16

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да неим се ще на някой хора мн.скоро бракат с кучетата бибил възмажен. За сега са само целувки с кучутата по телевизията от типа н асмучене на езици и всмукване нощще дйде и нашиат ден на кучкарите

15

123

преди 13 години

Браво 9 ,дано има повече хора като теб, напълно те подкрепям.

14

ddt

преди 13 години

A организацията "четири лапи",как ще помогне на кученцето Мима,което е без лапи?Какво стана с него?Май му сложиха портези и замина за Англия...

13

666

преди 13 години

А бе софиянци идете на обмяна на опит в Пловдив,рядко съм виждал улично куче.

12

Някоя

преди 13 години

Не съм съгласна. Едно от нашите квартални кучета хапе без причина вече няколко случайни минувача.

11

Дедо Гаджа

преди 13 години

В Западна Европа само животни от лицензирани развъдници имат възможност на репродукция. Така трябва да стане и в България. Животните по улиците на София не са само "софиянчета", а често са "импорт" от Перник, Елин Пелин и други селища.Нека кметицата на София да включи "Четри лапи" в новите проекти и да им предостави прилични суми за кастрация, имунизация, обезпаразитяване и поставяне на чипове. Явно този проект е къде по-ефективен и по-евтин от общинската фирма.

10

Анонимен

преди 13 години

И аз щях да те изтровя ако те знаех кой си. Анонимността на интернет...

9

По четири лапам

преди 13 години

Смърт на ***!!!Тази снимка е правена на "Опълченска", а тази глутница веч я няма, защото собственоръчно я изтрових с отрова за плъхове

8

Някоя

преди 13 години

Ами да добре се грижат,пълно е навсякъде с кучета. А някога държавата дали ще се погрижи за бездомните хора?Даже и когато през зимата от измръзване станат инвалиди е много трудно и тромаво да се настанят в социален дом.

7

8 цици

преди 13 години

То беше ясно че дори и под това радостно заглавие ще има вълна от недоброжелатели и зоофашисти. Никой обаче не отчита факта, че куче би отвърнало на човек само в крайна нужда, понякога за съжаление до смърт. Но за това човек сам си е виновен. Веднага ще отговоря на онези елементарни деградета, които вадят от ръкавите си случаи за нападения над деца - крушата не пада по-далече от дървото! Така че дотук с доводите ви.

6

Retro

преди 13 години

Животните са животни... природа, множат се.Номер 3 много да не знае, защото някой *** пусне едно, а с него идват още 10 и така стават хиляди. За многото кучета могат да се винят само жестоките и безотговорни хора, тваЙ. + онея *** от общината, които гледат само да си напълнят гушите.

5

Анонимен

преди 13 години

Нито общините нито четири или осем лапи ще успеят да се справят с кучетата.За миналата година били кастрирали 1573 кучета, браво на тях, сигурно само в Студентски Град има повече. Около моя блок има 20-30 които постоянно са там. А останалите няколко хиляди които не са кастрирани какво, чакат си ред за кастрация ли? Не, правят още кученца, това е един омагьосан кръг от който само ние можем да излезем. Така, че помислете дали искате вашите деца да бъдат хапани! Ако не, тогава направете нещо.

4

mery

преди 13 години

Преди в квартала ни нямаше бездомни кучета и се прибирах спокойно, а сега не знам от къде дойдоха, но имаме поне 10 бездомни МАРКИРАНИ! Каква ни е ползата като са маркирани, само ходят след хората и децата, лаят и скачат по колите.

3

Анонимен

преди 13 години

Прогноза - кучетата ще останат завинаги в София, докато има подобни ментета екоорганизации. Да ги съдят за болните от кучешка тения. Все едни и същи улични превъзходни не се кастрират а раждат. После гражданите са им виновни, че си пуснали едно-две кучета. А породата си е все една и съща. Безсрамие.

2

Анонимен

преди 13 години

хубава новина ,сега заплати пенсии ще се повишат,цените и безработицата ще намалеят и ще разцъфтим по герберски

1

Анонимен

преди 13 години

а кога ще помогнете на нас, ежедневните жертви на кучешката агресия и ***