54

до БГ порно

преди 11 години

Стачка!!! Никакво отказване!!! До кога ще ви разиграват, търсете си правата и си искайте парите!!! Стига с това безобразие!!! Хората не са ви виновни за некадърните сделки нещастнициии!!! Дайте си им всички пари!!!!!!!

53

Анонимен

преди 11 години

За какво е тая лакомия.Осигурил се е за 100 живота.Сигурно се надява да измислят хапче за безсмъртие.

52

Гошо Тъпото

преди 11 години

Време е Бойко,през вторият си...мандат,да се занимава само с...икономика.Министърчетата под...него,да хвърчат като бригадирски колички,за да търсят пазари за българските...стоки,посланниците,сън да не спят,но да съдействат на българския бизнес.Това е пътят за просперитет на нацията.

51

Анонимен

преди 11 години

хахахах Костов е виновен.....нали

50

до 50

преди 11 години

Честните предприемачи, които са изрядни, а държавата не ги защитава (затова получава данъци, да разчиства нелоялната конкуренция и т.н.) също са в категорията на гладните работници. Някои от тях дори не могат да преживеят съдбата на служителите си. За тях никой лоша дума не помисля и да каже, напротив, хората са солидарни с тях.

49

Анонимен

преди 11 години

НИКОГИШ!

48

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ ПОБЕДА

47

Анонимен

преди 11 години

Ей, няма угодия за вас ако уреди парите пиар било, ако не направи нищо как може така?

46

Мръсник

преди 11 години

Закрива завода, а се прави на благодетел.На нас ни омръзна да го псуваме.А на него?

45

пргледът говори

преди 11 години

Аз ви направям да *** познайте кой съм аз!

44

МРЪСЕН КОМУНИСТ

преди 11 години

Какво и да направи добро и да построи ББ, ЧЕРВЕНИТЕ *** все говорят за пи ар.

43

Анонимен

преди 11 години

колко е оранена тази мутра

42

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Какви милиарди печели ВМЗ - не се бъзкай... Печелеше милиарди когато армията купуваше по 10-20 хил. тона продукция годишно да я изгърми по учения. Печелеше когато Кинтекс изнасяше оръжие за ембаргови държави. Сега (за съжаление) печели дедовия!

41

Стар

преди 11 години

Няма заплати, няма заплати и изведнъж се явява вожда на племето тапири и отпуска от хазната дето един известен с финансиите си другар казва че няма нищо. Така действа тапирския ГЕРБ, затова ще гласувам за сините, но не за Кабагайдовските.

40

Анонимен

преди 11 години

Време е да се маха тоя лъжливия.

39

до 40

преди 11 години

Не съм адвокат на никого - има *** които им прави кеф да си тормозят работниците, но има такива които просто няма от къде да вземат, защото тези които имат да им дават по една или друга причина се мотаят. Преди 2 години работех за човек които го завлякоха с около 400 бона (тоя дето имаше да му ги дава му казал пари нямам - ако искаш 5 апаратамента в строеж да ти дам....) Та чакахме някои да купи поне единия, ама тя кооперацията незавършена и.... А ако тръгнеш да го съдиш - може и да го осъд осъдиш и пак нищо да не вземеш, защото ще се окаже че гадината няма нищо на негово име!

38

Анонимен

преди 11 години

"Елементарен PR!А какво правихте до сега, че заплатите не се изплащаха?"Ами "ВМЗ" ЕАД си е САМОСТОЯТЕЛНО ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО и не е работа, нито задължение на Министър-председателя да им води забатечените търговските дела. Похвално е, че е упражнил влияние за да се осигурят пари в наличност за заплати, но това е работа на ръководните органи на предприятието. Пазарна икономика сме вече 20+ години и не може да бъде работа на държавното управление - да бърше задниците на некадърни "мениджъри".

37

Анонимен

преди 11 години

Такава намеса е незаконна, защото иначе Борисов трябва да почне превежда бюджетни пари и на други частни фирми срещу купуване на гласове за изборите.

36

Анонимен

преди 11 години

Това е държавно предприятие,което носи милиарди печалби! Кой да се намеси? Дядя Коледа ли? Естествено е ,че трябва да се намеси правителството и да започне да си решава вече проблемите без да манипулира, че мандатът му мина!

35

анонимен

преди 11 години

Оръжейниците като заявиха,че пристигат в София,пари веднага се намериха,какъв е извода всички в София и да си ходят тези Управляващи