116

Анонимен

преди 6 години

Ех, на някой ми върви цял живот! Хората търсят филмите с Алекс Ломски, а Наско Сираков си ги гледа направо през ключалката на детската стая....

115

Анонимен

преди 6 години

Предлагам на премиера Борисов, да вземе в своя екип напиращата за политическа кариера, твърдата като скала Илияна Раева и нейната дъщеря на мястото на подалите оставка Росица Димитрова и Надежда Харизанова. Така на практика обществото ще види тяхното "решение" на проблемите.

114

Анонимен

преди 6 години

до 108 - а защо ги дават по телевизията - с каков са известни? наско с това че си показа гъ-а а тази с ъс скандалите си? само заради това трябва завинаги обществото да им удари плесница.

113

ЖуСуиСелфи

преди 6 години

Ако ги нямаше тези селфита, нямаше да ги взема на сериозно. Добре са го преценили.

112

Мария

преди 6 години

Сиракова е същата като мъжа си - брутална, цинична, отвратителна!

111

Анонимен

преди 6 години

"Долу ръцете!", "Горе ръцете!"... като не искаш да я плюят - научи я на човечност.То не може, хем да си гадже на порно звезда, хем да си света Дева пречиста. Всеки сам си прави избора.

110

Анонимен

преди 6 години

До 108Нали точно това правя бе, човек!

109

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо който и да е ще се интересува от тия...

108

мак

преди 6 години

До АзТези, които са изоставили децата си не протестират, няма как да протестират, щом не гледат децата си. Тъй че е ясно, върху кого самозабравилата се ... излива словесна помия.

107

зубър

преди 6 години

Няма как да бъде обяснено на госпожата, че реакцията срещу Славея е в голяма степен израз на отношението към нея, към майката Раева. Имиджът на И.Раева е на проста, изкукуригала и елементарна жена /не че не е истина/. В поведението на майката няма и капка зрялост, мъдрост, ум и такт, да не говорим за финес! Е, на какво да научи децата си, че и внучката си тази... госпожа!

106

Анонимен

преди 6 години

Спортисти. Мисленето не им е най-силната страна.

105

Teodor

преди 6 години

Явно им е фамилна черта да се о*ират публично. Като си мълчат поне хората не разбират веднага колко са прости.

104

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКато ти е писнало да ги гледаш - недей бе човек - или си садо-мазо. Натискаш дистанционното и.... готово. За да поплюете се чудите какви глупости да изръсите.

103

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че е отвратително да развозваш за показ едно същество, което в повечето случаи не може да даде информирано съгласие за нищо. Разбира се, че огромна част от пренаталните увреждания са могли да бъдат предвидени. Обяснения от сорта докторът го повреди, акушерката го изпусна на глава, заради ваксината е са смешни. Ако тези неща бяха факт, докторът и акушерката щяха да са в затвора и да плащат обезщетения.

102

отец Нафърфорий

преди 6 години

Бой се от Провидението Божие,Раева !

101

АЗ

преди 6 години

Евала Илиано, евала Наско! Щерка за чудо и приказ, ама откъм страна на мозъчни гънки нещо хич я няма, ама явно се е метнала цялата на майка си, щото като знам в що скандали се е замесила бившата художествено гимнастика...

100

лекар

преди 6 години

само едно ще ви кажа - тези ,които работят и се блъскат денонощно, и не получават помощи и европари,и носят на гърба си поне трима социални,ромски и държавни паразита, най-малко хленчат и реват.

99

Аз

преди 6 години

Не ми стана ясно кои майки вдигат патардия. Тези, които са си изоставили болните деца или тези които се борят за тях. Тук май извинението не е на мястото си. Казала е точно това, което е мислила, че и се повръща от майките, които протестират, но това са майките, които отглеждат децата си, а не тези които са ги изоставили.

98

искам жокер

преди 6 години

Защо по дяволите баба Илияна е с прозрачна рокля на снимката??? Ще повърна!

97

Бате Гойко

преди 6 години

Не знам за реакцията на хората във фб, защото нямам, но тук от стотици коментари, обидите и клетвите срещу тях бяха единици. Естествено Раева ще защити щерката, но да обясняваш как ходила по домове за деца и колко помагала е низко и мерзко. Хора, които помагат и после тръбят на целия свят, че видите ли, ходили в домове за деца и т.н., са стщо малки човечета, коита "помагат" с цел да се самоистъкнат.