13

Народопсихолог

преди 11 години

Аз пък казвам, че ще са седем - ГЕРБ,БСП,ДПС,Атака,Кунева, ДСБ, НФСБ!

12

Libra

преди 11 години

Това проучване на практика дава по-малко за ГЕРБ от това на Алфа Рисърч. На Алфа Рисърч ГЕРБ имат 21.9, но при по ниска избирателна активност, което е 98 депутата, а тук според това 24.8, но при по-висока стават 93 депутата. Но до 12 май има време и най-вероятно ще паднат до към 80.

11

Анонимен

преди 11 години

А ПП "Глас народен" защо не е предвидена в прогнозите???

10

До 4

преди 11 години

ЗДрасти бай Ставри, аз съм бай Желязко от село Кривина. Пенсионерите не искат ГЕРБ. Аз съм пенсионер и по скоро бих гласувал за Йоло Денев от колкото за Будьо-Тиквата.

9

Пурко

преди 11 години

Не забравяйте, че сега няма да е като предните избори. И по- предните. Няма да може Цвъки да организира пренасянето! НАГЛИ СТЕ, НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ!?!? Ще водите говедата от един баир на друг. Това ще водите!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Необразованите, *** и хората с умствени увреждания подкрепят ГЕРБ. На такива хора им е нужна професионална помощ.

7

ГЕРБ УБИВАТ ХОРА

преди 11 години

Коалиция за България има около 28%,а ГЕРБ-11-12%-хората казват масово,че подкрепят ГРОБ поради страх от полицейско насилие!

6

Анонимен

преди 11 години

народа не ги иска а те пак се врът гадовете мръсни

5

Гюро Михайлов

преди 11 години

Eдна история на чудесния актьор Радко Дишлиев (Бог да го прости!), който дълги години живял на квартира, а хазяйката му била от старата буржоазия. Един път той й се оплакал как пътувал на стоп, и никой не му спирал, а тя: "Не спират, нали?", Радко: "Не спират, Госпожа!", а тя се навела конспиративно към него, и рекла: "И да знаеш, тия дето не спират, всичките са комунисти!" :)))). Тези сегашните са минали покрай старата буржоазия, но не са закачили. Но и вече си заминават!

4

Бай Ставри

преди 11 години

Ама наистина продължавате да лъжете! Няма логика да води! Никой не иска ГЕРБ, освен мутри, пенсионери и крадливи твари!

3

аз

преди 11 години

другари защитаващи БСП, вижте в китай какво плащат на червените кратуни дето спамят по форумит - ", така наречените 50-центовите. Това са хора, които са наети да атакуват неудобните в интернет и за всяка публикация те получават по 50 цента. Някои от тях не знаят английски, така че просто примерно оценяват книгата в Amazon с 1 от 5 звезди примерно или харесват негативния коментар, за да излезе по-нагоре сред другите. Мисля, че сега им дава повече от 50 цента между другото." а вие горките без пари

2

МАКЕТО

преди 11 години

Абре тия луди ли са кой ке гласува за герб па и били пръви залагам цело кило ракия ако вкарат и 5 депутата наздраве

1

БХК

преди 11 години

БХК: Цветанов е лице на полицейското насилие