25

ХМ

преди 7 години

Мастер оф Пъпетс ,албума да не си помислите нещо друго.

24

до 15

преди 7 години

И когато бе против Батенберг и Съединението ли? Или когато бомбардира Варна, Или когато им разказаме играта в добруджа? Ирли когаот избиха цялата БГ интелигенция- след 09.09.1044г.

23

Българина

преди 7 години

Явно 400 хил руснаци които идват на море всяка година са заплаха, но 4 те американски бази, 1000 дата арабски имами, турските фирми изкупуващи земя болници банки и бизнес натискащи за втори официален турски не са! Че ще купуваме ток и газ от турция след 5 г не е заплаха, не е заплаха и че турция купи не от сащ а от русия ц400, а нашите сс23 гинарязахме по натовски проект..на предателите децата им да умрът за коледа!

22

Анонимен

преди 7 години

т.н. нац. сигурност преди всичко е заплашена от лихварите, които с дейната помощ на 240-те разблойника, в продължение на 27 години, убиха и продължават да убиват цели семейства. разбира се и "бай иван- македонеца" през последните години и месеци все повече започва да излъчва неприятни сигнали, които от "бай" все повече го превръщат в "сел" ...така ги виждам аз нещата...

21

дуро

преди 7 години

Коментарите на троловете по-долу 100% потвърждават доклада, особено в частта за хибридната война.

20

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

И това Лято спечелих добри парички и от бедните рускоговорящи летовници.Пълен джоб - спокоен живот !!

19

Анонимен

преди 7 години

Е и кого заплашва Русия, като хората се изнесоха от тази територия? Заплашва ония дето са в центъра на Софето. Заплашва празните им глави! Населението ни е по-малко от населението на Париж, а тиквите немогат да подкарат някаква икономика за да не е гладен народът и да не мизерства.

18

true

преди 7 години

nai golqmata zaplaha sled FASHT razbira se----- te sa s golqmo predimstvo I FASHINGTON s 4erniq dom I PEntagrama

17

2017

преди 7 години

В момента Русия е Остров на Стабилност .И тази Държава балансира за да осигури Стабилност на ЕС .Ще се обоснова - ИДИЛ , Тероризъм , Горива .

16

Циник до 12

преди 7 години

И след Боко...кой ще турите?Курсланинова, и Гергов?И те ще ви "оправят" ? Запасете се с ва зе лин...и други лубриканти!

15

човек

преди 7 години

Когато ми хвалят Русия-искам тези които я хвалят да посочат къде са техните имоти, деца, и банкови сметки. Ако се окаже, че не са в Русия--то тогава явно ни мислят за ***. А ако се окаже ,че са в Русия---да знаят че нямат паво повече от 100 долара на ден да теглят. Чао.

14

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ ВИНАГИ Е БИЛА, Е, И ЩЕ БЪДЕ ПРИЯТЕЛСКА СТРАНА ЗА БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ, А РУСКАТА АРМИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ ДОШЛА В БЪЛГАРИЯ, ПОСРЕЩНАТА С ЦВЕТЯ, ХЛЯБ И СОЛ, КАКТО ВИНАГИ Е БИЛО В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. А ТОЗИ ДОКЛАД ПРОСТО Е НАПИСАН В ПОСОЛСТВОТО НА САЩ И ПРОЧЕТЕН ПРИЛЕЖНО ОТ ПОСЛУШКОВЦИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО. НА МЕН МИ Е ЛЮБОПИТНО ВОЛЕНЧО КАКВО МНЕНИЕ ИМА.

13

ами

преди 7 години

Тия *** депутати,това ли дъвчат по цял ден,а как да вдигнат доходите на хората,как да спрат заминаващите,не ги интересува!Русия е заплаха,а краварите от ФАЩ не са?????

12

Анонимен

преди 7 години

Русия е заплаха в очите само на турско/американските *** където пишат в тоя форум

11

ОСТАВКАТА 3

преди 7 години

Заплахата за националната сигурност на България са шайката СУДЖУЦИТЕ, а не Русия!!! Тези празноглави некадърници, които са се изказали в материала, са причината всяка година управление на СУДЖУЦИТЕ 1,2 и 3 населението на Родината намалява с по 200 000 млади и образовани българи.ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

10

Тъй ли,бе?

преди 7 години

Кого точно и с какво ви заплашва Русия?....Абе,тия нямат ли си работа? Няма ли проблеми за решаване в тая държава? До кога ще ядат г.....за на Русия и Путин? ....Най-голямата заплаха за България е ей тая сбирщина ***....оти,които сънуват руски кошмари,повтарят чужди брътвежи и изпъчлняват чужди заповеди.Пфууу.

9

Анонимен

преди 7 години

Докладът на Козяк ли са го писали?

8

Анонимен

преди 7 години

Ако Русия беше заплаха, щеше да има новини на руски език по телевизията, а не на турски.

7

Анонимен

преди 7 години

С какво Русия заплашваше България с " Южен поток" ли ? или с руските туристи които си оставят тук парите. Нали г-жа Ангелкова отчете ръст на руските туристи. Догодина дали ще дойдат?

6

Анонимен

преди 7 години

Докладът си личи, че въобще не е писан в България и от българи. Споменават се неща, които дори не засягат Европа, неща свързани с Близкия изток и т.н. ?????? Сигурен съм, че черния Крайслер на америкаснкото послоство, паркиран пред Външно и мазната усмивка на грантаджийката Захарова нямат общо.