17

Анонимен

преди 14 години

И в Пловдив има един --- поломи ни целия град и там където имаше някаква читава улица навсякъде се разкопа ,къде за газ къде за вода къде нова кооперация къде планов ремонт къде инцидент --сега реве за 30 милиона не триисет милиона триисет милиарда да вземе няма да му стигнат всичко е лом и е запълнено пет за четири като ми върви колата цялата подскача ужаси Славчовски нямам думи тея надминаха себе си хилядократно страшна некомпетентност самочувствие и наглост строи от тез пишман дюлгери ...

16

Анонимен

преди 14 години

А за Цариградско море, какво ще кажете бе ГЕЙБъри ? Кой го асфалтира - фирмите на Цветелинка, докато Бойко беше кмет. Ама май някои ФАКТИ не са ви никак удобни !

15

Анонимен

преди 14 години

Хубавото швейцарско сирене също има дупки.

14

Мариан

преди 14 години

До 6 и 7абе вие така пишете, че все дедно магистралите за гербаджиите ги правят, егати малоумщината.

13

Анонимен

преди 14 години

Асфалт върху тревата = ниски цени + рушвет.Има подаръци за всички от сърце.По времето на Тато се правеше настилка от камъни от 70 см. до към 1.20 м. в зависимост от терена.

12

Анонимен

преди 14 години

Яко лобиране за някоя конкретна фирма! А как така евтиното значело лошо качество ? Къде са държавните институции които трябва да правят контрол по време на стрежа, на всеки етам? Фирмите печелят на безумни цени участъците, влагат 10% защото няма кой да ги контролира, защотото са си платили и накрая народа получава това. Още ще се *** от калпавите ни пътища, малко останаха секторите от които може да се краде, защотото сичко друго го съсипаха.

11

бай ганю

преди 14 години

че то нестига че и магистрала ви направиха а искате и дупки да---няма , че то така неможе ,вместо да се гордеете с новата магистрала вие сте тръгнали да се уплаквате от някакви си дупки .

10

до 6

преди 14 години

Абе , тази магистрала я довършваха по времетона Станишев,а не на Бойко.

9

до 6

преди 14 години

Ей *** това при Бойко ли е строено бре?

8

Анонимен

преди 14 години

А ти или някой от пишещите тук да сте чули нещо за Доган през последните 12 месеца откакто управлява ГЕРБ. Няма и да чуете, защото това беше част от предизборната договорка - Доган чрез прославутото си изказване да подтикне овцете да гласуват за Бойко, а Бойко като спечели да не го закача.

7

Анонимен

преди 14 години

Не е нужно да си Р. Йовчев за да кажеш ,че без пари струг не се върти---- само че тези работи трябва да ги чете строителя на магистрали който естествено не е никъкъв пътен инженер ,но това не му пречи постоянно да обяснява как щял той да ни направи магистрали-- той ,че ще направи ще направи, ама те па ще са едни магистрали ,като всичката му работа, изобщо доста се е объркал и много поздрави на избирателите МУ...

6

Анонимен

преди 14 години

Ха-ха, след Цариградско море-1, следва новия филм на Боко Тиквата и клоуните олколо него - Потъването на АМ-Тракия-2. Честито, балъци!

5

..

преди 14 години

трейс трейс трейс няма ли кой да се заеме

4

Мариан

преди 14 години

Когато беше шефче на камарата лапкаше и си траеше. Биха ти шута в *** и сега мрънкаш. Машината която купи държавата, ще ви проверява до дупка, вече няма анекси, а има гаранции и яки глоби, мошеници такива. Не ви стигнаха 20 години кражби!

3

d

преди 14 години

balgarski maistorlak :D

2

Анонимен

преди 14 години

po-evtinoto e vinagi po-SKAPO!

1

Анонимен

преди 14 години

Няма ли кой да убие тоя Доган дето докара тия *** неграмотни магистрали да строят бре те дават повече жертви докато строят магистрали от колкото Нато в Афганистан!!!