32

капо

преди 10 години

Сигурно затова социологическо проучване днес обяви, че ако Путин се кандидатира за канцлер на Германия, ще спечели със 70:30 срещу М-е-е-е-еркел...

31

А не би ли трябвало

преди 10 години

САЩ оказват истеричен натиск над западно европейците, натискат яко само и само да стане по тяхната: Разбирай - да господстват над Европа. Послушна Европа и сега е услужлива маша в ръцете на американските военно любци.Щом толкова ги е грижа за европейците: Не би ли трябвало Обама да започне изкупуването на селскостопанска продукция. А де?Мистър Обама, не пускайте само атомни бомби над невинни граждани. Покажете, че наистина сте съюзници, а не само грабители.

30

Анонимен

преди 10 години

Какво ни интересува русия от нея само един скъп газ сме видяли

29

Анонимен

преди 10 години

Подкрепа сред населението на страните, които управляват към 13.08.2014 г.:Барак Обама - 13 %Владимир Путин - 87 %.

28

Анонимен

преди 10 години

одисеичо,явно не гледаш новини а четеш само глупостите които пишат срещу русия тук,в момента даже египет влезе в пакт с русия за износ и внос на стока,ти русия не я мисли ами си гледаи твоя мизерен животец на *** и потъваш кораб

27

bobi

преди 10 години

zapozna t sam sas svetovnata istorij mnogo dobre i moga da kaja 4e vseki koito se e opital da prevzeme rusij ot vremeto na 4ingiz khan do *** nikoi ne e uspjl imam podozrenij 4e mnogo skoro putin 6te bade vlastelin na sveta

26

Анонимен

преди 10 години

От където и да го погледнеш ЕС е една без переспективна общност. Какво го чака? Мъка, голяма мъка. Принципа му е, давам акъли , но мене не ме пипайте, аз съм великия. Нали Русия не ги притесняваше, а сега какво излезе, че за нейна сметка хляб ядат милиони европейци. На това отгоре и субсидии лапат. Цени, охо за *** - надути. Така в Испания, така във Франция, така в Гърция, така в Кипър, така в Полша. До кога? Сега трябва да намаляват, ама искат ли? Сега се започва, като изтърваха пазара.

25

морски

преди 10 години

Пълни лъжи,руските земеделски производители не са претоварени с поръчки,напротив,не могат да намерят пазари за продукцията си и санкцийте на Русия срещу запада са златен шанс за тях да реализират стоката си у дома.Айде стига наще медий са преписвали пропагандни статий от запада!

24

Анонимен

преди 10 години

*** пак се загърчиха като настъпани змииУреваха орталъка с жалкия си вой срещу голямата мечка.

23

муспи

преди 10 години

Родопите заедно с Бургас са дадени доброволно на турция. Искат и самоопределение Шуменско- Разградския регион. В тази обстановка на политическа апатия, глад и нашествие на диваци в България е извършен преврат, - власта е в някой си Сидеров. Той предпочита да възтанови историческото име на България каго го намира за по важно от благосъстоянието й. Народът предпочита благосъстоянието, колкото и да е жалко, но тези работи не са народни а Божии!

22

преди 10 години

До Одисей 1В процъфтяваща България, от 2007 година няма ръст и още не сме се удавели, така че не плачи за чуждо умряло!

21

Анонимен

преди 10 години

тоя одисеи явно не е добре човека,може от кризата да е рзвил шизофрения

20

СМАЧКАЙ СОРОСОИД

преди 10 години

СПАСИ БЪЛГАРИЯ

19

ОБАМИСТ

преди 10 години

Предлагам1.Русия да се затрие.2.Китай и Азия да да се затрият.3.ЕС да си остане колония на САЩ или да се затрие.Да си останеме ние само от САЩ дека сме си и да си гледаме кефа.5.

18

Анонимен

преди 10 години

"За Путин историческата съдба на Русия е по-важна от благосъстоянието"Това е защото руснаците уважават корените и културата си и не като еврогейци ще я продадат за доларчета. За европейците и българските предатели има една поговорка "Интереса клати феса". Такива са и европейците и *** им в БГ. Нямат национално самочувствие. Гепите си благосъстояните и богатството и бягайте извън България ако можете с чиста съвест. Ама не можете защото имате грях към България, продажници и търговци.

17

88

преди 10 години

Айде руските *** останаха без заплата.Язък ще работят всеки ден като на ленински съботник..ха..ха

16

Румбо

преди 10 години

Западът не е светът!Това че си го мислят е за тяхна сметка!Само населението на Китай се равнява на целия западен свят!Като се има на предвид кой върви надолу или тъпче на място и кой върви бързо напред,САЩ и Съюзниците им дълго няма да са лидери!Светът се променя и опитите да се спре това няма да успеят.Русия е част от новите лидери и гарант на техния възход.Ако Русия бъде унищожена,до подчиняването на Китай,Индия,Бразилия и останалите има една крачка.Затова САЩ нападнаха Русия!

15

демократ

преди 10 години

Да вземе Волен( и всички руски ***) в Русия и да направят великата Руска стена.

14

Анонимен

преди 10 години

Тия гейове така и не разбраха как им го туриха янките.Накараха ги да наложат санкции срещу Русия,които включват и забрана за доставка на платформи за добив на нефт в Северния шелф.А там се оказва,че са съсредоточени 28% от световните запаси,които тепърва ще се разработват.И веднага след това точно компании от САЩ сключиха договор с Роснефт за подобни съоръжения.Та петрола ще го точат руснаците и американците,а за брюкселските гейове останаха любимите им три пръста с преобладаващ среден.

13

Анонимен

преди 10 години

От една страна за всеки средно интелигентен (изключая българския селянин) човек е ясно, че путин е диктатор ...от друга страна ... руснаците не са дорасли за демокрация. Те си живеят в 18 век като мислене и манталитет.