34

БГ порно

преди 11 години

Това са мои пари, които съм си изработил с редовно ходене на работа, а не съм ходил на "части" както те сега се опитват да ни замажат очите. Утре пак ще стачкуваме, но хората до толкова сме се обезверили и останали без пари, че много от нас ще са съгласни да вземат тези мизерни пари отколкото да се борят до край. Синдикатите пак ще ни прецакат и както винаги ще ни продадат за пари.

33

Безпартиен

преди 11 години

Дядо коледа действа като пожарникар (или обратно), но това са практики от "презрелият социализъм" които само удължават агонията !

32

Анонимен

преди 11 години

Ще им платят да не вдигат патардия стадото и след нова година ще ги съкратят и предприятието ще обяви фалит , като много реват за пари. Нали съм я ял тая попара, само че на нас даже и не ни платиха мафиотите, а ни съкратиха без да сме получили стотинка за месеци работа.Това е Чалгария. Боко тиквата докара тая държава до фалит.

31

Анонимен

преди 11 години

"Намеса на премиера..." Въпросът е : Защо "държавата" не защитава ограбването на труда. Какво ще се намесва премиера "след дъжд качулка" (заплатите на работниците по магистралите още не са дадени). Така цяла България в несигурност живее. Който оставя работника си гладен да заспива, извърша голям грях.

30

Анонимен

преди 11 години

Големи хвалби и тупане в гърдите ще има сега !Аз дадох, аз направих,ако не бях аз .............Народа ме обича........,докато го хване отново параноята Станишев!

29

Анонимен

преди 11 години

брех тоз премиер бе

28

БГ порно

преди 11 години

Значи аз ще взема част от парите, които ми се дължат ще си платя борчовете в магазина дето взимах толкова време на вересия, че трябва да си платя тока, който от месец и половина е спрян, да купя по-дебела дрешка на децата, да си платя кредита от банката... И като тегля пак чертата се получава, че пак ще трябва да се моля на приятели да ми даде някой пари на заем за да имам аз и семейството ми нормална Коледа и Новогодишна нощ. Искам си цялата заплата,а не само част от нея. Има да вземам 1765 лв.

27

Анонимен

преди 11 години

Стига сте правили автомати и снаряди, ами минете на друго производство! Няма ги братските соцстрани от Африка и Близкия Изток, няма много военни конфликти и нещо зациклихте! Закривайте ги тия заводи и това е. Няма търсене на военна продукция, а и да има, няма да сме ние продавача

26

Пампорово АД

преди 11 години

А като си помислиш,че някой празнува за поредния закръглен милиард!

25

Україна

преди 11 години

Болгаря днес ако разчитам на вас да бъдем информирани ще си умрем неимформирани, новината за обезглавения съдия в Харков още я няма, много сто злеее

24

9689

преди 11 години

Правим струваме пак мутрата оправи работата.След това как да не вярвам на бандюги.

23

БАЧКАТОР

преди 11 години

До Анонимен Какви червени те гонят бе, Тиква гербаджийска. Работниците не а вземали заплати от септември, от три месеца, а от 3 години управлява Боко. Каква роля имат тука червените, сините, зелените, извънземните ?

22

Анонимен

преди 11 години

Никакви заплати за мародерите произвеждащи оръжие да избиват хора с него режими като нашия комуноиден!

21

pet

преди 11 години

ВМЗ - държавна фирма.т.е. държавата лош стопанин.А кои е държавата - боко Тиквата т.е. той не си гледа работата.

20

БЪЛГАРИИИИ....

преди 11 години

ДОБРЕ , ЧЕ Е БАТЕ ВИ БОЙКО!!!!.....АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ----ДОСЕГА ЗАДНИЦИТЕ ДА СА ВИ ХВАНАЛИ МУХЪЛ..ОТ ГЛАД!...АКО ПЪК БЯХА сърГЕЯ И ДОГАНЯ-----МУХАЛА, ЩЕШЕ ДА Е МЕК , ЧЕРВЕН И СЪВЕТСКИ...НО , "БРАТСКИ" , ЗА ВАША УТЕХА!

19

112

преди 11 години

Елементарен PR!А какво правихте до сега, че заплатите не се изплащаха?

18

Жо

преди 11 години

Мъж спира с колата си в Сопот. Към колата се приближава някакъв човек. Мъжът спуска стъклото и пита:- Кво има?- Ами, как да ти кажа, Работниците от ВМЗ Сопот са взели за заложник Бойко Борисов. Искат един милион лв за заплати. Ако не се плати, щели да го полеят с бензин и да го запалят. И ето сега ние ходим и събираме - кой колкото даде....- И много ли сте събрали?- Ами има няма двайсетина литра

17

Анонимен

преди 11 години

В С И Ч К И И З К А Т Д А СА НА В Л А С Т З А Д А К Р А Д А Т

16

Анонимен

преди 11 години

бОЙКО-О-О-,ОСТАВИ ГИ НА ЧЕРВЕНИТЕ БЕ,НАЛИ ТЕ ГИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ,ДОКОГА ЩЕ ИМ ВАДИШ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ ВЕ!?

15

БАЧКАТОР

преди 11 години

....просрочат вноските си по кредитите към банките.