19

от половин Африка

преди 13 години

АБПФК не ги мисли! и те живяха добре и децата им, а сега ни управляват внуците им!Въпросът е в това, че германците, европейците - всичките, американците, след като се пенсионират НЕ СИ ПРОМЕНЯТ стандарта на живот, че дори хукват да си осъществяват мечтите от младини - пътешествия, образование ....А тук, как е бе "ЦЯЛА ЕВРОПА", а?

18

В ЦЯЛА ЕВРОПА....

преди 13 години

..ВДИГАТ ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ!!В ГЕРМАНИЯ -СЪЩО!КАКВОТО ЗА ВСИЧКИ ---ТАКОВА И... ЗА "НАШ ГОЛ ХАСАН"!КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА, ДА СИ СПЕСТЯВА ЗА СТАРИНИ!"ДЪРЖАВНОТО РЕНТИЕРСТВОТО" И "НАРОДНИТЕ ПЕНСИИ".....СВЪРШИХА!НЕМА ПАРИ,ЗА ..."БОРЦИТЕ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА"!!!ВРЕМЕ Е ДА ПОЧНАТ ,ДА ГИ СТРОЯТ --ОТНОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Българин

преди 13 години

И без да бях чел статийката, беше ми ясно всичко - защото знам целите на престъпното правителство на *** борисов - цял живот да плащаме осигуровки, но никога да не доживеем да получим пенсия, за да могат с парите ни да хранят *** нисша и престъпна *** !!!Затова предлагам на преброяването всички да се пишем *** - и да спрем да плащаме каквото и да е - нека т.нар. "българско правителство" да ни храни и нас.

16

Честен

преди 13 години

Искаме Закон за основна проверка на пенсионираните ЧРЕЗ подкуп на Доктори ! МНОГО СА !

15

Честен

преди 13 години

Искаме Закон за основна проверка на пенсионираните ЧРЕЗ подкуп на Доктори ! МНОГО СА !

14

Анонимен

преди 13 години

Това което се случва в България е част от прословутия план Ран-Ът целящ унищожаване на България като държава,предишните правителсвта до някъде саботираха този план,но сегашната сбирщина наречено "правителство" следва стриктно плана,ако не знаете целта на този геноцид България да бъде заселена с *** хазяите на дянков и борисов.

13

р2к

преди 13 години

До тъпака, наричащ се АтилаТук става въпрос за сериозни неща, които наистина засягат хората,,,Така че по добре се разкарай с твоите шутовски писания - звучаттвърде глупаво.

12

Келешчо

преди 13 години

Тези тунеядци от парламента ще почиват цял месец около коледните и новогодишните празници. Къде го има това , освен в България?! Бойко много добре го каза, че всички в парламента са мързели.

11

Анонимен

преди 13 години

"Искат гарантирани пенсии-бягайте от България.Искате здравеопазване-Бягайти от България.Искате справедливост-Бягайте от България.Искате живот без *** и ченгета-Бягайте от България."Искат гарантирани пенсии - павета по политиците!Искате здравеопазване - павета по политиците!Искате справедливост - павета по политиците!Искате живот без *** и ченгета - павета по политиците!

10

Гочето

преди 13 години

Погледнете ги на снимката какви угоени шопари са.Наближава коледа......стават.....Поне да се загърнат малко....

9

Анонимен

преди 13 години

НЕ ГИ ПУСКАЙТЕ ВЪТРЕ! Ще борят и записват, колко телевизора, компютри и т.н. имате и ще им сложат данък догодина.

8

Елф

преди 13 години

Бойко-***!

7

Анонимен

преди 13 години

Да оправдаваш престоя си в управлението на държавата с приемане на рестриктивни закони не само че е нелогично ,но и кройно вредно спрямо българския народ.Тези промени са преливане от пусто в празно,замъгляване на съзнанието на лумпенизираните слоеве от населението и не водят до оправия а до по голяма разсипия.Тази "реформа" не показва на къде е верния път.Май всеки трябва поединично да се спасява от управляващите,за да си осигури старините.Жалко!Нямам им доверие.

6

от раята

преди 13 години

Начукаха ли ни го вече?Какви закони,какви промени?Някои европейски страни работят по 100 годишни закони,а в Б-я се радваме на нови закони ,на всяка четвърта година.От умни по-умни,най-умни .И защо да се осигуряваш в таястрана и защо изобщо да живееш в Б-я?Защо? Г-н Орешарски ,не гледай така възмутено,тепърва ще се пренапише учебника по икономика.Изненадите тепърва започват.Който каквото заслужава,това получава.

5

Съветник

преди 13 години

Искат гарантирани пенсии-бягайте от България.Искате здравеопазване-Бягайти от България.Искате справедливост-Бягайте от България.Искате живот без *** и ченгета-Бягайте от България.

4

Салахадин

преди 13 години

Не разбрах само от цялата работа синдикатите какъв го играха?Че те по-зле от мафиотите.Подкрепиха всичко де що има за орязване и допълнително утежняване положението на трудещия се.Хората в другите страни кръв пускат защото са синдикалисти,нашите тука едни цигари, едни лули та е чудо!Имаме ли въобще синдикати?

3

АТИЛА

преди 13 години

Мен това какво ме интересуваВ този 132 годишен Руско Турски Колониален *** работят, плащат данъци и осигуровки само Робската Дегенерирала Славянска *** за да храни Незаконната 62 годишна комунистическа власт, нейния репресивен милиционерски апарат и разбира се родствените на славянските *** МАНГАЛИНие Българите не работим на заплата, ние прибираме само КЕШ пара от комисионни и хонорари ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРАКАЗАХbulgarya.tk

2

Анонимен

преди 13 години

Пука му на някой и без това когато тия ще обикалят повечето хора ще са на работа. А и да съм в къщи и ако случайно разбера от данданията по стълбището, че са те, надали ще им отворя.

1

ловец

преди 13 години

Предлагам референдум за "Закон за отстрел на политици и друг вреден дивеч ".Например всеки последен уикенд на месеца да се обяви за ловен сезон за отстрел на политици и кметове по преценка на избирателя.Маи само по този начин ще ги накараме да заработят почтено и най-вече "на ползу роду".