49

Анонимен

преди 7 години

Мачкай хамериканската сгган, Владимире! Целият православен свят е зад теб!

48

boshlaf

преди 7 години

Руснаците са въспитани още от ВСВ да се адаптират към самозадоволяване, и това ги мотивира и сплотява около националната кауза. Това ще ги направи само по-силни. Който не ги познава само ще страда. Руссия е ВЕЛИКА СТРАНА с ВЕЛИК НАРОД! Н Е П О Б Е Д И М И!

47

пръв

преди 7 години

Путин не е за психиатър ,а за намазано въже и Кремълската порта . Скоро руснаците ще го направят ,въпросът е да не е късно ....:

46

пущиняк

преди 7 години

До западноевропеец,Ни пузна, именно за присъединяването на Крим болшинството от руснаците приветстват с две ръще действията на Путин! Да не говорим, че така беше предотвратена смъртта на хиляди кримчани, че и украинци в неминуемата ескалация на напрежението там! Явно не си видял колко масови бяха антимайданските протести в Крим!

45

Чърчил

преди 7 години

Нищо няма да постигнат Янките с тия санкции...руснака е такова странно животно че с лишения не можеш да го уплашиш той е свикнал...пък и какво може да се очаква от народ измислил Руската рулетка...!!!

44

Западноевропеец

преди 7 години

Искам да попитам *** дали не се показа като най-големия *** в световен мащаб, след като анексира незаконно Крим! Много кyx, много пpocт, много елементарен, много глyпав и много НЕмъж е този кремълски ЦЪPВУЛ!!!

43

RED ARMY

преди 7 години

Краварите що не си ***,та..... Канада ги превъзхожда по всички показатели.1. Условия на живот.2. Икономика.3. Канада е една от най-обичаните атлантически държави.4. Канада създава истински съюзници със миролюбивата си политика.

42

зомбита

преди 7 години

Руснаците ще вземат награда Гинес .че 15 г. търпят този психопат и увреден човек Путин ,да унищожава такава велика държава !!!До края на годината Русия ще се превърне в копие на Венецуела ,където подобен на Путин *** си затри държавата !!!

41

пущиняк

преди 7 години

До анонимен 35,Не е нужно Путин да прави това! Нужно е само да застави набибулина не да трупа 100милиарда резерви в долари, ами да вкара повече пари в руската индустрия и инфраструктура! Има дори руски икономически експерти, които твърдят, че това не се прави нарочно и тези, които са днес начело на руските финансови институции, всъщност играят в полза на САЩ!

40

мънаф

преди 7 години

До 60 ХахаТува " ха ха " да ни би да *** изричаш пу времето кога ти съ радват африканци

39

Анонимен

преди 7 години

Някой компетентен евроатлантик да ми отговори? Как свръхмодерния, със още по модерната радарна система не можа да засече 222 метров кораб.Толкова за суперсилата америка. Такава им е и икономиката, потъваща, но те продължават да печатат зелена тоалетна хартия.

38

Чърчил

преди 7 години

Да плашиш руснаците със санкции и лишения е просто глупаво на тях не им пука...виж ако им спреш водката може да стане страшно но това просто няма как да се случи...те си произвеждат достатъчно...

37

антисоросоид

преди 7 години

До Русофилски лъжиНещо май си се надрусал по никое време. От къде вземаш тия новини ? да не е случайно от клуба на соросо-реформаторските отпадъци ?

36

луд умора няма

преди 7 години

Ето това е героят, комунист, кагебеец, милиционера Путин !!! Докато не съсипе напълно Русия, няма да миряса !!!! Тежко психическо заболяване и комплекси ......

35

Хаха

преди 7 години

Хаха, руските прасе.та вече са зад стената дори, няма повече накъде да бъдат притискани. Отиват на умиранье, ненормалници зомбирани от едно нещастно Жуже.

34

дон

преди 7 години

Човек трябва да бъде коректен.И от двете държави има велики учени и изобретатели ,само че,в Русия това се е случвало до 1917г-след това всичко по-модерно е крадено.И двете са крали от Германия ракети,самолети,и калашников е немски

33

Анонимен

преди 7 години

Превеждaм речтa нa Путин нa бългaрскиБоли ме *** зa сaнкциите нa aлчните ционистиНямa дa ми дaвaт нaклон нa *** брaдaти безпринципни еврееи

32

Анонимен

преди 7 години

А знаете ли, че Пуерто Рико, вече е 51 щат на САЩ? Гласувано на референдум, под дулата на американската армия. Защо света мълчи, за подлите кравари?

31

Ники

преди 7 години

Русия не е анексирала Крим. В Крим имаше референдум и на него повече от 90% пожелаха да са в са в състава на Руската федерация. За разлика от Косово! Писна ми от двойни стандарти!

30

до 37

преди 7 години

А знаеш ли, че Мъск ползва за неговия кирлив Драгон цели 9 ракетни двигателя. А руският Прогрес само два. И е по-мощен два пъти от неговата ракетка. И дано докато се пенсионираш , той изпрати астронавти в Космоса. Е живи, де, щото умрелите, ще напълнят едно гробище.