39

Анонимен

преди 4 години

Спомням си още в началото когато Майтапчийски ни страхуваше по 2 пъти на ден от телевизията, та още тогава Мангъров каза че да се прави проста аналогия между Италия и България е несериозно, като даде за пример грипните епидемии при които в Италия има по 40-60 хиляди жертви а в България под 1000, причината за тази разлика още тогава той я каза, ама немаше кой да го слуша, та тогава още на базата на данните от грипните пандемии той каза че едва ли ще има повече от 150-200 починали с коронавирус

38

Анонимен

преди 4 години

До пази Боже"Аман от дебилници".Форума пълен с ***, провокатори като тебе.

37

Анонимен

преди 4 години

Последно не разбрах ще се "мре ли яко"? Моля някой от сектата на Мутафчийски да разясни

36

Анонимен

преди 4 години

Противна, алчна муцуна!Изкуфял накадърник!

35

Анонимен

преди 4 години

Тоя само лае по нискобюджетните телевизии да привлича внимание. До тук нищо което каза не е правилно. Шведите признаха че са сбъркали, а той ни буташе към техния модел

34

Анонимен

преди 4 години

Масоните усетиха, че властта почна да им се изплъзваи зaтуй пуснаха вируса сeга хората пак ще са си роби. Вируса е много мощна форма на микровълнова енергия разработена от Тесла и сателитите на Мъск. При ползване на тази микровълнова енергия атмосферата се нагрява и на туй се дължи глобалното затопляне.

33

тита

преди 4 години

До aa1830Не благодарение на него, обаче с неговата трезва мисъл бяхме предпазени психически. А в Италия и другаде броенето е май според разкритията на Валя Ахчийска.

32

Искам отговор

преди 4 години

Как практически на концерт ще спрете/накарате публиката да не се скупчва най-отпред пред сцената??? Или просто ще си измиете ръцете, че сте го описали в глупавите си наредби?

31

Анонимен

преди 4 години

Нали според него докато не се заразим 70% нямало да изчезне короната. ------ Ти откъде знаеш, че не са се заразили толкова? С темповете, с които върви предаването на вируса, точно към средата на юни се изчисляваше да има 90%, а края на май - към 70%. Според тебе защо затихва и махат мерките? Просто ей така?

30

Анонимен

преди 4 години

Съсипаха икономиката на България, Мутьо и мафиота, тежкия криминален, Боко. Има да плащаме дългове сега, поколения наред. Трябваше да послушат доктора още от началото че няма място за паника.

29

Сократис

преди 4 години

Това беше ясно на всички епидемиолози, вирусолози и инфекционисти.Ясно стана и на останалите от Щаба, които покрай своите си специалности понаучиха нещо и от колегите си, които не бяха сред "богоизбраните".А защо не бяха? Защото истините които говорят са неугодни на политиците, които отрекоха медицината и я подмениха с псевдо...Пригласяха им като навити на пружина няколко лекари с професорски титли, но с елементарни познания по темата.А истината е съвсем проста и видна за всички!

28

Анонимен

преди 4 години

Да вземе някой обдихател на болен и да подиша Да даде пример и на другите философи и мисирката дето му слага +-

27

сара

преди 4 години

Слагайте минуси на мненията в съгласие с Мангъров - стига това да ви прави щастливи като няма друго. Жалки хора...

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2 Не се харесва на аудиторията, понеже няма такава. Пълно е с необразовани и неграмотни хора, но имат мнение. Това каква аудиторията може да е. Да не е университет, един *** форум за хора без по сериозно занимание. Доцента е прав 100 %.

25

aa1830

преди 4 години

Прав е Мангъров че нищо кой знае какво не се случи, но не благодарение на него. Да си спомним Италия с 1000 човека на ден и всеки да бъде благодарен че в БГ това ни се размина.

24

Зозо

преди 4 години

......Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с началника на детското отделение в Инфекциозна болница доц. Атанас Мангъров по негова покана......Ай сиктир от червени специалисти. да си ходи в Масква!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Много правилно изказване на доктора, браво..

22

сара

преди 4 години

Много точен е Мангъров , последователен в мнението си и всичко стана според неговите професионални предвиждания ! Да е жив и здрав !Интересно е , че на такива мнения определени хора се дразнят . Явно има сред някои разочарования от липсата на екшън сценарий. Бъдете здрави ! Животът продължава !

21

Анонимен

преди 4 години

Доктора е прав. Мутьо напълни гащите.

20

Анонимен

преди 4 години

До Зозовикаш Мангъров бил червен, а генерала с партиен билет какъв е ?човека си разбира от работата, зае позиция още в началото на базата на знанията си и нито за момент не я промени, независимо от атаките срещу него, в края на крайщата се оказа прав, това е !