25

Аз

преди 13 години

Аз съм си аз. 21 е сигурно някоя метилява червена овца. А що се отнася до СериГея - от следствието - към Сливен

24

Анонимен

преди 13 години

"Но сега всеки има в семейството си болен от рак и безработен, но ние трябва да сме добри и да прощаваме и да обичаме нашите грабители. "Много нагло е да ползваш болката на хората за да разпространяваш омраза. И в моето семейство имаше такива. Болни от рак има по целия свят. И без Чернобил. А безработицата избуя по ГЕРБавото управление.Така, че си затваряй мерзката уста и се опитай да помислиш преди да я отвориш отново!!!!!

23

Анонимен

преди 13 години

не се притеснявайте за Серьожа - Съдебния съвет ще го освободи - всичко е театър.

22

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Голям театър , за една глоба от 1000 лева /адм.наказателна отговорност/..:))Ченгетата не могат и парното ,и телефоните ,и бензина - ДА СИ ПЛАТЯТ по това дело...:)))Един съветски гей - НЕ може да бъде вкаран в пандиза и от ТОВА правителство..:)))) ТЕАТЪР на тиквите на БКП - т.н. ГЕРБ ..;)))))

21

Мандраджия

преди 13 години

"Повиквателната" е еднократна и еднопосочна, след това - "ласки" от загорели пандизчиии.Абе то куче със салам не се плаши, ама.. :)

20

Аз

преди 13 години

Той може и да е невинен! Ами ако са откраднали документите от заключен сейф?! На Бойко как му фалшифицираха подписа има-няма 100 пъти!

19

Анонимен

преди 13 години

mnogo xybava novina

18

Анонимен

преди 13 години

Добре ни уреди серГЕЙ, когато другите страни заделя пари да подготвят страните си за кризата той харчеше яко и тръбеше че няма криза и тя ще ни подмине.За това престъпление няма да го съдят.Както не съдиха комунистите за Чернобил.Но сега всеки има в семейството си болен от рак и безработен, но ние трябва да сме добри и да прощаваме и да обичаме нашите грабители.

17

Анонимен

преди 13 години

до 1-ви....и той е, за разлика от мноооого бивши и настоящи политици. Боко дойде с лъжи и сега всички му ги сърбаме и чакаме да направи лъжите си реалност, но не би...

16

Анонимен

преди 13 години

ХЕХЕЕЕ, значи ще го има Южен поток. Браво на БКП/ ГЕРБ/. Най доволни от това правителство, трябва да са червените. всичко което те започнаха, ГЕРБ ще изпълни...

15

Пост № 1, прав си !

преди 13 години

Само ти позна какво ще се случи със Станишев. Изглежда , че звездите правилно ти говорят.

14

До пост № 13

преди 13 години

Няма логика. Мутрите са на свобода, а Станишев да бъде в затвора. Сергей никога не е насилвал хора, и никога не им е отнемал автомобилите, дори без да им търси регистрационните талони. Хайде пътувай.

13

Анонимен

преди 13 години

ВКАРАЙТЕ ГО В ЗАТВОРА ТОЯ ЧЕРВЕН МАЙМУН

12

Анонимен

преди 13 години

Значи някоя продажна секретарка или архивар са ги отмъкнали документите, дали са ги на Алексей Петров и сега Станишев го отнася ...Е радвайте се! Боковата "справедливост" тържествува ...

11

Dan

преди 13 години

Коментар 8 е мой просто забравих да се индикирам! И слагането на минуси да започне сега!

10

ВР

преди 13 години

Ако има достатъчно данни да му повдигат обвинения само да не е поредният медиен фишек. Не трябва никой да се отнася лекомислено със секретни материали.

9

Lancelot

преди 13 години

Това не е за глоба.

8

Анонимен

преди 13 години

"От държавното обвинение ще предложат Станишев да бъде освободен от наказателна отговорност и да бъде наказан с глоба." Предлагам да го напишете правилно а имено...- ДРУГАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНОТО ОБВИНЕНИЕ ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ....

7

Анонимен

преди 13 години

"Прокуратурата подхвана бившия премиер, след като през октомври 2009 г. Алексей Петров предаде на настоящия министър-председател Бойко Борисов секретна справка на родното ФБР."Та Алексей Петров на Станишев ли е човек, или на Костов?

6

песимист

преди 13 години

Документите, според разследващите, са съдържали информация, представляваща държавна тайна, и са били връчени на бившия министър-председател лично и срещу подпис.и да бъде наказан с глобаДа го бяха хванали с цигари без бандерол можеше и да го съдят по бързото производство ...