31

ами това е

преди 12 години

това са оздравяващи мерки. трябва да има реформа. дано по скоро тези хора си намерят работа и да имаме развиваща се железница

30

az

преди 12 години

glasuvaxme nali sega she iadem darvoto

29

Стоимен

преди 12 години

"Средно с 9% ще бъдат увеличени цените на билетите на влаковете, субсидирани от държавата.Билетите за бизнес влаковете също ще поскъпнат с 15 на сто, и то още от 1 декември."Хубаво де, тогава избора ми ще е 10 лева за БДЖ и 4 часа път, или 11 лева и 2 часа с автобус.

28

до 20

преди 12 години

Нямам нужда да питам google, просто ми е ясно, че в държава, в която се приватизира всичко, което може да бъде приватизирано в името на неколко магистрали нищо добро не я чака. Да не споменаваме и факта, че съм безпартиен.

27

Анонимен

преди 12 години

СЕПТЕМВРИ - ДОБРИНИЩЕ Е ГУБЕЩА ЗАЩОТО ПОМАЦИТЕ , КОИТО Я ПОЛЗВАТ СИ ПЛАЩАТ НА КОНДУКТОРИТЕ НА ПОЛОВИН ЦЕНА. НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКА И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ САМИ.

26

Анонимен

преди 12 години

Крайно време беше. БДЖ агонизира много, много отдавна.

25

?!?!!

преди 12 години

Хора, ГЕРБ са обявили война на България като държава! Ще махат държавния резерв, ще бастисат железниците, ще затрият БАН! След управлението им от България ще остане една единствена нива с картофи! Днес махат 2000 човека от БДЖ, утре ще ни пратят всички да си търсим късмета в чужбина!!

24

Анонимен

преди 12 години

Супер! Само ГЕРБ!

23

Иван

преди 12 години

БДЖ от много време има нужда от реформа, но това не е реформа, а ликвидация, помните ли как действаха ликвидационните комитети в селското стопанство, това е същото и резултата няма да е много по-различен 20 години опити за реанимация и все още само бегли успехи.

22

оле

преди 12 години

Кофти тръпка ! По-зле ще става ,по-добре - не.

21

Зеле

преди 12 години

Много изненади са ги запазили след изборите:), обаче до изборите мълчаха като да не казвам какво!!!

20

Анонимен

преди 12 години

14Питай чичко Гугъл бре ! За последните 2 години, износът рязко нараства. Ако слушаш партийните секретари обаче, няма как да го научиш.

19

Анонимен

преди 12 години

Днес е хубав ден за България - закриват "Държавен резерв"- 600 души, съкращават в БДЖ - 2000 души, продават "Товарни превози", което е печелившото звено в железниците, продават държавната земя и за капак един министър се оплаква, че негово ведомство не можело с 1 млрд. лв. Ако това е държавата в която искате да живеете, стойте като мишоци, но аз не искам да съм в такава държава и ще се постарая да не станат тия неща, те са пагобни.

18

traka-trak

преди 12 години

Сега ако сменят и разбитите локомотиви и вагони от преди втората световна война... може и пътникопотока да се увеличи!

17

Детектифф

преди 12 години

По думите .............БДЖ е реализирало 4 милиона лева приходи за тази година, а до края на годината се очакват още 7-8 милиона!?Оппалаааа.Тази година 30 месеца ли ще бъде????????????

16

Мошеници

преди 12 години

Хахахаха,що не го казаха преди изборите това нещо???

15

пламен

преди 12 години

6те закриваме 150 линии и 6те спестим 20 милиона,а в съ6тото време 6те даваме на 4асна фирма да 4исти влаковете ,което 6те ни струва 14 милиона годи6но..браво бре,, умници ,,такива....

14

7 до 9

преди 12 години

Кой ти го каза тоя ръст, щото реално не виждам какво толкова се изнася? Освен новата работна ръка на хората решили да живеят нормално друг износ не виждам. Ти явно си от ония заслепените, нищо скоро и оная малка светлинка в тунела ще осъзнаеш, че е идващ срещу теб влак...А, и без обиди, щото, както стана ясно, оня вашия лидер - като не му изнася некоя истина и почва да обижда сини, червени, бенбени и всякакви др. цветове.

13

Хектор

преди 12 години

цел е да заделим по-голям вътрешен ресурс, за да успеем да погасим една част от задълженията, преди всичко към банките кредитори", обясни Владимиров.----А така да си дойдем на думатаааа,БАНКИ,БАНКИ,БАНКИ,БАНКИ,БАНКИ,БАНКИ,........дайте им пари,още,още,ощееееееее.Властта и парите имат свойството да се натрупва и това ще ги убие.Скоро,много-скоро :)

12

селянин

преди 12 години

Бегом при Дянков да ви плати обезщетението и после при Бойко да ви намери работа на магистралата