21

БГ

преди 11 години

Хубавото на миналото е,че е минало.

20

знаещ

преди 11 години

Комунизъм никога не е имало в България.Прочетете Основи на комунизма и ще разберете за какво става въпрос.

19

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Анонимен 1Te 90% oт младите си нямат хал-хабер, какво е това комунизъм и какво е представлявал в България, но по цял ден го плюят и се обиждат на комунисти..но, така са възпитани от мама и тати,ПРАВ СИ ! ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА - КОЙТО Е ВИДЯЛ ВЪЛК -ВИКА ,А КОЙТО НЕ Е ВИДЯЛ ВЪЛК ,ВИКА ПОВЕЧЕ ОТ ТОЗИ ДЕТО Е ВИДЯЛ ВЪЛК !!! ПРЕЗ КОМУНИЗМА ПОНЕ НЕ РОВИХТЕ В КОФИТЕ ЗА СМЕТ ! СЕГА СТЕ В ТРАГИ-КОМИЧНО СЪСТОЯНИЕ !

18

Атакист

преди 11 години

Истината е, че мечтаехме за свободата на словото, което бе туширано доста умело от режима на бай Тошо, искахме всички стоки и услуги на западняка които употребяваше в своята държава....а не разбрахме, че всички тези привилегии са с цената на лишения много труд и на кредити. Хамериканеца има висок жизнен стандарт, защото той се ражда с кредит и умира с кредит. И когато дойде демокрацията и всички закрякаха" 45 години стигат, времето е наше"! Мислеха си че Демокрацията ще ги направи свободни!

17

Живял и преди

преди 11 години

През комунизма имаше работа пиене,ядене,почивки ,безплатно образование и здравеопазване...но дразнещо беше че всичко ставаше с връзки или протекциите на някой партиец.Демокрацията ...партииците станаха милионери и сега гледаме лъскавите витрини с полуфабрикати.Това е!

16

мм

преди 11 години

А искаме ли да станем за смях пред целия свят?

15

Язе

преди 11 години

Образованието за комунистическия режим и европейските демократични ценности на младите хора в България днесА какво значи европейски ценности? И по какво се различават от австралииските ценности например? Какво е демокрация и какво диктатура на пролетариата? Какво е СИВ и има ли аналог в ЕС днес? И Я НЕ МЕ УСПОКОЯВАЙТЕ С ТОВА КОЛКО ЛОШО БИЛО ПРЕДИ! АЗ И СЕГА ЕДИНСТВЕНО СЪЩЕСТВУВАМ.

14

ууууу

преди 11 години

до 5 и 9 .......Я стига сте лъгали.Какъв беше светът тогава,какви бяха хората тогава.....гадост е ,че го пишете заради пари.....***.......

13

Анонимен 1

преди 11 години

Te 90% oт младите си нямат хал-хабер, какво е това комунизъм и какво е представлявал в България, но по цял ден го плюят и се обиждат на комунисти..но, така са възпитани от мама и тати, дето крадоха, или понатрупаха някоя парица и сега са най-върлите антикомунисти и демократи, а те лъжат децата си просто от гузна съвест....

12

SS

преди 11 години

До АнонименНе съм чул някой от моите познати да се е оплакал от комунизма. Животът на средностатистическия човек при комунизма е бил доста по добър в сравнение с сега.Хората са били доста по добре образовани от сега и изобщо не е съществувала възможност някоя много богата корпорация (примерно GOOGLE ) с печалбата си за две години да купи земята на цяла БЪЛГАРИЯ

11

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Младите не знаят какво е комунизъм, но 18% искат бай ТошоНО ПЪК МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЩО Е ТО "БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ" ! НЕ Е НУЖНО ДА ЗНАЯТ И ВСИЧКИ ГОРЕСПОМЕНАТИ НЕЩА ,ТЯХ ИМА КОЙ ДА ГИ ЗНАЕ ,ДЕТ СЕ КАЗВА -КОЙ ЗА КВОТО Е УЧИЛ !!! ЗА ЕДИН ЗАВАРЧИК Е ВАЖНО ДА СИ ПРАВИ ЗАВАРКИТЕ ДОБРЕ ,А НЕ ДА ЗНАЕ КЪДЕ Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ! Е ИМА ДОСТА ХОРА В БЪЛГАРИЯ ,КОИТО ЗНАЯТ В КОЙ ГРАД Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ , Е И ТЕ ДА НЕ БИ ДА ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ ОТ НЕЗНАЕЩИТЕ КЪДЕ Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ !

10

7

преди 11 години

Какви наркотици друсате, бе хора ? Трябва да е нещо много силно !

9

Анонимен

преди 11 години

Живков е свален от предатели нарекли се социалисти и предали България на САЩ и техните марионетки от ЕС и Турция и сега бъдещето на България 23 години след свалянето на Живков никак не се очертава като розово и България върви към нова национална катастрофа като постепенно се обезлюдява и запустява.

8

:(

преди 11 години

Едно време селяка Тошо вкарваше *** от Гърция срещу валута (дали за държавата или за него - не знам). Само това да му е греха към България, трябва да се мъчи в Ада. За откраднатите милиарди през 80-те не говорим !

7

Анонимен

преди 11 години

Тодор Живков е велик национален герой от ранга на Васил Левски. Живков е спасил България след националната катастрофа през 1944 г, когато България може да загуби половината си територия и население като съюзник на Германия и до 1989 г. Живков успява да спаси България от колонизирането на страната от империалистите от Турция и САЩ.

6

Анонимен

преди 11 години

45 години народна власт!45 години социалистически цирк!

5

ivan.uzunov

преди 11 години

СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА НА СОЦИАЛИЗМA1. Всички имаха работни места.2. Въпреки че всички имаха работни места никой не работеше.3. Въпреки че никой не работеше планът се изпълняваше 100%.4. Въпреки че планът се изпълняваше 100% в магазините нямаше нищо.5. Въпреки че в магазините нямаше нищо всички имаха всичко.6. Въпреки че всички имаха всичко всички крадяха.7. Въпреки че всички крадяха имаше за всичкиНяма как да има комунизъм в България понеже СССР го няма и няма кой да муфтим

4

Анонимен

преди 11 години

Комунизмът е най-лошият строй който погреба и погребва България всеки ден. Червените плюнки ни докараха до тук да се наричаме република Мангалия!!!!!!!!!!!!

3

:)

преди 11 години

След такава реклама от устата на Боко *** - идола на *** е напълно нормално нормално 18% да искат Тошо Правешки. Това е точно електората на ГРОБ :)

2

Алов

преди 11 години

Ам да гледат Боко Тиквича и не им трябва бай Тошо.Те са си едно към едно , без никва разлика.Само дето Боко е по-***.