26

Анонимен

преди 4 години

И индийците казаха, че са готови с ваксина, даже направили три! Днеска имаше статия по въпроса. Не разбирам защо се реве само против руснаците.

25

Само отбелязвам

преди 4 години

Ами американци докато си измислят американска ваксина, ще си пият белина. Бай Тръмп каза,че е полезна.

24

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов"За евроатлантическия субект пак парите са по-важни от човешкия живот. Ценности."Хахахахахахаа. Червения келнер се появи.Я ми кажи, келнерче, недоизпитаната ваксина какво представлява: заплаха или защита за човешкия живот?

23

Христо Христов

преди 4 години

До 17Що за ръфляк трябва да си, да го пътуваш това с кола. Всеки нормален човек взима самолета...

22

6

преди 4 години

" Гроздето е зелено !"

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен....немат магистрала от Москва до Петербург, нямаш си напредстава какви задръствации стават тамТи там ли живееш или си го чувал по CNN че било така ?

20

Жо

преди 4 години

Русия изпревари всички, защото започна да прави ваксината една година преди появата на Корона-вируса.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16В какво са ги изпреварили?:)))

18

Христо Христов

преди 4 години

За евроатлантическия субект #14 пак парите са по-важни от човешкия живот.Ценности.

17

Анонимен

преди 4 години

До Мамаша РашаЩото Путин така е казал.:)))))))))

16

Анонимен

преди 4 години

До JNSтрудно можеш да разбереш логиката на кремълските управници, и недей да търсиш логика в техните решения, примерно изсипаха 60 млрд за правене на олимпиада, а в същото време немат магистрала от Москва до Петербург, нямаш си напредстава какви задръствации стават там

15

Анонимен

преди 4 години

Ако беше американска или немска щеше да е перфектна, ама защото е руска била опасна. Разбраха че руснаците са ги изпреварили и ще им вземат кокала и започнаха да плюят по тях.

14

Мамаша Раша

преди 4 години

В страната с лошата ваксина и античовешките изолации и диктаторски-стриктните правила заразените намаляват ...... а в страната на свободата и толерастията дето ваксините са минали всички техни там измислени етапи заразените се увеличават със всеки изминал ден .Що така ?

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4"ви биха"Явно, че не си се оттървал от манталитета на футболен запалянко.Нека да ти кажа, че дали са "били" ще се види по това кой колко ще продаде и на каква цена. Да не стане пак като с ВСВ "Мьй пабьедили" и бедни и мизерстващи, пък "победените" богати и живеещи нормално.

12

Анонимен

преди 4 години

Че то, ако няма публикувани данни и са прескочени етапи, каква е тази ваксина?!? На тази логика и аз имам. Надупете се, ще ви ваксинирам.

11

Тътъ

преди 4 години

Този ,които създаде Короната е време да пусне и ваксината.Светът вече се срина икономически,в САЩ,който трябваше да забогатее,забогатя,ограничиха достъпа на Китай до световните пазари,време е за ваксина,отделени са вече милиарди долари и евра.Следете парите накъде ще отидат.

10

Ваксинатор

преди 4 години

Да ви кажа ли КОЯ Е добрата ваксина според тези учени - ТЯХНАТА . И тя трябва да се продава за да прави пачки ... огрооомни пачки . Поради тази причина ВСИЧКИ останали ваксини са или съмнителни ... или лоши ... или имат странични ефекти ... само техните ваксини са супер... и само да изчакате да станат готиви с удоволствие ще ви ги продадат на тройна цена / щото са хубави / а медиите ще получат обичайното си заплащане за да я хвалят по света и да премълчават недостатъците.Доларчета ще падат...

9

JNS

преди 4 години

Сигурно е нормално да са скептични,но аз се чудя друго: защо руснаците,ще правят ваксина и ще ваксинират собствения си народ?!?! Ако има голяма опасност , защо ще тровят собствените си граждани?! Просто се чудя

8

Анонимен

преди 4 години

На Русия заразените намаляват, дали е от ваксината времето ще покаже, докато в Америка е мор!

7

Анонимен

преди 4 години

В момента всяка държава предварително е платила на някоя фирма за направата на ваксина.Дори и руската ваксина да е добра отново няма да я приемат извън русия