години

ехааа колко PR ще има да се прави.....сега се очаква президента, Цветанов и целият кабинет.Има си специалисти за тея работи.

83

Анонимен

преди 13 години

Надмина учителката тоз герой.

82

до фикус

преди 13 години

Браво, най-сетне една хубава дума да чуя от някой! Добре сте дошъл/дошла, дано повече хора като вас се завърнат, че иначе *** ще ни заличат скоро!

81

до 63

преди 13 години

Мда и по тази причина всички вируси са почти само за него!!!!Ползвам гоогле хроме 100 пъти лек и удобен мозила е тежка и аз не я харесвам!Ясно?Кой каквото иска да позлва писна ми днес.бг да ме спами да ползвам уиндолс ехплорер!!!!!!

80

Анонимен

преди 13 години

до фикус:ех, фикус, фикус...фикус си и фикус ще си останеш

79

Анонимен

преди 13 години

ее наложи се на ченгетата да раздрусат шкембаци.. свмикнали цял ден да люпят семки.. Една банда от рода на тази във Филма Жега ще ги разпука

78

фикус

преди 13 години

само плюете и се оплаквате... не ви ли писна? лоши работи стават навсякъде по света, ама вие продължавате да си втълпявате, че само в България се случват, и че всички други държави са цъфнали и вързали, само нашата,видите ли, е мноооооого зле. в момента съм в щатите- есента се прибирам завинаги! отворих си очите за много работи, жадувам за мига в който ще стъпя отново на родна земя!!!

77

Анонимен

преди 13 години

Аз съм Стоян Терзиев и съм от Пловдив. Не съм Румен Петков не съм комунист даже ги ненавиждам, имам малко дете и работя всеки ден със страх, дали на другия ден ще съм пак на работа. Майната му кой съм аз. Смея да твърдя обаче, че се създава изкуствен и завишен медиен шум около събитието с ЦЕЛ ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ГЕНОЦИДА КОЙТО ИЗВЪРШВА т. нар "ПРАВИТЕЛСТВО НА МОИ И СВОИ". За мен който гласува за тези е ***. А който още ги поддържа е ***.

76

Анонимен

преди 13 години

КОГАТО ПРАВЕХ МАГАЗИНЧЕТО МИ ИСКАХА ДВА ВХОДА(ИЗХОДА). КАКВИ СА ТЕЗИ БАНКИ С ЕДИН ИЗХОД,КОЙ ИМ ДАВА РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА БАНКОВИ КЛОНОВЕ БЕЗ ДА СА СПАЗЕНИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСНОСТ.ЛИСИЦИТЕ КАТО СИ ПРАВЯТ ДУПКИ И ТЕ СА С ДВА ИЗХОДА. ЖИВОТНИТЕ СА ПО-УМНИ ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО СТРОИТЕЛСТВО.ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КЛОНОВЕ СА ЕДНИ ДУПКИ,НО С ЕДИН ИЗХОД.

75

8791

преди 13 години

Тц,тц,тц,аман от специалисти!И от гледане на американски екшъни...

74

Оскар

преди 13 години

Верно ли нямаше някой пушач в банката...? И никакво безалкохолно. Трябваше да ни раздадат и пуканки!

73

до 70

преди 13 години

Ами така е, акция за отклоняване на вниманието и цирк! След изстрелите областният евакуира служителите си... от какъв зор после ги извеждат през прозорците? Цирк,цирк,цирк!