76

Народна мъдрост

преди 5 години

"И без петел се съмва!"Да не би като угасне Банкянското безалтернативно слънце да настане вечен мрак?

75

Анонимен

преди 5 години

До Дедо 72Хвани едната, удари другата.

74

Анонимен до ист

преди 5 години

Каква свобода на словото има в България бе *** ?След като в този пропаднал сайт се цензурират обикновенни думи, какво остава в телевизии и радиа. Българиия заема 111 място по-свобода на словото след държави от третия свят сме.

73

Анонимен

преди 5 години

До КаквоЦелиПрезидентътСтига с тая тъпппа мантра бе, галфоуни, изттъркан трик за внушаване на разни прости хорица и на политически разбирачи от кварталната кръчма. АЛТЕРНАТИВА ИМА И ТО НЕ ЕДНА. ЗАТОВА ТАКА НЕИСТОВО ВРЕЩИТЕ, ЧЕ НЯМА АЛТЕРНАТИВА.Да ви имам смотаната пропаганда и лековерния, подпийващ простоват народец, дето все чака някой да мисли вместо него, да му направи изводите, да му каже - "няма други, само ние ще те оправим", пък после да пищи - ау, горивата, данъците, таксите, парно

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Кои "вие" бе, умнико?Нито съм ГЕРБер, нито съм ДеПеСар, още по-малко - червен байрак.Сеира ви гледам и се чудя как да направя нещо за България според силите си. Помислете малко и вие, но като индивиди, а не като партийно стадо. Всеки може да направи нещо полезно, вместо да подкрепя разбойнически каузи.

71

Анонимен

преди 5 години

Действително президентът трябва да е обединител на нацията в борбата й срещу бандитската герберска политика.

70

Анонимен

преди 5 години

И всичко това се прави защото един генерал Б.Б не може да скрие завистта си към друг генерал който честно с труд си е получил званието.Б.Б пак се нерви като женка

69

Анонимен

преди 5 години

За герберите обединител на нацията е някой като *** - да се оставя боса да го пляска като момченце по вратлето и по челцето, да се хили глупаво и да е вечно съгласен с ГЕРБ. Всичко, което излиза от тази схема, според тях разединява нацията.

68

Дедо

преди 5 години

ОмбудсМая ми харесва повече от Нинова, а освен това е по-секси. Може да съм стар, но разбирам нещата.

67

Анонимен

преди 5 години

Господин Радев, изкарвайте армията и да се свършва с тези глу паци и палячовци.

66

Трол до трола,

преди 5 години

майно льо, байрак до байрака ...И все червени байраци!До този извод стигнах, гледайки къде какви плюсове и минуси има. От "Позитано" пак са отворили касата и са мобилизирали де що са останали червени баби и дядовци, стига да са се научили да пишуркат в Интернет.Милите те! Гоце с апартаменти по света, Станишко в замък в Швейцария, Живковата челят - държатели на голям пакет акции в една от най-мощните автомобилни фирми.Ами вие бе, алени трольовци? Кой 70 години ви източва пенсионните фондове?

65

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно прав както почти винаги!

64

Майтапчия

преди 5 години

Май е време да заточим Банкянския Наполеон на самотен остров*-времето му изтече!*може и на собствения му

63

Дедо

преди 5 години

Само ОмбудсМая ще оправи положението на България. Нинова много партизански се държи.

62

Празни приказки

преди 5 години

Поредната доза наизустени празни и кухи фрази написани от Иво Христов и "издекламирани" от Радев !

61

коментар

преди 5 години

е ,май каза всичко .което трябваше да се каже....

60

Ахмед

преди 5 години

До Панталей ПартизанинаСъгласен, но ДПС трябва да е водеща в коалицията!

59

Сундар Пичай

преди 5 години

Радев е "интелигентен" като *** и може да кара само селскостопански самолети. Путин му е възложил задача да ни изкарва от ЕС и НАТО че не върви само руснаците да са бедни. Трябва и ние да сме като тях.

58

Анонимен

преди 5 години

До Значи,По чуждестранните "консултанти" сте ВИЕ. Дори ги ползвате дигитално (с помощтта на толкжова ковпетентната и необходиа Каприял) във вид на чипове. Е, поставянето им ви е малко трудно - дървени глави с електроника лошо се съвместяват - често стават провали и скандали.

57

Панталей Партизанина

преди 5 години

Защо хората толкова много се страхуват от Доган. Та това вече не е онзи Доган с хидрои-нженерните проекти. Доган е вече кротък и пречистен, скромен човек. Поради това БСП би могла да се коалира с него защото Доган доказва че вече не лъже и никак не краде! Коалиция на силна и умна БСП и мъдро-улегнало ДПС би била само в 100% полза за България! Г-жа Нинова начело, докато Доган заместник. Това е от което народа има нужда - целеустременост и мъдрост!