30

До 24

преди 2 години

Ти нали си умен и красив? Какво си се загрижили за нас? Ти ако с дадените ти от посолството пари можеш да плащаш двойните сметки в магазините, горивата и т.н. ние не можем. Отивайте си и оставете да работят качествени хора. Вие сте некадърници

29

Анонимен

преди 2 години

Изборът за фаворит на метрополията в лицето на Киро се оказа крайно неудачен,време е за нов проект!

28

Анонимен

преди 2 години

Най-добрата новина.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "Все пак в демокрацията трябва да имаш право на избор. Нали?" Защитваш червената мафия, за каква "демокрация" говориш?

26

И още едно нещо

преди 2 години

А не бе само *** ще имат власт - ББ и Трифоновски.....Всички реват за някаква корупция. Ами българите сами си я искат. Какво са се разревали. ББ и ДПС. Дойде някой по-различен, разрие им схемите, а за награда го оплюят и пак си искат ББ и ДПС

25

Анонимен

преди 2 години

Да се разбира ли, че като падне кабинета главния каскет ще се развихри??? Тия дни бая кирливи ризи си извадиха.

24

Анонимен

преди 2 години

Така става, като ритате и квичите срещу Русия ! Сащ са на път да загубят балканската си колония "България"

23

Анонимен

преди 2 години

21 и ще направиш АД викаш? Т.е. ще рушите държавно имущество, ще мажете отново ла**** по жълтите павета и ще крещите че сте най-умните, дошли от вън, но когато стане напечено ще идете в немско на тайно закупения газ. Хайде, направете ад. А ние ви обещаваме да ви подсигурим и 9те му кръга, че да може да си изберете в кой от тях да се наиграете. Все пак в демокрацията трябва да имаш право на избор. Нали?

22

taschunka witko

преди 2 години

Кире беше с усмивка на Джон Траволта

21

Талибан

преди 2 години

До 21-отивай си пий хаповете,досега толкова неадекватни субекти не сме избирали,хем крадливи,хем хал хабер си нямат.

20

Анонимен

преди 2 години

Киро трябва да отиде не в Брюксел ами в затвора!

19

Анонимен

преди 2 години

Приемайте актуализацията на бюджет 2022 в часта му пакет социални мерки и подкрепа за бизнеса и да се приключва с тоя цирк!

18

АнонимеН

преди 2 години

ЩЕ УПРАВЛЯВА ТОЗИ КОЙТО СИ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ БЕЗ ДА МУ ПРАВЯТ ПРОЦЕНТИТЕ МАШИНИТЕ ОТ НЯМАЩ 4% НА 25%

17

Анонимен

преди 2 години

До Народа Затова ще стоите бедни, щото за пореден път ще помогнете на тези, които ви грабят, да изгонят тези, които могат наистина да променят НЕЩО, за да ви се промени живота. Става ми смешно как всеки път мафията, която ви граби ви извърта един и същи номер и ВСЕКИ път минава: щом някой им застраши схемите, му вадят компромати (обикновено съшити с бели конци, ако човек може да мисли) , и "народа" го "гони". И така до следващия път. Андрешковци сте.

16

Още нещо

преди 2 години

Нека да е забравяме, че БСП и ДБ подкрепяха този кабинет до последно. Искрено се надявам Нинова и сие ДБ никога вече да не видят власт.

15

Анонимен

преди 2 години

Националното предателство се наказва. Да се благодари, че само падат и им се дава културния шанс да се изнесат от държавата.

14

Анонимен

преди 2 години

Новата сбирщина на лъжата: ГЕРБ + ДПС + Възраждане + ИТН си мисли да се връща на власт, но са им криви сметките, защото протестната енергия от 2020г. е жива, и ще излезем отново на улиците и ще им направим ад!

13

Анонимен

преди 2 години

До Пепи. Внимавайте, тези са п..ки хора, от ИТН. Не знаете в кой момент може да ви изпързалят.Гледат дали от вас има аванта. Няма ли десетки милиони, веднага ви зарязват и започват да работят срещу вас.

12

АнонимеН

преди 2 години

И ДА ИМА НОВИ ИЗБОРИ БЕЗ ДА СЕ ПРОВЕДАТ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ИЛИ ДА ИЛА СОРА ЗА КОНТРОЛ , ЩЕ ИМА ПАК ЯКО КРАДЕНЕ С МАШИНИТЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ПАК ЩЕ Я НАПРАВЯТ НА НЕРЕАЛНО ВИСОК ПРОЦЕНТ ЩОТО ТОВА Е ВАСИЛ БОЖКОВАТА ПАРТИЯ А ТОЙ КУПИ ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ МАШИНИ ЗА ПОДМЯНАТА НА ВОТА!

11

Анонимен

преди 2 години

Бате Лойко като пристигне нещата така ще потръгнат та маани маани!