39

Докинс

преди 13 години

Първо, не са роми, а ***. Второ, *** не заслужават никакви жилища; заслужават телепортация на Марс. Без скафандри.

38

Анонимен

преди 13 години

Тия Гербери какви нещастници са .. Всичко ще направят да спечелят изборите *** с ***

37

бай хой

преди 13 години

мислела общината как *** да си ЗАСЛУЖАТ апартаментите.... ами да изпеят по една песен и да метнат по един кючек! на кви ни правите бе? всичко им се дава даром и това го знае ВСЕКИ. ОЧЕВИДНО е. кво ни баламосвате? дайте им и тия жилища, па ние ще залагаме за колко месеца ще ги разкостят....

36

Анонимен

преди 13 години

Абе *** много рядко вирее в апартамент. Ако пък се застои, то е страшна работа в тези апартаменти. Един *** преди години си гледаше даже коня в хола в кв 'Владиславово" Варна. Смятайте какви *** има!

35

quitbulgaria

преди 13 години

Хехе почна се с пазарлъците за *** гласове за изборите... Как така кой ще ги получи?! Ами разбира се тези които съберат най-много гласове за ГЕРБ!!!

34

Анонимен

преди 13 години

До 26:Браво, страхотен коментар!

33

Я

преди 13 години

Супер, давай те повече..***, а ние млади семейства нека живеем под наем и без пари! *** держава!

32

прогноза

преди 13 години

Две години след настаняването на *** по улиците на ''квартала'' ще има появило се от някъде сметище и *** ще искат общината да го махне, защото: ''как може така разпространяват се болести''.Вътре в апартаментите ще е ад - в хола ще се гледат кокошки, стените ще са ужулени, дървените черчевета ще липсват.И *** ще искат общината да им ремонтира апартаментите.

31

*

преди 13 години

Какви апартаменти за ромите бе? ***, веро, прах за пране, душ-гел... Няма да коментирам повече.

30

Анонимен

преди 13 години

Това е моята Родина..... нека ние да работим, да пестим, за да можем на 65 г. ако доживеем да си имаме жилища, през това време да плащаме наеми по 500 лв. поне, да отгледаме по 1-2 деца в лишения (понеже сме на свободен наем), да ги изучим, да не умрем от глад и де се пишем българи, а *** гледай какво става то не бяха къщи, сега чисто нови жилища. Защо новите не се дават на съвестни хора, които си плащат и поддържат чисто, а старите да се дават на ***!? Явно ни управляват ***!

29

Конституция

преди 13 години

Чл. 6.(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

28

Патриот

преди 13 години

И какво от това...пари на вятъра...точно за един месец ще изчезне дограмата и всичко, което може да бъде свалено, продадено или изгорено....Спомнете си кокетните къщички в Пловдив, които за отрицателно време бяха порутени, а и *** ревяха, че 50 лв наем им бил много...Спомнете си прословутия бл. 21 в Ямбол.....От тая *** нищо не може да се очаква....освен чавета....

27

Нели

преди 13 години

А пари за детски площадки и за запълване на лунните пейзажи нямат!

26

Анонимен

преди 13 години

Това колело на снимката прилича на държавата - кормилото на обратно, водещата гума спукана, задната въобще я няма, *** обаче щастливи го яхат...

25

dhmjj

преди 13 години

zakakvo gi katkali ami vij sega vsqka vlast si gi katka i predi6nite i sega6nite ,6toto te sa dovolni na malko,pak ti kvo 6te iska6,6te se saglasi6 li za nqkoe drugo kebap4e da zlasuva6 ,xa,xa

24

Анонимен

преди 13 години

Този път от сайта разбиват със снимков материал. Браво!

23

1236457

преди 13 години

Това са грижи за бъдещите лекари на Борисов!!!!

22

Анонимен

преди 13 години

В Лозенец също да има направят!

21

OoOoO

преди 13 години

Браво господа Гърбави!Нека ние *** си плащеме данъците,да ни извивате ръчичките със хиляди левове годишно,за да може баба ми да взима пенсия от 170 лева,а черните братушки да си клатят мъдята денонощно и да им правят апартаментчета.Поздравление драги Герберушки _)_.Събирайте си черния електорат,правете им апартаменти,докато банките тероризират младите семейства,че те "немили недраги" в своята родина искат да създадат семейство,че апартаменче им трябвало и заем вземи.Как грам съвест нямате?!

20

Хитлер

преди 13 години

Недейте да строите апартаменти, почвайте концлагерите.Такива *** само там се интегрират... в пещите.