19

Членска карта №7

преди 8 години

До КаратанасМи, като не ви връщат заема, направете икономиката им в руини със санкции и заклинания :-) В краен случай, арменският поп ще ви изслуша....

18

Анонимен

преди 8 години

Че е грешка, грешка е - спор по това няма. По-правилно би било просто да ги купи. На татарите им е през патицата дали ще живеят в Украйна или в Русия. Като на всички нормални хора и на тях им се иска просто да живеят нормално, а не като гости и без права върху собствената си земя. За това обаче се искат пари. Тоя, който разпределя парите обаче ги праща при виолончелистите. Затова сега виолончелистите трябва да му пазят дупето.

17

смерт за руснака

преди 8 години

свобода за кримчани!Повече от седем хиляди кримски татари са били принудени да напуснат Крим след анексирането на полуострова от страна на Русия, предаде Обозреватель, цитиран от Фокус.Украинската власт е обезпокоена от ситуацията в Крим - сплашване, обиски и потъпкване на правата на татарското население, забраната за влизане в Крим на лидера на кримските татари Мустафа Джемилев, забраняването на церемониите в памет на жертвите на депортирането", съобщи постоянният представител на Украйна в ООН Юрий Сергеев. От 1475 до 1774 година полуостров Крим е част от Османската империя. След руско-ту

16

Анонимен

преди 8 години

Кримския полуостров е на Кан Кубрат , и принадлежи на бугарите

15

Анонимен

преди 8 години

През 18ти век русия прави грешката да не прочисти полуострова от татарската воня. Време е грешката да бъде поправена.Незапознатите с историята нека да прочетат какви мизерии са правили татарите в източна европа в продължение на няколко ВЕКА. Каквото и да им направят, все ще им е малко.

14

Каратанас

преди 8 години

Русофилската *** е пак на крак.Крим е Американски. Навремето другаря ви Ленин взема огромен заем от САЩ ,като ЗАЛАГА /ипотекира / Крим. Заема още не е върнат.Сталин по време на ВСВ раздава земята на Крим на АМЕРИКАНЦИ имащи отношение към Ленд Лиза. Хрушчов го подарява на Украйна за да го спаси.Русийо, Русийо. Бял ден не си видяла от Некадърни управници.

13

Анонимен

преди 8 години

утре по същия начин САЩ ще пишат , че коренния народ на балканския полуостров са турците.

12

Членска карта №7

преди 8 години

Крокодили, точите ли сълзици за татарвата :-)

11

вън рус. пидерасы,

преди 8 години

от Кримската държава. Тя принадлежи на кримските татари и руснаците са там гости-нашественици.

10

mitrofan

преди 8 години

Крим.Морска база Севастопол.Пълен контрол върху Яерно море.Покрива Одеса.Покрива грузинската част от Черно Море.Има ракетни комплекси за борба с надводни цели до 500-600 километра.Воено-въздушна база,която се разраства все повече.Най-малко 20 хиляди морски пехотинци,които са готови във всеки един момент да изпълнят поставената им задача.Ако и на това се казва грешка.Това не е грешка.Това беше един изпреварващ блицкрики на Путин.САЩ не разбраха какво се случва цели 2-3 дни.Уникална операция.

9

Анонимен

преди 8 години

Коренния народ полуострова .. лъжи след лъжи и пропаганда ..

8

Анонимен

преди 8 години

Днеска няма да има 300 коментара на секунда троловете заминаха за Гръция :D че там ако ги хванат да коментирват за Путиняга ще ги тикват у затворя

7

Анонимен

преди 8 години

Охооо днеска троловете арчат пари които началника им е превел дайте малко почивка на форума хахахахаха

6

Анонимен

преди 8 години

Какви са тия пък сега? Нали на референдума гласуваха 110% от населението и 130% от тях бяха за присъединяване към Русия?

5

42

преди 8 години

И как татарите са най-старият народ в Крим- пълна глупост.

4

Местан - спасителят

преди 8 години

Съдбоносната грешка бе че окупира Крим. По този начин загуби цяла Украйна. Руският БВП спадна от 3000 на 1300 млрд долара. 2,5 пъти!!!Ум царува, ум робува, ум патки пасе!

3

хм

преди 8 години

Абе вие наясно ли сте каква боза сте превели ))))

2

Антиглобалист

преди 8 години

"Сергий Руденко, Украйна, за "Дойче веле""Това беше достатъчно за да не чета повече.

1

Момо

преди 8 години

Те така се прави!