66

Анонимен

преди 13 години

Дори телевизията правеше всичко възможно за да не дава празния сектор - това нормално ли е?

65

Nick

преди 13 години

Не може да се гони с побой цяла агитка от няколкохиляди човека! такова нещо го няма никъде по света. Аз видях как няколко реда полицаи с щитове и каски налагаха с пали тези хора! Дори и да има виновни от агитката, не може така с бой с палки да гониш всички които са си купили билети за мача!

64

Hasan

преди 13 години

jena mi ve4e nqma da mi dava !za6toto az sam ot CSKA i kogato tq zagubi i si zape4atva halkata ! ot edna strana se radvam za pobedata a ot druga taja ! trqbva da si naema nqkoq levskarka za da q 4ukam kakto *** CSKA !

63

Анонимен

преди 13 години

Taka,taka,samo boi po narkomanite sofiiski.

62

Мразя Мача

преди 13 години

Трепане за гадните запалянковци Стрелба на месо и извозване с камионите на чистотата

61

шщшщ

преди 13 години

шщжфэ жтг щт

60

Анонимен

преди 13 години

Да бъде както в Англия-всеки който стане от седалката да бъде смазан от бой.

59

Анонимен

преди 13 години

Така ли не пази полицията,пред човекът-гражданин плюе,пред мутрата козирува!Отново се видя че България е най-банановата република!

58

фен

преди 13 години

хайде, хайде добрите пияни *** кротко си стояли на стадиона, дошли лошите полицаи и ги пребили и ги изгонили от стадиона. Истината е, че тези *** потрошиха стадиона, къртейки бетонни плочи и замеряха с тях полицаите, също и със бомби. Друг е въпроса, че и полицаите са *** същества по начало и трябваше да изгонят само хулиганите, а не да си го изкарват на невинни зрители, които наистина само гледат!

57

zlatko

преди 13 години

prebivat dezata za6to ne prebiat niakoia mytra te za tova gi biat tolkova 4esto

56

жена на мачаджия

преди 13 години

Ще кажа пак, рядко гледам мачове извън европейските и световните първенства, и висшата лига разбира се, говоря за футболен мач в България. Ами нямам думи, нито треньори, нито футболисти, а сега и полицията е ненормална. Това са деца господа, как може така. Боже благодаря ти, че имам дъщеря.

55

Простичко е

преди 13 години

Хората, които да били налагани с палки, САМО ЗАЩОТО присъстват там, със ЗАКОННО КУПЕН БИЛЕТ и са били инквизирани и гонени, спокойно могат да заведат дело срещу МВР. Шанса за успех въобще не е малък !!! Въобще, докато не се започне масово да се съди МВР заради малоумията му, оправия няма да има.

54

сашо

преди 13 години

по зле и от Либийските протести,ония поне знаят какво искат.Тук *** и дрогирани пияни софийски келеметори-бой бой бой само това е оправията!!!

53

жена на мачаджия

преди 13 години

Веднага си песнете канал 3 и гледайте Сашко Диков. Ужас, как може това да става в България 2011г. Да блъскат децата в ограждения със шипове и да им застрашават живот. Позорррр. Къде си -гн- Цветав, сменяш памперси ли.

52

Браво полицаи

преди 13 години

Пребихте до смърт 15-годишно момче. Браво герои ! Голяма работа сте. Вярно, че *** са ви малки и пред най кьопавата квартална мутра се насирате, но пък компенсирате като пребивате хлапета и пенсионери. *** безполезни !

51

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли кога ще се оправим когато МВР бъде закрито заедно с всички подколоне и агентури от ДС.Колко от запалянковците са престъпници,а знаете ли колко от МВР са?

50

Анонимен

преди 13 години

Определено не е нормално въоръжените до зъби полицаи да изгонят с бой няколкохилядна агитка на единия отбор която си е платила билетите! Това е абсолютно безобразие и го няма никъде по света! Разбирам да ги бият извън стадиона, но да гонят няколкохилядичовека които са си платили билетите- това е безобразие!

49

Анонимен

преди 13 години

Да би мирно седяло не би чудо видяло

48

6ГУ ДС

преди 13 години

Днес бг отново обслужват властта с написаното не е коректно представено - гледам Канал 3 и ми стана ясно каква и била ситуацията че - полицайте са влезли и са били наред -че са смазали 15 годишно момче без причина- от бой е припадналоЧе полицайте са блъскали българите като стадо през ограда с шипове - на сектораНикакви групички не е имало имало е репресия и агресия от страна на мвр

47

2ГУ ДС

преди 13 години

Днес бг отново обслужват властта с написаното не е коректно представено - гледам Канал 3 и ми стана ясно каква и била ситуацията че - полицайте са влезли и са били наред -че са смазали 15 годишно момче без причина- от бой е припадналоЧе полицайте са блъскали българите като стадо през ограда с шипове - на сектораНикакви групички не е имало имало е репресия от страна на мвр