27

(не)случаен минувач

преди 7 години

Точно на Плевнелиев не му отива да прави забележки - ретланслатор на най-налудничавите идеи на най-ненормалните американски полилитици. Той и за Европа беше вреден.

26

Кирил

преди 7 години

тоя какво се обажда , най-жалкото подобие на президент, убит плазмодий. да мълчи и да не се показва от дупката в която се е скрил че освен да се излага друго не може

25

Анонимен

преди 7 години

Е, не може да се отрече, че Плювньо обедини нацията - всеки български гражданин презира това безгръбначно!

24

Анонимен

преди 7 години

Много умно изказване на Плевнелиев. Сега дори и русофилите разбраха че *** не става и за чeп за каца камо ли за президент.

23

Циник

преди 7 години

С други думи....Плевенлиев:"Господин Радев, нека бъде както досега - Турци от Турция - да избират българско правителство!!!"Тотално скапан ****ло*умник е Плевенлиев!

22

Анонимен

преди 7 години

Радев е едно послушно куче на руска верижка.Аман от предатели в тази държава!Не само президентството, ами и правителството е само русолизци!Заради тази и.мет не пускам вече телевизора когато има новини, направо вони от екрана!

21

Анонимен

преди 7 години

На хората омръзна да гледа как кремълският парашутист срича устава на БНА !

20

мнение

преди 7 години

***, КОЙ ти даде пари за фондация???? Май продължаваш да живееш в друго измерение и не знаеш къде се намираш. А се намираш в България, където не си никакъв обединител, пълен провал си и никой не те пита за нищо, че да даваш съвети....

19

Анонимен

преди 7 години

Боже, колко *** народ. Срамувам се от вас. Вие не заслужавате да живеете като хора. Киснете се в тази *** която сте си избрали и плювайте всичко свестно около себе си докато го има.

18

Анонимен

преди 7 години

"народът го поиска пак, за трети път" колко процента са го поискали? Пълни глупости.

17

Само че

преди 7 години

Този път народа стои зад президента си. А някакви случайници да си кротуват, никой не им иска мнението.

16

Анонимен

преди 7 години

Оооо, неее, Ооооо, нееее, Ооооо, неееееее......

15

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев към Радев: Не ти отива да разделяш нацията!Как да не му отива, нали генерал Решетников шефът на РИСИ го монтира на тоя пост точно с тая цел, да разединява и да убива всичко българско.Решетката и той си го нахлузи, сега го издирват чрез Интерпол за организиране на проруски преврат в Черна Гора. Путин спешно го пенсионира и скри в Сибир.

14

Марин

преди 7 години

Леле кой го казва, човекът който раздели България на русофили и русофоби. Плевньо, яд ме е че не се кандидатира за втори път та да видиш ти народна любов. Ходи при другаря Прокопиев.

13

Анонимен

преди 7 години

Генералпрезидента се изчерпа за 100 дни. Време е за уволнение !

12

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се уточним-Плюв-лю никога не е доказвал,че е глава на каквото и да е,но е възможно да става за кратуна на плет!Днешното състояние на БГ-народ и държава се дължи и на него,и на Ху Бан Кя Нин,и на ГЕПИ-нската им политическа банда престъпници, признати дори от американски посланик в София като такива!

11

дедо Мано

преди 7 години

аЙДЕ ПАК ГЛУПОТЕВИНИ. кОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА КВО РЕКЛА рОСКА. Или пак си е платил а? много сте огладнели май в Химимпорт а? *** кво ли се чудя пишете колко да не заспите, дрънкате глупости и май нямате никва връзка с реалноста. *** то това обикновенно изиграва после лоша шега!

10

Пфу

преди 7 години

Мистър Бийн изпълзя от някаква дупка...Скрии се бе нещасник !

9

Анонимен

преди 7 години

ПРЕДИ ГОДИНИ ЕЛЕНА КОСТОВА НАПРАВИ ФОНДАЦИЯ " БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ" ПРЕЗ КОЯТО БЯХА ИЗПРАНИ МНОГО ПАРИ.СЕГА ПАК ВИЖДАМЕ НЯКАКВО "бъдеще" на един човек от миналото.КОЙ ЩЕ ПЪЛНИ КАСИТЕ НА ТАЗИ ФОНДАЦИЯ?

8

дааааа

преди 7 години

Поне едно нещо трябва да му се признае на Роско - той бе обединител на нацията!Всички българи сме обединени с негативното си мнение за него. Абсолютно недоразумение, прецедент.