29

Наблюдател001

преди 14 години

Прав е Божидар Димитров! Пълно е със ш**ани завистници - без разлика по възраст, цвят и пол!

28

sas

преди 14 години

Единственият пропуск на Божидар Димитров е, че е пропуснал да каже колко са ш**ани медиите ни.

27

колко глави е имал Й

преди 14 години

Едната глава на Йоан Кръстител се пази като реликва в църквата Сан Силвестро ин Капите в Рим. Втората глава на Йоан Кръстител се пази като реликва в катедралата в Амиенс, Франция. Третата глава на Йоан Кръстител се пази като реликва в джамията Омаядден в Дамаск. Четвъртата глава на Йоан Кръстител се пази като реликва в манастир в Армения. Истинско чудо е, че нашите гениални археолози са намерили в Созопол части от петата глава на Йоан Кръстител! Въпрос: колко глави е имал Йоан Кръстител?

26

Благо

преди 14 години

Така де :) ... Ама тука като не съм направил аз откритието и като ме е яд,разбира се че ще пробвам да му почерня живота на човечеца (типично мислене на завистливия Българин)!!!!

25

alex

преди 14 години

минусите,ясно,ама кажи все пак ти от кои си....стана ми интересно

24

we

преди 14 години

Нормално е от днес.бг да не го харесват. Нали е от ГЕРБ, а сайта е червен... че дори и турско син понякога.

23

Благодаря ти, Божида

преди 14 години

Благодаря ти, Божидаре, ти ми отвори очите! Сега вече зная, ако жената е гола със зърната на циците, значи е българка. Ако жената е със забрадка, значи тя е рускиня и най-долна к***а!

22

Ясен

преди 14 години

Ей комунисите като плюете некадърните Гербери плюете себе си тоя е един от най-дъртите комунисите ***!

21

pn

преди 14 години

Виждам, че и на български си забравил да пишеш. Но твърде възможно е и никога да не си можел. Стой си там. Никой в България не иска прости неграмотници. Имаме си такива повече от милион, на които когато им е удобно са българи, а когато не им е удобно да са българи са ***/турци.

20

Народа

преди 14 години

Аз съм част от народа и не съм съгласна да ми прави оценка един елементарен грубиян, какъвто е Божидар Димитров. Да дава оценки на себеподобните си!

19

хайде няма нужда

преди 14 години

Много '' основателна негативна реакция в българското общество '' предизвика и това , че България в една композиция в Брюксел беше представена като таолетна , а то какво ? - то си истина и то не говорим за обществените тоалетни които от 30 години и даже от 60 са ужастни , а за тоалетните в училищата - покъртителна картинка вчера показаха по една телевизия . А вие казал Божидар Димитров ''Защо бе, майка му стара, защо толкова злоба, бе. Ей т'ва не мога да си обясня при този *** народ''-истина

18

Hetfield

преди 14 години

Само не разбрах защо съмненията за автентичността на откритите мощи са основателни? И иначе ако някой може да ми даде доказателство че народа ни не е *** бих бил доволен. Защото аз години наред виждам как работодатели се гаврят с подчинени и вторите си мълчат. Хем не ги осигуряват на реалната заплата, хем забогатяват. Това беше един малък пример за шибанията в тази страна наречена България. Много бързо забравихме времената от 97 година когато страната буквално беше пред гражданска война.

17

СЕ

преди 14 години

Преди да стане министър имах друго мнение за този човек явно съм се лъгал.

16

ести

преди 14 години

Точно и вярно ,съгласен сьм с теб.В Израел например ,както и в Естония,пет минути след откритието щяха да са започнали популяризирането му.

15

Анонимен

преди 14 години

Че някой съмнявал ли се е, че този ****** го е казал? Познавам го лично и то много преди да стане министър и нямам никакви съмнения! Просто нямате представа какво представлява в действителност любимия ви министър! Ама хайде да не предизвиквам всенародната омраза. :-) И без това минусите са ми гарантирани, защото сте коне с капаци.

14

Хелзо

преди 14 години

Забележете, един човек се осмелява да се изправи и да каже нещата както са си и веднага се скупчват да го свалят и отстранят.Правителството ни иска да ни притиска и да ни налива глупости в главата.Слава на Божидар Димитров - човекът, който не го е страх да си каже истината

13

мейс

преди 14 години

ами защото си мразиш народа, бе, ш**ан политик такъв, и защото си псуваш народа, на който си министър, и защото го обиждаш, че е злобен и завистлив, вместо да си насърчиш народа да бъде добър, работлив и извисен. ш**ан псевдопатриот! разкарай се!

12

alex

преди 14 години

това,добре.....ама ти от кои си....

11

За мощите въобще

преди 14 години

Искам да ви кажа, че и БД не е прав да обижда, но и тези, които поставят под съмнение мощите и реликвите на църкавата не са прави. Има толкова много мощи, а нито за едни от тях никой не е привеждал "научни" доказателства. В Рилския манастир: там се съхранява ръката на св. Иван Рилски. Кой е доказал, че това са мощите му? Вижте мощите вградени в иконата Св.Богородица Осеновица от Мария Магдалена, апостоли има мощи там. Кой го е доказвал? Мощите сами се доказват чрез силата си да помагат на хората

10

NIkola

преди 14 години

Днес.бг Вие май не го харесвате нещо г-н Божидар Димитров??? Така ми се струва.