34

Анонимен

преди 8 години

До 38Хахаха! 2000 г. - "Не знаехме, че СТЕЛТ-а е невидим!" Едни сърби ви разгониха фамилията! Айде бегай и не говори глупости! Че ще ви стане навик да ядете голата опашка!

33

Приятна новина

преди 8 години

Много приятна новина: Руски изтребител е прехванал USA военен самолет

32

Анонимен

преди 8 години

Путин е американски агент и сега разиграват театро за да паникьосват простолюдието. Едрите и стабилни бизнесмени на Русия и САЩ си въртят бизнеса заедно, правят общи технологични разработки, заедно дупчат за нефт и т.н. А русофилите повярваха хаххахахаахахахахаха.

31

Анонимен

преди 8 години

предсмъртна агония на загиващата руска империя

30

Ген. Александров

преди 8 години

Ама как са се *** американците? Като екипажа на Доналд Кук, които се смееха на видеото, докато край тях прелитаха Су-24 ли? Не разбирате ли че никой не взема на сериозно Русия? Американската армия е светлинни години технологично, а руснаците още разчитат предимно на стара, съветска военна техника.

29

Анонимен

преди 8 години

Какво майка си прави хамерикански военен самолет над Балтийско море и то на границата с Русия?

28

Един от Северзапада

преди 8 години

Нагло щеше да бъде, ако това действие се развиваше покрай бреговете на САЩ, а не в Балтийско море, което доколкото знам, е бая далече оттам. А какво трябва да стане? Ония кротко да си разузнават, каквото искат, а руснаците кротко да си ги наблюдават отстрани ли?Още преди 25-30 години, имаха специални разузнавателни самолети, за електронна борба, които засичаха на стотици километри от тях, навътре, в територията на разузнаваната държава.Да ги търпят да го правят безнаказано ли?До бреговете им?

27

До 40

преди 8 години

Ходят си и още как. Не е трудно да провериш. Резервации почти няма за активния сезон.

26

соросоиден илюминат

преди 8 години

Естествено тази новина ще предизвика еуфория, придружена с вербална дефекация сред мурзилажа. И когато стане като случката с турската кошница, дето им гръмна безаналоговото СУ в Сирия, ще опищят света за "удар в спину".

25

Анонимен

преди 8 години

Трябва да има и такива *** като василев, за да сплотяват и показват на здравомислещите какви платени *** шетат из нета.

24

:)

преди 8 години

Просят си го рашките, нищо ново. Куче което лае не хапе. Най много да ги срита пак някоя мадама като онази туркиня.

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31"12 юни 1999: Су-30МК се разбива по време на авиошоу в Париж, двамата пилоти катапултират успешно и няма жертви на земята."Наистина "прекланят" глави хората:))))

22

Анонимен

преди 8 години

Русопитеците си го просят ама после като им свалят самолета ще реват като девствeници пак.

21

Анонимен

преди 8 години

може би ако спрат да шпионират другите държави няма да се стига до опасни прехващания :d това са военни самолети всичко сварзано с тях е опасно

20

Анонимен

преди 8 години

Крепостните периодично имат нужда от посмъртни герои. Трябва да им се отвлича вниманието от класическите концерти със струнни музикални инструменти. Само от култура им писва.

19

Анонимен

преди 8 години

Непрофесионално било! А защо на всички авиошоута всички пилоти прекланят глава пред руските като жена пред вдигнат ***? ;)

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24Абе кой ще си играе да вдига Ф-22 заради некво Су -27. Ако има някъде останал по хангарите Ф-4 е достатъчен-на едно ниво са.:))

17

Анонимен

преди 8 години

Следващият път да пратят няколко F-22 Раптор да ескортират Боинга, да видим дали мужиците ще се осмелят да доближат с допотопните си бараки!

16

до гуша

преди 8 години

Още не са изчистили от ла.ната кораба им Донълд Дък,и пак осиране американските чистачки и перачки ще имат много работа и не само сега,трябва да свикват.

15

Анонимен

преди 8 години

Тъй ли било виж ти, то междунароното въздушно пространство е бая отромно, но краварчето не могло да избяга сигурно е забравил да отпусне ръчната, но както винаги руснаците са виновни.