469

:((((

преди 13 години

Абсолютно си прав. Спрямо Тодор Живко всички 'демократични' политици са просто ЖАЛКИ И СМЕШНИ!

468

:((((

преди 13 години

Писна ми да изхранвам политически проститу*ки като тази!!!! Време е да им се потърси сметка на всички от СДС-ДСБ за антидържавната и антинародната политики която водят! Има ли някой от тях да е излязъл по-беден от политиката. Нима те не направиха това срещу което уже се 'бореха'- шуробаджанащината, връзкарството и т.н а какво се оказа, използваха властта и доверието на народа за да крадат, назначавах най-близките си и не даваха път на кадърните, децата им учат в чужбина срещу пари и т.н.

467

6001

преди 13 години

Питане към Михайлова-Нейнски?Гледала ли си един стар филм "ЩИТ и МЕЧ"Там се пее една песен "С ЧЕГО НАЧИНАЕТ СА РОДИНА"та ти имаш ли родина?Докопахте се до големите пачки и сега само оплювате,вие сте *** ,вие нямате родина.Не говори за носталгия защото носталгията означава спомен за хубави неща,за първата картинка от буквара и т.н.

466

врътоглав

преди 13 години

ДВАДЕСЕТ години стигат ! Времето е наше ! Утре започва от днес ! Сполуката е някъде натам....или , може би , насам....

465

о.....

преди 13 години

Хубавото Наде, не че е толкова хубаво, ами стана нарицателно за дащност, покрай старите комунесит стана демократка. Защо забравя миналото си? Или мисли че ние сме безпаметни?

464

Анонимен

преди 13 години

Ето платените драскачи отново отклониха темата!Дебати за комунизма са минало! Имаме конституция и закони защитаващи частната собственост, нищо друго не е възможно освен да се спазват тези закони.За тези, лапнали въдицата мога да им кажа да погледнат първите коментари, там е отразена истината:-Т.Живков е мъртъв и морала задължава да не се обсъждат умрелите;-Вината за разделението на лагери или блокове не е на нито един български политик, това е следствие от големите играчи на времето САЩ и СССР; решението за попадането на България в зоната на съветско влияние е взета в Ялта, а не в София. И още тези глупости изречени от Натка показват колко е неграмотна в политически и сторически план.-Личността на Натка - лека жена, с нисък интелект и морал, интригантка, политическа **тутка, личност без никакви качества, която трябва да бъде благодарна за прехода защото в една нормална държава не може да започне работа и като чистачка(вече има тестове за изчисляване на пропорции от разтвори и т.н.)-Българското (гражданско) общество е тотално безлично, защото такива *** като Натка и Масларова трябва да топлят килиите на Сливенския затвор до края на дните си.

463

Фидел

преди 13 години

На тези, които пишат, че през комунизма не сме били свободни - ще кажа ОК така е, но и сега не сме свободни. Човек, който е беден и мисли само как да изкара пари, за да си гледа семейството и да отселява не може да бъде свободен. Уви и тогава и сега не сме свободни, но по различен начин.

462

Резултатът

преди 13 години

Тази жена е пример как в България от едно няма нищо може и министър да стане.А и не само министър. Като я гледате мислите ли , че може да върши друго, освен да се върти в кухнята и да се разхожда с полиетиленова торба на Женския пазар ?Де да беше само Надка...

461

Васко

преди 13 години

Наденцето и предишното и мъжле (който познавах лично) , организираха такъв караминьол на държавна собственост , че биха им завидили и отговорните другари на ЦК на БКП отпреди 20-30 години. Аз , ако бях на мястото на тази учителка по литература , щях да си затворя устата и да си чакам месечната заплата (напълно незаслужена) от европарламента. Тази е поредната която доказва разликата м/у по принцип и дефакто - за трите *** , ако се сещате вица с Иванчо и баща му...

460

6001

преди 13 години

НОСТАЛГИЯ.

459

Уотсън

преди 13 години

Това важи за онези, които се чувстват българи.

458

Уотсън

преди 13 години

Който каквото е пожелал друдиму, това го е стигнало!

457

Уотсън

преди 13 години

Това ми звучи като вица за малкия Иванчо.- Иванчо, защо се наака? - пита учителя.- Защото Марийка пръдна!Господа, защо толкова старателно търсите аналогочни недъзи в миналото?По-добре си кажете с колко се е увеличила престъпността, наркоманията, проституцията. Бъдете коректни! Е, ако можете!

456

Спонги

преди 13 години

Колко души трябва да затрие за да постигне половината на Живков?

455

Азъ

преди 13 години

Привързаността на десницата към демократичните принципи не може да се отрече---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Пък аз си милех,че само наркоманите имат привързаност,ама съм грешал.

454

vlady

преди 13 години

Големия български икономист Д-р. Масларова се нуждае от почивка в Сливен, има достатъчно заслуги.

453

Анонимен

преди 13 години

Натка пиратка, стана депутатка!

452

Малинка

преди 13 години

Не е от компетенцията на госпожата, да изразява мнение за Т.Живков.Когато половината от това,което е постигнал Живков, го постигне и тя,тогава може да изрази мнение за него.

451

Анонимен

преди 13 години

"Нейнски" не е законна фамилия в България.В Сърбия, Македония и др. държави може да е законна, но в България никога не е била и евродепутатката Натка трябва да си смени името в съда.

450

Анонимен

преди 13 години

,,хубавото,,Наде пак е неподготвена.вие направете половината което направи бай Тошо и тогава говорете.Наде, затова ли избяга в ЕВР.парламент за 15000 евро.получавай си ги ама поне мълчи че е срамно.