116

Анонимен

преди 5 години

Мразя ГЕРБ БЕЗПЛАТНО.

115

Анонимен

преди 5 години

Едно нещо не може да се отрече на президента. Винаги има готов отговор и с една дума ги заковава герберистите. Тръгнали да го критикуват разни Цветановци. Та гледам и една Цецка и тя го критикува. Боже, къде е Радев къде е Цецка? Добре, че не стана президент. За пръв път не се срамувам, че България има такъв президент. Абсолютен обединител е на нацията. Това, че не се харесва на оялите се мутраци е друг въпрос. Той е в пълното си право да бие камбаната, избран с над 2 мил. гласа.

114

Анонимен

преди 5 години

Странджа, Странджа, и ти като Цветанов - хубаво е да се обаждате по-често, така ви намразваме повече.

113

Активист

преди 5 години

Бъдещето на България е в Евразийския съюз. ЕС не е за нас, други сме, различни сме от европейците. Признайте си го! Нито те ни разбират, нито ние тях! От Азия сме дошли и Азия ни тегли. Това не е нещо срамно или лошо. Време е да се върнем към корените си. Алтай!!!! В Евразийския союз!

112

Arket

преди 5 години

Bg prezident na korupciata....oste ne e dal publichen otchet za kakvo harchi bg narodnite pari na bg suveren za prezidentstvoto na rbg......vseki den....uuuuuuuu, korumpirani armeiski kalinki! Uuuuuuuuuu! Po 100 snimki slagat ot ekskuzii i razhodki po chujbina na bg narodna smetka, a ne iskat da slagat po 100 kopia na finansovi dokumenti i finansovi otcheti! Uuuuuuuu, mafia! Uuuuuuuuu, pozor! Uuuuuuu, sram!

111

Роко

преди 5 години

Тука всички депутати на БСП бачкат като *** спонсорирани от Кремъл. Радвайте се на Русия докато все още не се е разцепила като СССР.

110

Анонимен

преди 5 години

Радев, прав си ама само до някъде.Не можеш да искаш едни бандити да `се поправят`Това могат да го направят само с насочени в главите пистолети.Трите мандата го доказват.Единственото спасение е да се махат. Но докато се ослушват може да им се случи случка. Българинът е много търпелив, но няма гаранция като му падне пердето какво ще им се случи.

109

чукча

преди 5 години

Един съвет от менПокажат ли Боеко или Цецо по телевизията веднага сменяйте канала!Мисля че се просягат през екрана и крадат до каквото се докопат! Някаква професионално изкривяване се е получило при тях.

108

Анонимен

преди 5 години

Ще ядосате шапкара ще се качи на Миг29 ще излети от Дондуков 2 и бомбения товар ще го изсипе на отсрещната страна върху Дондуков 1. Долу Борисов. Оставка!

107

Анонимен

преди 5 години

Дори г-н Плевенлиев беше по-добър президент.

106

Управляващ Радев

преди 5 години

Седнал Радев в топлото президентско кресло и започнал да се изживява като "обикновен" гражданин, критикуващ управляващите ! Ами нали и Радев е от управляващите !!!

105

Бай Ганьо

преди 5 години

Деца на демокрацията, заблудени овчици....не се ли усещате за пореден път, че сте прецакани?? Изкуствено ни делят на герб и бсп, а те са си едни и същи..делят обществото изкуствено на леви и десни и на русофили и рософоби.., а ние сме си едни и същи..Няма такава държава в Изт.европа като нашата, в която се играе на изкуствена демокрация и пазарна икономика.., а бившите комунисти са сегашните пазарни милионери. Герб=БСП. Милионери не могат да правят социална политика, това е "non sense"..Дерзайте

104

АПОКАЛИПСИСА

преди 5 години

Чета написаното от корифейте разбирачи и за пореден път се убеждавам защо сме на това дередже !!!! *** народ , неграмотен , злобен и завистлив и винаги друг му е виновен !!!! Особено е виновен е Президента, Русия ,Путин и русофилите .. Никой не отбелязва ,че Русия не е СССР , Русия забрани със закон Комунистическата партия преди повече от 10 години , че Русия си е е една империалистическа държава а България е ТИКВОСТАН !!! Всеки народ си заслужава съдбата и управниците !!! Не народ , *** ..

103

Зозо

преди 5 години

герб е национална смърт в най-чист вид, това вече и слабоу мните го разбраха. Всичко, което дойде на негово място, е една чудесна алтернатива.

102

Анонимен до Сашо

преди 5 години

Сашо аз мога да кажа че който харесва Боце тиквата няма нито една мозъчна клетка. И резултата е на лице, три мандата на ГЕРБ а България продължана да е най-бедната държава в ЕС и не само. С най-високите горива, с високите цени на некачествените хранителни стоки това е България на Боце тиквата.

101

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

От немай къде го поканиха в Париж и той се самозабрави...

100

генерал Фърчилков

преди 5 години

Моята кауза и моята борба е:България васал на Русия! Путин президент на България.

99

Анонимен

преди 5 години

Щом не може, не може, импийчмънт

98

месара

преди 5 години

винаги след изказване на Президента следва продължителен гербав вой, явно прониква дълбоко в отверстието им :)))))))

97

Анонимен

преди 5 години

*** до трола, мила моя льо гербаджия до гербаджията