32

Анонимен

преди 13 години

И тях ли са ги купували световни грандове като МанЮ???

31

skraw

преди 13 години

Никой не оспорва чисто спортните качествата на Бербатов, но предполагам никой няма да оспори че той няма никакви лидерски такива... е никой не е идеален, той е супер футболист на мизерията в България , при предишните поколения щеше да е един от многото едва ли щяхме да го познаваме, като например някой знае ли кой е Николай Арабов , Бойчо Величков, Атанас Пашев- супер футболисти, но бяха един от многото....

30

Анонимен

преди 13 години

Стига приказка всички знаем, че Бербатов като човек е ***

29

Анонимен

преди 13 години

Фергюсън действително прави всичко възможно да се оправдае с БербатовлНе смее да го пусне в отговорни мачове -- домакински със Съндърланд може. Се едно да вкарваш голове когато Левски играе в София с Калиакра

28

gotin

преди 13 години

Бате Митко е най-големият провал в историята на трансферите в Ман Ю. Напротив, феновете го хулеха, измислиха му песен, с която беше оплюван във форума на сайта на Ман Ю. Медиите го гонеха. Фергюсън искаше да го продаде или това, което се говореше, искаше да го замени с някакъв малко известен играч, като допълнително доплати още пари :) Никой не поиска да купи Бате Митко, нито един отбор не го искаше. В момента Фергюсън го четка, за да му поддържа цената, защото яко се е набутал с пари.

27

тутин

преди 13 години

е сигурно, защото е срам и позор за България, за това в Англия пеят песни за него вече по мачовете :)Пак казвам, да се откаже от националния беше най-правилният избор, защото ние ОТБОР НЯМАМЕ ! БФС е мафиотска организация, с която ако имаш взимане даване и искаш да бъдеш честен - ще свършиш зле или ще пълниш гушите на няколко хора, докато имаш какво да даваш ! Е за какво да го прави това нещо ?Националният ни отбор в момента не изгражда играчи, а ги разрушава ! И като кариера и като психика!

26

gotin

преди 13 години

Колега, Бате Митко се отказа да играе в националния, защото нищо не правеше. Но за него проблем беше, че и другите нищо не правят. За да изгрееш в националния ни, трябва много индивидуално старание. В Ман Ю са събрани най-класните играчи в света. Когато ти сложат топката на главата като ястие в ресторант на пет звезден хотел, и куц да си, ще вкараш гол.В националния отбор не играш за пари, а играеш за страната, от която си станал футболист. Тази балерина е срам и позор за България.

25

тутин

преди 13 години

Какъв национален бе, айде стига... Много ясно, че ще се откаже, то да имаше отбор - да играе с него, ама сбирка на алкохолици и курволяци не може да се нарече национален отбор !Само виждате, в момента, в който се откъсна от българските ***, Бербатов изгря в целия си потенциал !Това е жалката истина, в България съсипваме потенциала, смазваме можещите, политическите и изнудвачески игри са безпределно, пък какво остава за футбола.. само като гивидиш от БФС, начело с перуката..Евала Бербо!

24

dani

преди 13 години

Ще вкараш ти друг път, най-много некой на тебе да ти го вкара

23

gotin

преди 13 години

Бате Митко може да вкарва голове само на имотентни отбори. Забележете владеенето на топката от Ман Ю през първото полувреме 82%. За първите 15 мин можеха да водят с 4 гола. На такъв отбор и в такава форма мога и аз да вкарам голове. Защо Бате Митко има запек в Шампионската лига??? Ами защото там случайни отбори няма и там тичат и играят, а нашия се разхожда. Затова втори сезон гол там не е вкарал.

22

Недялков

преди 13 години

Това, което отличава Ман. Юн. от останалите е Митко! Невероятен талант и интелект е! Много му се кефя! Много добре направи, че се оттегли от тази *** наречена нац. отбор.

21

мунчо

преди 13 години

За първи път съм доволен от Бербатов,най-сетне и той да направи важен гол в който отбора му да победи!!!!!

20

ПЛА

преди 13 години

Голям си Митко ,гордея се с теб,за жалост след теб е потоп

19

GOSHO

преди 13 години

До rokiТи не си наред нещо

18

roki

преди 13 години

berbatov e predatel tova se vidia v sarbia kogato sarbite ni biha 6 na 1 i berbatov dezertira 2 to poluvreme i ne vlezna da igrae.gundi nikoga ne e pravil taka.zashtoto gundi e 1 maj a ne placheshta kukla barbi.2 gundi e chovek i zashtitava interesite na balgaria a ne svoite lichni interesi.3gundi e istinski futbolist ot klasa,toi ne vkarvashe golove ot zasada ot nakazatelen udar ili duzpa.negovite golove biaha istinski izraboteni ot nego i realizirani s talant na genii.predatelite sa 2 ma ico-b

17

1

преди 13 години

Само това не му харесвам на Бербатов, че не каза на висок глас ИСТИНСКАТА причина да се откаже от националния - добре описана от 15.Иначе много се радвам на всички злобни душици които зад паравана на това отказване прикриват синята си ненавист :) Останете си със здраве :)

16

Емил

преди 13 години

Фен съм на Ман.юн. преди Бербатов да дойде в отбора.Много се радвам на успехите му.Имало е случаи когато ме е дразнел с несигурност.За последните изяви - шапка му свалям!

15

чистка във футболния

преди 13 години

показа страхотна игра.защо не играе за националния ?този въпрос трябва да се постави на организиран от независими от сегашното корумпирано ръководство,което само *** и нищо не прави за развитие на детския футболпарете ,които прибират михайлов, сираков ,и досторо мъри са милиони итрябва да отидат за школите.да се забрани повече от 3 чужденци в отбор.с техния алъш-вериш се препират престъпни пари но полицията е заета с българския вариант на сериала с герой АЛ БЪНДИ/ май беше женени с деца /

14

дерикотев

преди 13 години

що гласувате с НЕ бе, не се ли отказа от националния

13

дерикотев

преди 13 години

абе фют, радва англия не българия, той се отказа от нея