162

Стършел

преди 2 години

Значи - три четвърти от народа на държавата сте против, но понеже ни е наредено, ще действаме срещу вас? Хора, за съжаление тоя път без шамари няма да мине.

161

Анонимен

преди 2 години

Както са го въвели така щего отмениш бе гений. Тия са много противни, оня Радв им нареди да въведат ЗС преди да дойде Кирчо на власт з да не се дескредитира още в началото, но явно глобалистите го натискат времето им истича, а трябва да инжектират колкото се може повече.

160

Анонимен

преди 2 години

Протестите на герп-дпс като днешния така и контрапротестите в полза Гешеф преди години си приличат по контингента. Маргинали, роми, диви селяни и друга своллоч незнаеща какво прави там.

159

Анонимен

преди 2 години

Киро е велик. Направи корупцията нулева! Такова нещо няма дори в Швейцария. Всички които се оплакват са гербери!

158

Днес гледахме

преди 2 години

Цирк а ла Капитолия

157

кирчо харватрта.

преди 2 години

Еми додаха едни хора от Брюксел и ми казаха , после едни от американското посолство и те ми казаха . Ми аз пая туй дет ми казаха ??????? Аз ко съм виновен ?????????????Ми кат нещете да ва управляват от Брюксел и Вашингтон що на мен си го изкарвате ? Нали няма да има вече България ? Вече ще има само съединени европейски щати . Ние само ще усвояваме едни пари а вие ще ги плащате . Те други *** ва оправят .

156

негласуващ

преди 2 години

Тиквуня Направи милиардите и хвърли таз наивната мишка да се гърчи!Хаха!Тикмун може да е прос ама е хитър кат баща си бай ТОШО!

155

Анонимен

преди 2 години

Лъже като ваксър по време на пандемия. Всичко може.

154

Анонимен

преди 2 години

Просто момче ще излезе това министър председателче. Щом народът има волята, никой не може да го спре, справка - Съединението напук и напреки на всички "велики сили".Но от канадски небългарин да застане начело на процеса на отмяна зеления сетрификат не може да се очаква. Марш към Канада, нещастнико!

153

Анонимен

преди 2 години

Борисов поне беше откровено простт, а тоя си личи, че е много хлъзгав и подмолен, докато ти се усмихва ще ти забие нож.

152

Анонимен

преди 2 години

Целта е очевидна -- да елиминират възраждане от дебати в народното събрание, а по-какъв начин няма значение. Тук ковид, ваксини, сертификати не играят роля -- важното е за предателствата, които подготвят да няма съпротива в парламента. Това не е фатално за възраждане, това е само едно малко незначително препятствие. По-важното е, че премиерът не си върши работата, за която е избран, а подменя агендата.

151

Анонимен

преди 2 години

Щом Киро ви каже нещо, значи е точно пбратното.

150

Анонимен

преди 2 години

Тоя Киро е по зле и от Бойко. Бойко до сега да беше омел улиците с тия протестъри, да ги беше изгърбил от бой и пратил на село, от къде на къде ще блокират столицата?

149

Анонимен

преди 2 години

E то файда от мирни протести няма, те само от с0па разбират

148

Германец

преди 2 години

Дyxaм на мъже безплатно. Давам в дyпeтo срещу пакетче семки.

147

Пян_Гъ

преди 2 години

Премиерът е неадекватен. Казвам го със съжаление. Не може първият човек в държавата (с реална власт) да не знае какво говори и да не е гледал картата на България. Агресията на платените дубайски протестъри разруши държавността и сега, когато вече те управляват, връхлита самите тях. Вселенски закон. Разнасяха бесилки/ковчези/чували - сега ще ги получат те самите от народа. Избори на 16 април 2022 г. НЯМА ДРУГ НАЧИН!!!

146

Анонимен

преди 2 години

Този се оказа по - голям сме шник и от Росица Плевналиева... После защо хората гласували за такива като тиквата, ами просто избират по-малкото зло...

145

Анонимен

преди 2 години

След тоя митинг боико се върна на бял кон9 милярда за 9 дена златни да сте

144

Анонимен

преди 2 години

Германския мултимилионер от спам пак се появил. Да вземеш да кандидатстваш за главен *** на кирето.

143

Анонимен

преди 2 години

Покрай този мазник, дори Боко тиквата ми стана симпатичен.