21

до 17

преди 13 години

Вие ме учудвате, написала сте".. Като реши да ме остави,.." няма какво да го чакате да решава..багажа,сака и на влака.. А пък и щом и въпросната госпожа е доста по възрастна от него какво да коментираме..Човека търси кой да го дундурка..Бабое.б

20

ани

преди 13 години

Тъжно е, ако двама души са заедно заради апартамент или нещо такова. Никому не го пожелавам. За щастие нямам този проблем.

19

до 16

преди 13 години

ами и аз си мислех така, но явно един мъж като мине 50-те и превърта на тема самодоказване и т.н. В тези сайтове всички се явяват под някакво прикритие, както казах и моя мъж също, но не е трудно да го разпознаеш.

18

до ани

преди 13 години

при мен няма фантазии, а реално прочетени съобщения, които не е удобно да пиша тук. И по-нищо нямаше да проличи, че се занимава с тия глупости, да не казвам, че дори е по-възрастна доста от него. Като реши да ме остави, аз съм си вкъщи, той няма къде да иде. Може би при баба си с която си контактува и в момента. Така, че се моли да не те стига.

17

Анонимен

преди 13 години

Кой нормален човек ще седне и ще се запознава в такива сайтове не ми е ясно..Стойностните хора не се запознават по интернет..

16

ани

преди 13 години

Да, може би съм повърхностна, затова че не изневерявам на съпруга си и го обичам. Също така чувствам и неговата обич. Това ми стига. Защо трябва да търся под вола теле. За да съм потайна и дълбока?

15

ани

преди 13 години

Няма да го направя. Той ме е следил обаче без абсолютно никакво основание. Дори не съм помисляла да му изневерявам, а той ми четеше емайли, защото му бях дала паролата си. Нямах какво да крия. Но се оказа, че фантазиите му нямаха край. Така че аз имам обратния опит, който за малко не ме накара да го оставя.

14

до ани

преди 13 години

Сигурно ти доставя удоволствие да живееш в неизвестност и да си въобразяваш, че те боготвори и е божа кравичка. Явно си много повърхностна. По-добре е да си наясно с този, който седи срещу теб и те баламосва и да вземеш решение какво да правиш по-нататък. Представяш ли си само колко глупаво би изглеждала в очите на мъжа си, както сигурно и аз до момента в който не разбрах. Като някаква *** овца. И вероятната реакция е: първо отричане, второ сърдене че му нарушаваш личното пространство и т.н.

13

до ани

преди 13 години

наложи се да вляза в такъв сайт защото му изпратиха послание на моята поща, която беше обща до момента. Дано не изпаднеш в такава ситуация, уверявам те че много боли. Но съм сигурна, че още довечера ще влезеш и ти да провериш, нищо че се правиш на много доверчива и тогава ще запееш друга песен.

12

ани

преди 13 години

Вие какво правите в тези сайтове, където намирате съпрузите си. Следите ги? Нищо чудно, че търсят някой да споделят какво чувстват, ако в къщи има подозрение и следене. Да уточня, че не съм от тези дето ползват мрежата за флирт. Може би съпругът ми го прави, незнам, дори не искам да знам.

11

жалко

преди 13 години

е ако наистина е така както пише в статията ... не трябва да е така Няма по-добро нещо от "фул контакта" тоест на живо.Всичко останало е пълна глупост.

10

няма значение

преди 13 години

Обидното е когато влага чувства и ти изневерява духовно, или просто ако го прави да се постарае да не разбера, но явно не е такова ниво. Единственото което ме спира е, че поне не пие, внимателен и грижовен е, но не се знае кога ще се оплете в мрежите на някоя дето не може да привлече мъж освен чрез сайтовете. Просто ми загуби 10-11 години.

9

до няма значение

преди 13 години

Е как какво да го правите? Багажа пред вратата,ключалката я сменяте и която го е харесала да го взема,а ако каже,че не може да си събере дрехите за 10 минути му предложете,помоща си..

8

NE4O

преди 13 години

a za6to ne kazvate pak kolko dvoiki sa se razdeli ot tezi saitve aa

7

няма значение

преди 13 години

В добавка на горното: ще кажете, че и аз имам вина, да, за това че му вярвах безусловно, че не е способен на такова предателство. Но бил способен човека. Да грижи се за семейството и докато говорим по скайп или телефон, тъй като е в чужбина, той си рови в сайтовете и т.н. Какво да го правиш такъв. Смятам много скоро да му покажа вратата и да се забавлява за негова сметка до края на дните си. Ако не е наясно, че в тези сайтове има само ***, нека се убеди сам.

6

Анонимен

преди 13 години

Да ходят в синсити,ще срещнат любовта,малко скъпа излиза,но...съдба

5

няма значение

преди 13 години

За съжаление преди половин година и аз разбрах, че съпругът ми се е регистрирал в няколко сайта за запознанства и си контактува с разни парцали. Даже след като му казах че знам, си смени името в профила, но това не значи че не го разпознах - различни градове, направи се дори на по-голям с 1 година, смени си името, ръст, тегло и т.н. Е по-елементарно от това няма. Просто ми е много смешен и жалък. Продължавам да гледам как си влиза в профила и т.н. Страхливец и ***. Но остава още малко .....

4

Анонимен

преди 13 години

няма лошо.това е просто начин на запознаване.като се видите ако не се харесате отиваш при следващата.

3

Анонимен

преди 13 години

Като прочетох разбрах,че съм от японците..

2

Анонимен

преди 13 години

i kvo stana,sled 20 godishen brak te zaeba i otide pri 20 godishnata...hahahah