20

Един от Северозапада

преди 7 години

По селата в нашия край, официално ходят и записват, полицай +местна власт, кмет или секретар, къде и колко празни къщи има. Бъдете кпокойни Софиянци, живеещи отвътре на Околовръстното. Баце Бойко за последно е помислил за вас. Всичкото бежанец, съгласно много патриотичното и угодно за страната 208-мо постановление на МС, прието на закрито заседание от Борисов и шайката му, ще ги разселват по нашия край.С парите на Меркел е платено вече това.Е как да не гласувате за Герб? Магистрали, метро, зала

19

Ужасно е

преди 7 години

От както го помня,Борисов само се хвали и....толкова. Само че,реалността в която ни хвърли никак не е похвална. Фактите са налице....Да съсипеш държавата и да се хвалиш-е на това вече му се вика наг лост и дебе ло кожие....Що е ГЕРБ ли? ..... Ами - Грабежи и Ежедневно Разпарчатосване на България- синоним на гроб.Големите злини на България тръгнаха от него.Толкова зло в родината ни никога не е съществувало.

18

factotum

преди 7 години

Иво Христов -премиер!

17

Анонимен

преди 7 години

Да не мислят да развързват борда? Еврото=4лв, и сметките на боко ще са верни :)

16

Анонимен

преди 7 години

Мачкай русофиил-путинофилскаата измеет!

15

Циник

преди 7 години

Построиха *** - концлагери из цяла България! Около 40 броя! Бат Бойко - кради ! От мен да мине - ти поне си печен - купуваш вили на любовниците си в Испания - като един истински европеец!Пхахаха

14

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрах програмата им за 2 години ли е, щото едва ли ще изкарат пълен мандат!!!

13

Та викаш,

преди 7 години

помагате на банкерите, които грабят народа през "законни" схеми, същия народ, на когото сега сваляте звезди от небето и се готвите да го таковате яко след изборите. Само внимавай с кръвното,самозабравилия се, подлеци в бели престилки ще се намерят да те скрият и този път, ама може дружно да отнесете дървото. Ето ти една цифра, за грамотните число -поне 100 "санирани" блока до две години ще почнат да действат като противопехотни мини, избивайки минувачи с парчета откъртена мазилка и изолоция.

12

Един от Северозапада

преди 7 години

До Награда!! Пътят Монтана-Лом, изграден преди първия мандат на Борисов, го строиха Тройната коалиция.Бойко само отряза лентичката, няма и месец, след като дойде на власт, първия път.И за твое сведение-пътят е в идеално състояние, все още, а не както всичкото му друго "строителство".Впрочем, повози се от Дунав Мост 2 до София, и сравнявай.Старото, където е строено малко преди Бойко, и това-строено сега, вече с дупки.Даже моста-негова гордост, след пускането му ремонтираха спешно.

11

Господ ще го накаже

преди 7 години

Борисов и секта ГЕРБ напълниха моргите и гробищата с българи.

10

Награда!!

преди 7 години

До Активист на БКПЗа какви въшки става въпрос> Кажи какво сте построили?

9

Награда!!

преди 7 години

Панелките са строени до 1988 г. при Живков. Имам пред СЛЕД 1990 г. БСП какво построи. Не какво открадна. Какво построи?

8

Анонимен

преди 7 години

Ей самохвалко бързо да дочиташ Винету и да си санираш у Банкя къщата че напролет май лапаница няма пада баце :)))

7

Циник до награда

преди 7 години

Пхахаха....както е казал майстор Йода:"....на 800 години като станеш..."Може и да дочакаш!Мачкай бат Бойко...приготвих си пуканките!

6

Един от Северозапада

преди 7 години

Вече ни вземат за канарчета! Само преди 2 месеца Горанов рева като бит гей, по всички телевизии, че 300 лева пенсия ще срути финансово държавата, а сега-двойно на учителите, 650 лева минимална заплата, и ще ореже любимите си фирми, които строяха и санираха, а накрая и деляха с герб, за да дава на народа, да вдига благосъстоянието му...Защо не каже, къде са милиардите заем, да каже, макар и с половин уста, за 208-мо постановление, за 160-те милиона, които даде Меркел, да устроим у нас бежанците?

5

Активист на БКП

преди 7 години

До Награда!!10 000 !!! Ама въшки,мизерноко ...

4

Тато из Правец

преди 7 години

Остави цифрите,защитете българите по селата,че бакърите ги изнасилиха и избиха !!!

3

Награда!!

преди 7 години

Давам награда 10 00 лв, ако някой червен *** ми покаже какво БСП е построила за тези 26 години?Дори, ако става въпрос за един ред плочки някъде, някъде забит пирон, опъната тел. Нещо.Нещо, което БСП е постролила?Чакам отговори!

2

Циник

преди 7 години

ВСИЧКО Е ПО-ПРАВИЛНО , И ПО-ДОБРО ОТ БСП/БКП НА СЪР-Г*ЕЙ СТАНИ-ШЕФ! МАЧКАЙ БОЙКО - ПО-ДОБРЕ Е ТИ ДА НИ КРАДЕШ - ОТКОЛКОТО МУХЛЯСАЛАТА СТОЛЕТНИЦА!!!ПХАХАХА - ОБЯВЯВЯМ СЕИРА ЗА ОТКРИТ!

1

Анонимен

преди 7 години

Мутрата най-обича да се хвали и да го хвалят подопечните му Прасешки медии.