41

*/*

преди 13 години

Тоя тип само да си отвори устата и всичко поскъпва.С измислените си стандарти узаконява рекета на новите цени.Качеството два дена е добро ...после ела гледай. И на финала всичко (като качество) си е същото ,само дето си имаме нови цени.И ЗА КАКВО НИ Е ТАКАВА РЕКОЛТА,КАТО ЦЯЛОТО ЗЪРНО БЕШЕ ИЗНЕСЕНО....Между другото, килограм месо в Щатите е 2-3 долара.Нищо ,че получават малко повече.

40

rum.

преди 13 години

hlqbyt e kartel.....razbiratelstvo mejdu hlebarite..bra6noto bilo skypo,pylni gluposti!!!a p6enicata kato q izkupiha na bezcenica..

39

ЯЖТЕ ЛАЙНА...

преди 13 години

....ЩОМ НЕ ВИ ХАРЕСВА ХЛЯБА!НЕЩО ДА СТЕ ПРОИЗВЕЛИ.... ИЛИ НАПРАВИЛИ, КАТО ХОРАТА ПО СВЕТА...????ЗЪРНОТО ,КОЕТО СТЕ ПРОИЗВЕЛИ -----ВСЕ "ЕКСТРА КАЧЕСТВО" ЛИ БЕШЕ???!!ЩОМ РАБОТИТЕ КАТО ***----ТАКА И ЩЕ ЖИВЕЕТЕ....!*** --ВСЕ ДРУГИТЕ ВИ ВИНОВНИ!*** !!!!

38

Sa6ster

преди 13 години

супер, омръзна ми да си купувам пилешка пържола от топлата витрина и тя да има вкус на дробчета, пък знае ли човек какво има в нея

37

Реалист

преди 13 години

.......когато се изследваше категорията мляко, бяха решили, че производителите трябва да носят млякото в лабораторията........Разликата е в това, че изследваният хляб от РИОКОЗ не е носен от производителите в лабораторията, а е взет директно от търговската мрежа /при това без предварително да се оповествява наляво и надясно, че ще има "акция"/ - май не бива да се коментира нещо което не се знае :):):)

36

Икономист пазарников

преди 13 години

Ядем най-лошия хляб, защото той се произвежда от нискокачествена пшеница. А както знаете, при пазарната икономика пазарът управлява. Нитайте всеки икономист! И никой копче не може да му каже! Решил си е пазарът да прави калпав хляб, прави го. Не може да върнем лошата практика от социализма да се прави хляб с командно-административни мерки . Вярно е, че проклетите комунисти правеха хубав, вкусен и евтин хляб но това бе с цел само да ни измамят! Аз си спомням , че докато се върна от хлебарницата, изяждах добре изпечения край толкова бе ароматен! Но тогава нямаше банани!

35

Пазарен икономист

преди 13 години

Ядем най-лошия хляб, защото той се произвежда от нискокачествена пшеница. А както знаете, при пазарната икономика пазарът управлява. Нитайте всеки икономист! И никой копче не може да му каже! Решил си е пазарът да прави калпав хляб, прави го. Не може да върнем лошата практика от социализма да се прави хляб с командно-административни мерки . Вярно е, че проклетите комунисти правеха хубав, вкусен и евтин хляб но това бе с цел само да ни измамят! Аз си спомням , че докато се върна от хлебарницата, изяждах добре изпечения край толкова бе ароматен! Но тогава нямаше банани!

34

Анонимен

преди 13 години

хах заглавието "Готвят акция за пилешкото", а в статията през по-голямата част се говори за хляба.

33

Анонимен

преди 13 години

ТОВА Е ГЕНОЦИД НАД НАРОДА

32

Анонимен

преди 13 години

Тоя е най некадърния министър НИЩО АМА НИЩО ДОСЕГА ЗА 2 ГОДИНИ НЕ Е НАПРАВИЛ САМО ПРАЗНИ ГЛУПАВИ ОБЕЩАНИЯ!!!

31

???

преди 13 години

Роботе, с месенето ОК. Ама ако нямаш собствено брашно, каква е гаранцията отново. В неделя си месихме ръжен хляб. Стана супер, не отричам. Но ако ви кажа какво изпадна от ръженото брашно... ужас. При това е доста по-скъпо от бялото брашно. Цените и качеството в БГ са два скачени съда. Но цената не зависи от качеството за жалост.

30

Анонимен

преди 13 години

Ами като дигнат хляба, купувайте си фурни си ги печете сами... да фалират &бал сам ги. Г*з глава затрива е казал народа :)

29

Анонимен

преди 13 години

ехеееееееееееее 2011 година се разбрахме, че хляба се прави от та*ак пшеница... До 2050 може да се сетим и че БГ държава не съществува

28

Случаен

преди 13 години

На темата за храните гледайте Food Inc. За слабонервни не се препоръчва.

27

читател

преди 13 години

То само пилешкото е на по-свястна цена -народна и това ако вкарате в измислените Ви стандарти,само на сол ще минем,като и Хлябът не става за ядене!

26

кухненски робот

преди 13 години

Месете си сами хляб бе , така ще знаете какво има вътре .Като спрат хората да купуват скапаните продукти , цените ще паднат . За месото обаче , освен ако не живеете на село и не отглеждате животни , няма как да сте сигурни в качеството.Там е малко по-сложно .

25

Мери

преди 13 години

Поредното увеличение на цената ще последва само, както се случи със колбасите, сиренето, кашкавала, хляба, олиото, а от вчера и захарта е с 40 стотинки нагоре.Този министър само си говори, производителите печелят на наш гръб и за сметка на нашето здраве.

24

няма значение

преди 13 години

под "разтвор" се има предвид химикали, които стимулират бързия разтеж на организмите. отделно им се дават препарати против заболявания, някои от са причинени от застояване, липса на слънчева светлина, свеж въздух и т.н. и да - пилетата са ги обърнали на своеобразни зеленчуци. посети някоя птицеферма за 1 ден.

23

zaza

преди 13 години

Вярно е, трудно вече се намира истинско пилешко месо ! По тази причина избягвам да купувам !!!

22

до Стоян Г.

преди 13 години

ами започваме да внасяме хляб от Китай и Турция,там поне е по-евтин и пълен бойкот на българското производство.да видим дали цените няма да се променят....ще изкапят за 2 месеца