18

честна президенТска

преди 12 години

Много важно.. Спортът не е само медали, а спечелени битки!Стискаме ви ръцете,тупаме ви по гърба,чакаме ви с.....

17

хаха

преди 12 години

Хайде поредният срамен резил е факт и както обикновенно сами се бихме, а италиянците ни гледаха сейра и тръгнаха с медал. Заслужена победа за Италия.

16

Анонимен

преди 12 години

Много разочароващо... А имаха шанс, нз що се предадоха така.

15

Анонимен

преди 12 години

България има добри шансове за повече медали от олимпиадата за сакати и инвалиди, която започва утре в понеделник.

14

Жена

преди 12 години

Много ми е криво, но въпреки това се гордея с нашите момчета. Браво за 4-то място!

13

Анонимен

преди 12 години

Олимпиадата свърши, хайде сега на чалготека.

12

Анонимен

преди 12 години

*** некадърниците!

11

Анонимен

преди 12 години

Играчите ни играят за добри пари в Италия и Русия и да си запазят приятелството с руснаците и италианците.

10

Анонимен

преди 12 години

Пълни ***. Браво слабаци. БРАВО. Само така!!! Както сме тръгнали да се радваме на четвърто място, на следващата Олимпиада ще сваляме шапка на всеки наш спортист който просто се е класирал за участие, а медалите пак ще си останат за други, a медиите ще философстват за "великолепната ни игра". Извод: Каквато държавата, такъв ни е и спорта!

9

asd

преди 12 години

Браво на момчетата достойна игра!Горди сме с тях! До преди месец и половина 4то място на ОИ беше немислима мечта за нас !

8

олимпийски медали

преди 12 години

Отборът ни любезно се въздържа да вземе какъвто и да е медал. За какво са ни олимпийски медали, попитаха волейболистите, след като си имаме режима на пожарникаря?

7

lol

преди 12 години

много съм бяснааааааа, многоооооооооооооо.. как може бе, как можее, егати играчите аз, значи иначе могат да ги бият, а като стане въпрос за медал, така да се изложат????? изключително слабо играха с единични моменти на проблясъци.. ужасно ме е ядд

6

Анонимен

преди 12 години

Тази олимпиада беше някаква разходка, шега- видяхме само провали, с изключение на Станка и Тервел, уж велики спортисти, а отпадаха още на първите състезания. Значи хвалибите колко са велики, нещо издишат. Все първи, все велики през годината, а на олимпиадата- даже не се класираха на 4 финали. Поне са 4-ти, а не 40ти

5

ok

преди 12 години

"Имаме едни подвижни тонколони, един Айпод отпред. И с тонколоните отиваме в залата и в автобуса, и си слушаме чалга. Обещал съм им, че ако бием на четвъртфиналите, лично ще им докарам Преслава да им пее, защото ми е много добра приятелка", поясни Любо Ганев. Като тренираш, слушайки чалга и чакаш Преслава за награда - ТОЛКОЗ. Четвърто място. Любо Ганев дори не осъзнава колко много влияят тези състезатели на хиляди подрастващи момчета и момичета в БГ. Как може такова малоумно изказване? Половината народ ги разлюби след него.

4

Гошо Тъпото

преди 12 години

Благодаря на нашите волейболисти,за положените усилия на олимпиадата.Каквото можаха...направиха,живот и...здраве,следващата олимпиада...повече.

3

Анонимен

преди 12 години

Бай *** си е бай ***!

2

Анонимен

преди 12 години

Любо Ганев с ланеца май остана с пръст в уста ? Или май се видя как милионите за "подпомагане" на спорта ни помогнаха да вземем цели два медала. При това нито един златен. :) Смешници.

1

ГУРБЕТЧИЯ

преди 12 години

МОЛТО ПЕРИКОЛОЗО !!!!