28

Щирлиц

преди 1 година

Да подпомогнем братския укронацистки народ,като му изпратим хартиени изтребители ф-16 блок 70!

27

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами тя кървавата жътва за една година покоси 100 000 рашистанци на украинския фронт, а сега предстои и втора могилизация за да бъде пожъната и новата реколта, вампирясалото жуже размахва косата и над главите на своите сънародници, като едни праща на заколение на фронта, а други прокуди извън Империята си на Злото ... !!!

26

Анонимен

преди 1 година

Руските фашизоиди НАТО плашат, ама в бахмут ги правят на пастет. По 1000 на ден отиват на концерт на Кобзон.

25

Азот

преди 1 година

До АнонименЕ, взимат го Бахмут, де. Имай малко търпение. За какво да дават жертви, като могат да бомбят безпощадно и денонощно?

24

птица

преди 1 година

До Анонимен 17 Да си ги прибире и от Бг, от техните големи коли няма къде да паркираме, все укро патриоти и фашисти .

23

Русия е Велика

преди 1 година

Ескалация на конфликта,това се цели от САЩ.Тва е много добре.Така по бързо ще бъде изпепелена Украйна.

22

Анонимен

преди 1 година

Смехотворната магучая не може да вземе Бахмут вече колко години, тръгнали към Киев. Жалка картинка, но по-жалка са бг русофилите, които още вярват в пабедата.

21

Зеления Наркоман

преди 1 година

НИЕ ще победим и ще дадем всичкона Хънтър, защото баща му ни подкрепи, за да дадем на Сина Му Украйна! Поляците ще Го Духхххат!

20

SS

преди 1 година

Има един междунар.закон който забранява да се дава оръжие на държави които водят война по между си ! Обаче явно за някои международните закони не важат !

19

Азот

преди 1 година

И да пляскате минусчета, фактите не се променят. Плачкайте пикльовци. Ако на - на фронта да помагате на украинските си братчета.

18

Истукан

преди 1 година

Чеченският лидер Рамазан Кадиров заплаши и Балканите, и Полша.

17

Храбрия шивач

преди 1 година

Тоя до Зелето от Факултето ли е?Нещо много тъмен ми се вижда.Тия английски мекерета от къде го намериха.Зельо до него ли е стигнал да се моли за оръжие.И сега какво,изтребители,бойни кораби ,подводници,танкове ,всичко тръгва за Украйна.До кога ще продължава тая агония.

16

Азот

преди 1 година

До АнонименСмешен плач издават украинците, които до дни ще бъдат напълно обградени в Бахмут. Не знам кой те учи на тия приказки, хлапе. Двата основни пътя до града са вече затворени. Останал им е един, второстепенен. До него са 3 малки села, след което следва обкръжението. Ти си приказвай. Към вагнерците, току-що се е присъдинила 60 000 руска армия. Успех на ВСУ, ама едва ли....

15

Русия=Психиатрия

преди 1 година

На връщане от Лондон, Зеленски се отби в Париж където се срещна с Макрон и Шулц. Стана нещо като конкуренция кой да му предложи по-голям пакет въоръжения. Макрон за да не остане назад, буквално на стълбите е споделил че са взели решение да изпратят в Украйна два стратегически бомбандировача и десетина атомни бомби. Путин е изпаднал в амок и е застрелял лично служителя донесъл лошата вест. На близките на служителя е съобщено че е загинал в неравен бой с украински диверсанти и е награден с медал.

14

SS

преди 1 година

Щото досега ,,жътвата" не е кървава ?

13

Анонимен

преди 1 година

Байдън! Свинското Сърце ще победи Путин!

12

Анонимен

преди 1 година

Русофоби! Активизирайте се! Иначе ще лижете ГЗ на Путин после, като се пребоядисате! Както едно време, като родителите ви бяха комсомолци и партийци, а сега са Дивократи!

11

Долу сащ

преди 1 година

зеленски, укрите живеете на руска територия, както юдеите на палестинска

10

Тириста Пешо

преди 1 година

Ако руснаците(изживяващи се като украинки) не могат да управляват американо-германски танкове, значи ще е весело? Ще има стрелбище с подаръци! :))))) Да питам защо всички украинки по морето това лято говореха на руски? Някой знае ли?

9

Анонимен

преди 1 година

Чака някой друг да му бърша г..за иначе е голям Герой)) Вече почнал мобилизация в Полша за изябагалите окраинци там.. няма оттърване г-н окраинци)) Цирка е голям!...