72

Анонимен

преди 7 години

То щото руският бензин е много евтин.Защо фашистченцето на нас продава най-скъпо? Утре като ви дигнат цената на тока и газта,пак срсидите ли ще са ви виновни?Или американските ТЕЦ-ове?

71

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 81Денят на Европа

70

Анонимен

преди 7 години

САЩ и НАТО вече са бита карта.

69

Анонимен

преди 7 години

До пехотинецТова от американските фантастични филми ли го знаете.

68

Анонимен

преди 7 години

Само фактът, че руската Аерофлот лети на 90% с Еърбъс и Боинге достатъчен за да разберете за каква руска "мощ" става дума.

67

Анонимен

преди 7 години

ИнтересноНякои мразят Русия, пък карат трошките си с руски бензин.Същите много обичат Америка, а пък роптаят, че токът на американските централи бил 5 пъти по-скъп.СКЪП Е, ЗАЩОТО Е ПРИЯТЕЛСКИ

66

Анонимен

преди 7 години

Да, ама Крим е руски, а САЩ и НАТО вече 3 години скачат като петли, реват и се попръцкват от безсилие и злоба.

65

Анонимен

преди 7 години

До Българин националистТи си български национален предател, а не националист. И се благодари , че живееш в ЕС, защото за подобен призив в Русия щеше да лежиш в затвора за сепаратизъм.

64

пехотинец

преди 7 години

Каква мощ! Това са смешни допотопни возила и хвърчила боядисани със зелена боя. Само една презизно насочена US ракета с наночип и водороден заряд изстреляна от безпилотен самолет ще разпадне тези безполезни железа на елементарни частици.

63

Анонимен

преди 7 години

Русия е готова за изостряне на обстановката. Русия е ракетно-ядрена държава която може да отговори унищожително на всякакъв вид заплахи. Руските ВКС могат да поразят всеки противник във всеки момент, във всякаква обстановка, във всяка точка на земното кълбо.

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...........ВИНАГИ МИ Е БИЛО ЧУДНО КАКВО ТОЧНО ПРАЗНУВА ГЕРМАНИЯ НА 9 МАЙ?.............Единствено руските *** празнуват на 9 май, защото искат да си присвоят победата. Цивилизованите държави отбелязват края на войната в Европа на 8 май.

61

Анонимен

преди 7 години

НАТО е само призрак.

60

Иванов

преди 7 години

До Анонимен''Нашата армия е НАТО. Рашка пред Нато е като улично п'се пред космически кораб.''Когато беше станало напечено казаха, че НАТО нямат армия и всеки да си търси сам отбраната и защитата.

59

Анонимен

преди 7 години

Нашата армия е НАТО...........................Това е най-наивното твърдение, което съм чувал. Сигурен съм, че ако НАТО трябва да избира между нас и Турция, ще избере Турция.

58

Ха- ха- ха

преди 7 години

Някакъв русофил по-долу декларира, че се се срамувал от тива, че е българин. Нека да не се срамува. Русофилите никога не са били и няма да бъдат българи.

57

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да се говори за Русия, направиха си яка армия. Който ги смята за лесна плячка да опита. Времето на Брежнев отдавна го няма. Запада и САЩ ако бяха сигурни, че ще ги победят, отдавна да са ги ударили. Но знаят, стават все по-силни. А тъй като всички са стещу тях от страх, армията е много мотивирана. Ето защо ги обграждат с бази не за да ги нападат, а да ги изтощават икономически. Но руснака издържа, свикнал е на тежък живот. А опита от ВСВ е огромен.

56

Анонимен

преди 7 години

Нищожеството с име на женски полов орган, колкото и да си придава образ на способен да спаси държавата си лидер,е всъщност един пълен некадърник.Русия умира, икономиката и се свежда само до износ на оръжие, което почти никой не купува. И износ на енергоизточници.Младите бягат, огромни територии са обезлюдени, морален упадък - пълен.Мафиотщина и олигархщина - тотална.Фашисткий карлик е един отчаян човек, и това е самата истина.Добре прикривана истина.

55

Анонимен

преди 7 години

ВИНАГИ МИ Е БИЛО ЧУДНО КАКВО ТОЧНО ПРАЗНУВА ГЕРМАНИЯ НА 9 МАЙ?

54

Анонимен

преди 7 години

Кузя отново е на капитален ремонРуски разузнавателен кораб беше потопен от овцевоз под прикритието на морските вълниРуски самолето паднаха от Кузя и увеличиха руският подводен флот.Руски кораб отиде до Сирия и подаде сигнал СОС Армата го изнесоха на буксирС300/С400 бяха наказани мощно с 59 томаховкибурен смях предизвиква руската военна немощ.

53

Анонимен

преди 7 години

До Хитър ПетърЗа сетен път русофилите показвате колко обичате България и колко големи патриоти сте. А след това се обиждате ако ви нарекат предатели и ***.