68

Асан

преди 2 години

Ген. Шивиков /Труд/ - Хохлите са обградени до дни се предават :)))

67

Анонимен

преди 2 години

Укрите на колене! Сега ривът! Защо не риваха като убиваха невинни мирни рускоговорящи в Донбас? Ами клането в Одеса? Мачкай укрите, Владимире!

66

Анонимен

преди 2 години

Дъртьо нали ти казах че и на 52 да си ще се скъсам. Недей размива темата с някви деца от Сирия. За съдбата на твоите задни части става въпрос тука. Тва какъв си бил навремето го забрави. Ся ше ядеш паламарката.

65

Анонимен

преди 2 години

Ние хубаво искаме Путин да падне, но той паднели Руската федерация ще се разпадне и един Господ знае целият този ядрен арсенал в какви *** като Кадиров ще попадне ...

64

Иванов

преди 2 години

Мисля, че много добре е схванал Руската тактика. Защо да влизат в улични боеве, свързани с големи загуби, след като могат да държат населени места в клещи? Пускат желаещите да се махнат и така докато останат малцина, които ще им дойдат на крак? Изобщо тази война няма да свърши скоро, дори да се съгласуват спиране на бойните действия. Русия чака на масата за преговори истинският си противник САЩ или още по-добре Европейския съюз, ако последния може да се изтърколи изпод хватката на Америка.

63

Асан

преди 2 години

С бъклица и суджук ли да минава Хохлите изтърбушиха Донбас 8 години :)))

62

Анонимен

преди 2 години

Абе на щатите, не им ли свърши мастилото в печатницата за пари. Колеленцата гадни отвъд океана,всичко купуват с пари. В някои държави е останала още някоя и друга ценност. Ама как да им обясниш на джендърите?

61

:(

преди 2 години

Скоро Путин ще поиска помощ и от българските ***. И вместо да пишат как Зеленски е наркоман, ще хващат пушката и на фронта. Да ходят малко да убиват бременни в Украйна, дечица или цели семейства. Може и с ракетни по панелките им да прострелят. Като чета коментарите даже ще се зарадват. Това да отнемем свободата на някой- първа радост е.

60

Немам думи

преди 2 години

36% от нацията, която има претенции да управлява света не знае, че слънцето е звезда. Не съм си го измислил, официално е оповестено от самите тях.

59

пияница мистик

преди 2 години

"Населението не е важно. За руснаците животът няма същата стойност като за нас. В тях е заложена програма от бившия СССР. Тя е на КГБ, съответно личността няма значение, значение има само поставената цел"

58

Анонимен

преди 2 години

Путюнопитеците възхваляват вожда Вова. Какви морални ценности трябва да имаш, за да го правиш? Продали са се за жълти копейки, срамота е! Не сте хора, не сте и скотове, а сте прости пионки в ръцете на злото!

57

Деди

преди 2 години

Детенца, мили, неориентирани, платени, заблудени, подкрепящи мраконесбия по-долу споменах, путински режим, абе вие за какви се мислите, бе, абе ще ви разкъсаме, бе, съветски неща...ци, Абе защо си мислите, че ще бъдете безнаказани.. БГ над всичко, НЕ РАССИЯ!;! Раковски, не граф Игнатиев!!! Драскате глупости, ама не си давате сметка, че бих ви икормил за БГ, не за РСФСР. България над всичко, не Рассия, вашата ...

56

Пустиняк

преди 2 години

"чудовищна и без капкаа морал машина за убиване" бяха нарекли от белите каски в Сирия руската армия. Който иска да види потресаващ филм за безчинствата на руснаците в Сирия да гледа -Last men in Aleppo. Въпреки цялата трагедия която причиняват, е добре че тази пасмина намери майстора си бързо в макар и по-слабата, в пъти по-дисциплинирана и мобилизирана армия като украинската. Това, че вова изхленчи чеченци и сирийци да воюват на негова страна, показва само жалката му деградиралост.

55

Анонимен

преди 2 години

Всички ще се опържем. Няма и да разберем как.

54

Разбрах

преди 2 години

Днес Мехмед Дикме каза (в сутрешния блок на БТВ), че до 4 месеца войната ще свърши! Брей каква прозорливост!!!! Сигурно хидроинженера му го е казал, или джуджето от кремлин, пък може и ранзанчо клъцнисрежков да е източникът! Аз бих заложил, че руша вече е минало! СЛАВА НА УКРАЙНА и на ГЕРОИТЕ, КОИТО ЗАЩИТАВАТ СВОБОДАТА!!!!!

53

Путин - хуйло

преди 2 години

Има съществена разлика. Руснаците бяха извикани от легитимно избрания президент на суверенната държава сирия да трепе ислямска държава. Тази същата която американците създадоха и после изпуснаха от контрол. Е, по всичко личи че ще забравят да си тръгнат от там, както направиха в източна европа след ликвидирането на хитлеристка германия. А в украйна са нашественици, като целта е инсталиране на марионетно управление подобно на това на боклyка лyкашенко. На мястото на законно избраното такова.

52

Анонимен

преди 2 години

Байдън е велик, бензина от 2.50 на 7 долара. Янките, знаете ли кога ще го търпят дъртака? Дръж Вова още, да се срине империята на злото САЩ.

51

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха наливали масло в огъня, можеше и да не е така. А следва може би най лошото. Понякога човек трябва да е сдържан, дипломатичен, търпелив , и да не е алчен. Но за съжаление станахме зверове. Време ни е за изтребление.

50

Анонимен

преди 2 години

Целта на Путин никога не е била да е срещу ИД. Просто ИД бяха срещу Асад, а Асад е комунист, и затова Путин е за Асад ию трябваше да воюва с ИД. Ако ИД бяха за Асад, Путин нямаше да има нищо против ислямските терористи. Путин както и ислямистите е антихрист. Самият факт, че сега ще пуска ислямските изверги на Асад да воюват срещу православните украинци вече е показателен.

49

Евро двуличие

преди 2 години

Сирийският конфликт започна с подкрепата на Запада. Разни групички джихадисти се събираха на конференции срещу Асад в Берлин с масовка безработни немци, отишли там само на екскурзия. После по новините им тръбяха, колко много хора били против Асад, а всъщност бяха шепа грантаджии.