15

Анонимен

преди 10 години

Ще се хване и ББ на хорото с Местан, къде ще ходи.Силното му желание да се върне на власт, ще се окаже пагубно не само за него обаче, но и за нас.Не зная кое е по-лошото - БСП и ДПС или ГЕРБ и ДПС, на власт?

14

Деси

преди 10 години

Местан (Доган) на евроизборите си направи генерална репетиция за парламентарни избори. Провериха колко гласа могат да купят. И понеже продажните *** нямаха откого да вземат пари този път (защото БСП не плащаше) се продадоха на ДПС. И сега ДПС вече са сигурни че могат да купят още повече гласове и затова са готови за избори. И не се знае .... може да успеят да направят самостоятелен кабинет. Жалко за България!!

13

Анонимен

преди 10 години

Щом може да подкрепя тотално провалил се политик, значи че българският народ си заслужава мизерията.

12

Анонимен

преди 10 години

Няма Бочо(Боце), няма да тръгнат да го правят(веднага), защото знаят, че пуснат ли пак Хайвана(тебе) в кошарата, той всичко сам ще излапа, а тях в ъгъла ще натири... Бай *** след избори

11

Вунд

преди 10 години

Друг вариант освен дълъг рейд с автомат калашников не виждам. Така ще управляват герп, бсп, палячовци "спасители" като бареков докато не унищожат всякакви следи от българския етнос.

10

Анонимен

преди 10 години

Знае ли генерал доктор сенсей ББ значението на думата "пагубни"?

9

Анонимен

преди 10 години

Бленува Борисов да се върне на власт, но дори да има предсрочни парламентарни избори той няма шанс отново да заеме премиерското място, мисля , че е време да осъзнае този факт и да се примири с него.

8

Анонимен

преди 10 години

Борисов ти не ставаш за политик ,да се ръководи една държава не е лесно иска се акредитивен УМ,а ти не разполагаш с такъв

7

Анонимен

преди 10 години

Кой му е дал правото да говори за предсрочни избори.Имаме република с конституция.За да има предсрочни избори,трябва да се гласува вот на недоверие.Дотогава всичките му приказки са развей прах

6

Анонимен

преди 10 години

Ako toq doide na vlsat smqtaite 4e Balgariq zaminava totalno zaminava

5

Анонимен

преди 10 години

Урааа, отвново ще гледаме "умното" лице на Мутрата ката ден по телевизиите и медиите.Че напоследък и без това нищо интересно по новините и телевизиите.Пак ще си имаме зрелища, а пък хляб ... може и друг път.Дано само не се запалят много хора през Февруари.

4

Анонимен

преди 10 години

Ако ГЕРБ направят коалииция с тези аз и целия ми РОД спират да подкрепщт ГЕРБ на момента! Това важи и за всичките ми прятели ! Седяхме зад ГЕРБ защото можеха сами... сега ако направят такава коалиция ще спрем да ги подкрепяме!

3

Анонимен

преди 10 години

Бойко най-много обича да говори пред медиите.

2

Анонимен

преди 10 години

Избори не значи че ГЕРБ ще имат пак властта.

1

Куроландес

преди 10 години

Бг отива на много лошо. Същите тези партии, които са престъпни ще се явят на избори и мнозинството бг граждани няма да гласуват. Ще се купуват ромски гласове и комисии. Ще се върнат на власт пак ДПС, но този път с герб и ББЦ. Всичко това защото САЩ и ЕС нямаха доверие на БСП защото социалистите уж били русофили. Протестите миналата година не успяха, но изборните манипулации са по-надеждни за колонизаторите на БГ.