52

Анонимен

преди 7 години

Вие какво искате?!?!?!?Пак някой да ни подарява оръжия даром?!?!?!ДАВА СЕ НА КУЧЕ И НА ПОМiЯР.Народите с достойнство, какъвто ние не сме били никога,сами си купуват.Затова ме е срам, че съм българин, защото сме народ от *** и просттутки, които само чакат да им хвърлят нещо.

51

Germani_SS

преди 7 години

До 55 Василев много си прав като казваш че до 20 години ромите ще ни колят наистина ни трябва мощна армия!!!

50

Хитър Петър

преди 7 години

Браво на Русия, това се казва армия и военна техника. България посрещна празника си на армията с 1200 души армия и 3 самолета, а Русия ще извади хиляди самолети още много армия. Направо отпишете България от картата, това не е държава вече. Да ни превземат турците и да ни свършат мъките.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62Нашата армия е НАТО. Рашка пред Нато е като улично п'се пред космически кораб.

48

Анонимен

преди 7 години

А защи руските *** все забравят да честват началото на войната в Европа? Нали заедно с Хитлер я започнаха срещу Полша! А скед тива продължиха да воюват с Финкандия и окупацията на Прибалтика и Молдова. Или това не се брои?

47

Анонимен

преди 7 години

Абе тия руси луди ли са? Що не правят като нашта армия. Три самольота от 66 година и никакви танкове? Пехота от 50 годишни тарбала.нковци които тракат с зъби от студ. Ама че са тези руснаци луди. Толко голема армия самольоти танкове и да не са ги унищожили досега както нашите селянжъри ги унищожиха!? Ей ного са луди тез руснаци!

46

Анонимен

преди 7 години

Руския народ гладен бяга по света .. ТЕ пари хар чат за глупости. Ама така се поддържа режима с манипулация и надъхване. Нищо че бедния руснак плаща кефа.

45

Анонимен

преди 7 години

Америка се *** във Виетнам, и пак бяха пъти по0велики от вас, блядушка.Америка се *** в Ирак, и пак излязоха пъти по-велики от вас.И да се осерат, пак не можете да им се мерите и на малкият пръст.Вие се осрахте веднъж, в Афганистан, дето ви е под носа, и скапаният ви СССР рухна.

44

Анонимен

преди 7 години

Очакваме да мине и един тактически овцевоз

43

Germani_SS

преди 7 години

До Василев Василев имам един сериозен въпрос към теб който много пъти съм ти задавал и ти не отговаряш какво ще правят белите американци с огромната раждаемост на афроамериканците и латиносите????

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен... правят си пикници ,г/ей веселби ,наркотици ,надрусват се ,пият като за последно , .....психясали, наркоманизирани *** ,

41

Анонимен

преди 7 години

А италианците готвят още по-голям парад еъв връзка 2162 годишнината от победата над Картаген! Слава на Италия спасила света от картагенския гнет!!!

40

Анонимен

преди 7 години

"Нормална" Русия означава да се предадат на Сорос, Ротшийлд и Новия Световен Ред.Виждаме западните екземпляри как почнаха да затъват - всичко е на кредит, майд контрол и т.н. Добре руснаците имат оръжие и са огромна територия, иначе досега западните хулигани отдавна да са ги превзели.

39

Анонимен

преди 7 години

Ненормалници ! Все едно и също: Деды воевали. В САЩ на 4 юли хората излизат свободно с мотори, каляски,велосипеди с китари и балони. Правят си пикници по поляните. Радват се на зарята.Пълни *** и *** са тия руснаци !

38

Анонимен

преди 7 години

У ЕС има толям гей-парад на който руснаците ще имат голямата чест да го гледат през телевизора, ха-ха-ха Да живее Меркел.

37

Бургазлия

преди 7 години

Ще бъде ли на парада "Адмирал Кузнецов"?

36

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Имат хората - показват ! Ние какво показахме - три счупени стари изтребителя от времето на СССР ... и няколко хеликоптера. Твърде малко за една армия, която някога е била най-силната армия на Балканите..гледам данни за грипена : абе не е лошо това самолетче - малко, компактно, не иска големи и специални писти... е малко дървен, примитивен и скован, като форма, в сравнение с красавеца миг 29 или су-27, и доста по-скъп от руските, но в сравнение секънд хенд - ф16 е по-добре

35

Еврогей-либерал

преди 7 години

Двата ни Кугара и 3 -те ръждиви водоноски на НАТО-вската ни армия ще издухат тия смешници за 3 мин и ще върнат Крим най-сетне.

34

един от робите на КП

преди 7 години

колкото една държава е зле икономически .гледа да го компенсира с лишения на народа си и да произвежда и плаши света с ПАТЛАНГАЧИ.Защо така другари путлеровци ! Защо!

33

Анонимен

преди 7 години

Само хабят бензина и замърсяват природата със старите си железа.