8

Лекар

преди 13 години

11 стотинки не са малко пари. Това са пари, ДОПЪЛНИТЕЛНО отпуснати, което не значи, че прегледите не минават и по общия ред. Спрете да лъжете и мамите хората, като чета тука - доста червени платени драскачи има!

7

Анонимен

преди 13 години

Клошара ще изкара повече от лекаря.

6

Анонимен

преди 13 години

Откакто започнаха лекарите да са като продавачите на сергиите - няма да има оправия. Влезеш в кабинета му а той гледа как да ти вземе паричките за да те лекува . Майната му на такъв лекар ако може да се каже че е такъв .

5

Анонимен

преди 13 години

И тоя се уля!Как пък в нашата държава не се намери поне един свестен политик?Кой агент, кой ***, кой изпратен да попилее България, кой служи на чужди ел.компании ... ***!

4

Анонимен

преди 13 години

Това за лекари от Европа ли иде реч, или за братята им от Куба? АМи защо докторите не започнат безплатно да работят, че даима за премии на дебелогъзи хрантутници от ГЕРБ?

3

Анонимен

преди 13 години

Dnes.bg, това истина ли е? Или някаква шега? 11 стотинки на болен ???

2

main_creator

преди 13 години

Ми то от толкова разграбване държавата е на път да фалира по гръцки сценарий - само че те имат работеща икономика и ЕС им помага а на бг умниците некадърни дето са по високите постове заради такива ЕС няма да ни помогне

1

кога

преди 13 години

Кога тиквата ще си ходи.Този геноцид спрямо народа е нетърпим вече.Кой лекар ще даде нощно дежурство при тези пренебрежително малко пари?