34

Иванов

преди 9 години

До АнонименАмериканските *** имат основно доларЕ, и РЦБ взима заеми при лоша лихва от ФЕД-та...а за да е по-сигурен и стабилен процеса, проведен от вътре от ***-ата, си направиха 10-ина ктб-та за няколко месеца и теглят яко :))Та този недостатък не може да го компенсира с всички петрол на света и много скоро и глупаците ще разберат кой определя музиката!!

33

solo

преди 9 години

До Ивановtzenata na ruskij petrol e 28 usd za barel v momenta na rosneft

32

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАТи *** ли си или да? Русия има газ да извира от земята още деситилетия, САЩ фракват като невидели за да изтискат последните капки... чий е дълбокия сондаж?

31

Маркс

преди 9 години

Саудитците са домуз, пфу!

30

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименНай-дълбокия сондаж таварисшч... - изисква най-много пари за добив и подръжка... - затова руският петрол скоро ще се окаже непродаваем... - това е замисълът на Щатите... - джуджето пада в канала...

29

Анонимен

преди 9 години

Спокойно, Русия и Иран имат повече от американските и саудитските ***

28

Маркс

преди 9 години

Докога русите ще позволяват на саудитските арабели да им мътят водата? Я се стегнете и им пратете Мимпел!

27

Ivan Kostov

преди 9 години

lukoil e evreiska kompania NE E RUSKA !

26

Анонимен

преди 9 години

До Десен А задаваш ли си въпроса : Защо не искам да знам ,че Русия и Китай , вече си търгуват и в рубли и в юани . Защо не искам да знам ?

25

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До СЛАВЯНИНКомпенсираше от газа... - но и това е на път да спре...

24

Анонимен

преди 9 години

Засега?А за по късно?

23

Анонимен

преди 9 години

hihihi amerika otivate si shte se razpadnete na otdelni shtati, tyrcia i tia vi izmamu qko arabite ne im pyka za vas .drygite si minaha po reda idva vashia red na razpad.ne moje da jiveesh na gotovo da qdesh i pluskash edin den tr.da plashtate gotovankovci..dolni emigranti paplach izkystvenno sazdadena darjava sasht dran dran .

22

Иванов

преди 9 години

До АнонименЩе си позволя да научиш и ти от мен нещо: В разтежа на БВП, "случайно" не се отчита нараастването на задлъжнялостта на дадената страна във валутата в която се мери БВП-то!!Та ако приложиш корекцията към разтежа от +2,8% към задлъжняването което осъществяват в момента, ще бъде силно отрицателно!!а за да осъществят задлъжняването на Русия, имаш около 10-ина КТБ-та за няколко месеца, за които никой не ти казва ТУК, но и изплащащи моментално на депозитарите, което е НОВ ДЪЛГ!!

21

Десен

преди 9 години

Това е познат сценарий!!!Така навремето Рейгън мачкаше СССР и изрече прословутата фраза ще ги накарам да си ядат пушките и бомбите.А сега на всички рубладжии още от врмето на соца слушаме как долара се клати и аха да падне, но не пада. Странно защо Русия и Китай търгуват по между си в долари. Някой задава ли си този въпрос.

20

Анонимен

преди 9 години

Страхотно заглавие !!! Приковахте вниманието на всички, включително и моето

19

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До НФБТова го слушам от 30 години... - но резултатът е точно в противоположна посока... - стремглавото падане на рублата има и положителна страна... - отпада нуждата от производство на тоалетна хартия...

18

До 15

преди 9 години

Цената на петрола та бензиностанциите се усеща след 6 месеца. Не може петрол които си закупил вчера на цена 120$ да продаваш бензин на цена за 100$ днес.

17

Анонимен

преди 9 години

Абе аз съм ***, ама знам че петрола не е вечен.....май САЩ преебват хем Русия, хем Арабските емирства, как ли ония ще реагират ?И сценария дето го направиха в края на 80-те нема да сработи, Русия тогава издържаше цяла Източна Европа + своите си държавици, сега си е сама за себе си

16

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 26Нефтените находища на Русия се изместват все по-на север в трудни за добив места... - което оскъпява продукта и падането на цената на петрола става убийствена за Путлю... - Щатите знаят как да се справят с едно джудже... - пример - края на Студената война...

15

Анонимен

преди 9 години

До читател:не се плаши,както казват военните светът е в перманентна война.