60

Ивка

преди 13 години

Да каже на Бог Тиква, той регулира процесите не само на земята, а и в цялата Вселена. Но, за да омилостивим бог Тиква трябва да започнем изграждането на храмове и пирамиди посветени на него, места на духовността където ще се молим коликтивно на Бог Тиква, а той самият преди това ще открием храмовете построени в чест на самия него.

59

луд

преди 13 години

Ами има избор. Според Световната метеорологична организация Банкок е най-горещата столица в света.

58

redordead

преди 13 години

аз пък искам сняг и да има ски сезон от средата нд екември до средата на май...

57

Иво

преди 13 години

КОЙ ПА ТЕ ПИТА ТЕБЕ, ДАЛИ ЩЕ ИМА СНЯГ ИЛИ НЕ

56

dsada

преди 13 години

Може би с дъжд?М?

55

Мария

преди 13 години

И аз не искам сняг, но как се ще напълни язовира с вода г-жо Фандъкона. И това си е проблем, нали?

54

Недоразумение Фандък

преди 13 години

Тази малограмотна учительница по руском языке, коята се прави на кмет, е позор и срам, голям срам, за нас. Тя е позор за нас, за нас, подчертавам, за нас. Самата тя, бедната душа, едва ли разбира позора си. (Докато Кобурга си го разбира например, но обича много парите, докато Станишев и Доган си го разбират, но обичат властта и парите заедно.)Това недоразумение нищо не разбира.

53

пешо

преди 13 години

Браво Фъндъчкова! Трябва да направиш и молебен да не вали сняг, защото иначе ще ти лъсне голия з....к!

52

Елена

преди 13 години

Пуй- аз пак искам сняг на Коледа, ама да са изчистени пътищата и тротуарите, защото плащам да е така, ама много искам, значи- просто нямам срам!

51

Дядо Мраз

преди 13 години

Няма не искам сняг искам сняг. Дядо Мраз определя кога да ти пусне от своя сняг. За Фандъкова няма сняг и да иска.

50

наблюдател

преди 13 години

Абсолютно без всякаква пристрасност бих написал това: от 2 години София не е била по-чиста - изметена , без *** по улиците и градинките , в контейнерите не се натрупват *** с дни ,не се носеше смрад от тях лятото. Спомням си години наред хартиите по улиците ,междублоковите пространства , найлоновите торбички по дърветата и матинелите и как ми се доповръщаше минавайки покрай кофа за ***. Сега не е така. Браво . Може и по-добре. Истината е че е ниска такса смет/макар че така ми е ок/

49

anonimen

преди 13 години

kolkoto pove4e se bavi snega tolkova pove4e pari 6te ima da gu6kame-kaza Fandakova

48

Анонимен

преди 13 години

"Колкото повече се забави снега, толкова повече пари ще имаме..." :-))Жалката истина!!!

47

Циркаджия

преди 13 години

Като не иска сняг да се обади на ББ и той да поръча топло време - вече има опит в това.

46

az

преди 13 години

Само да не я изненада снега отново, както миналата година.Г-жо Фандъкова, гледайте прогнозите за времето , а не София пак да е скована от сняг 12 часа предида смогнете да изчистите !!!!!!!

45

.

преди 13 години

тая да вземе да измете и измие за коледа улиците в комплексите вместо да буха излишни пари за харчлък само в центъра

44

za 53

преди 13 години

Хахахахахахаха! Поста ти е върха! Да! Верно българина имал слаба памет:) Затова такива са му и избраниците, които формират управленските решения:) Пък и бананите му основната храна:) Що бре! Сега защо се бият в Лидл за банани и дават само по три килограма:))))))))))))) Лятото колко ток има ше по морето:)))))))))))))))

43

za 55

преди 13 години

Ми от прашките, ами:)) Ти вече беше консумирал целувките и вече беше напреднал по отношение на прашките:) След Дим Дуков и банкянската дружинка, скочи и на Меликов:) Ух, ненаситнико:) Пък и е много сложно да разгадаеш изречение за прашките на Меликов:) Няма как да разбера за какво става въпрос и за какво мечтаеш, след като сам го декларираш:))))))))

42

Анонимен

преди 13 години

То и един с Плевенско име миналата година се молеше да няма сняг!

41

Иван

преди 13 години

Аааа, значи от поста "за прашките" си се включил!? Ах ти червен палавник такъв! Видял червени прашки и се "включва" без да знае за какво става на въпрос! Това *** сте страшно извратени типове! Наистина, ако допуснем отново да управлявате държавата има опасност нацията да изчезне!