28

Ангел

преди 11 години

СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ НАЙ ВЕЧЕ ПЛЕВЕНСКИ ОКРЪГ БЕЛЕНЕ ЦЕЛИЯ МИ РОД СЕМЕЙСТВОТО МИ ПОЗНАТИТЕ МИ ПРИЯТЕЛИТЕ МИ СА БЕЗ КОЛЕБАНИЕ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ НЯМА ГЕРБ НЯМА БСП ЕНЕРГЕТИКАТА Е СИЛА НУЖНА НИ Е РАБОТНИТЕ МЕСТА СЪЩО

27

не разбрал

преди 11 години

Референдума за АЕЦ Белене,за по-еФтин ток ли ще е,или за да може червената номенклатура да си лапне комисионните?-Да зададат така въпроса.То изкуфелите ***-бабички и дъртаци пак,няма да могат да го разберат.

26

Анонимен

преди 11 години

Станишката е в доста разкрачено положение :))) Като шеф на ПЕС изпрати на *** писмо, че е диктатор и в същото време, иска руски енергиен монопол над България :))) Яко шизофренично!

25

Анонимен

преди 11 години

За сравнение България харчи всяка година по 5-7 милиарда евро за внос на петрол и газ и по 2-3 милиарда евро за ток от фотоволтаици и перки.

24

Анонимен

преди 11 години

Не харесвам социалистите, но наистина Станишев се отличава с интелект, уравновесеност, праволинейност за разлика от смешниците, които днес ни управляват. Ненапразно е избран и за ръководител на европейските социалисти. Другарите му комунисти от герб, на пръстчето му не могат да стъпят.

23

Анонимен

преди 11 години

"А "искате ли еФтин ток",къде изчезна?Зайко Станишев,недей да лъжеш пак?"Този въпрос го задават само от гнусната гейберастка ***. Този въпрос никога не е бил формулиран като въпрос за референдум.Но смрадта гейберастка не може живее без да лъже. И затова даже приписва свои думи на Станишев. Мас, газ и клечка кибрит ще спасят страната от гейберастката изродщина!

22

Анонимен

преди 11 години

Че с какво участие да бъде бе Станишеф или да го купи офшоната фирма на оня ***.

21

Doko

преди 11 години

Вторият мандат на Герб бил сигурен-абсолютни смехории. Каквото каже Меди Доган-това ще стане, елементарна аритметика е. Ако гербавите *** му се наведат, може да управляват, но вече е късно-мандалото падна. Останаха си зад борда. А с това разсипническо управление, може на друго място да са.

20

Анонимен

преди 11 години

18100 млрд ? Т'ва Другаря Кутев ли ти го каза ? :)))))

19

Анонимен

преди 11 години

Желанието на супер-богатите арабски шейхове да се возят на ролсове пък показва, че и тия коли не са несъстоятелни.Но с моята заплата за мене ролса не е вариант.а най-грозното е, че не само ме карат да купя ролс, а и да го дам на техните приятели да го карат, пък аз да плащам консумативите.

18

666

преди 11 години

"Изцяло се доверяваме на службата. Молбата ми е, въпреки всички мерки, които са взети, да продължи тази взискателност и да им обяснявате всеки ден, че когато се ударим не казват "шофьора Цецо или Иванчо се удари", а казват "Борисов се удари", все едно аз съм я карал тази кола там... Има ли някаква такава ситуация, няма да се крием, който и където е, излиза, обяснява се максимално публично, максимално открито, ако има виновни наказваме, на всеки се случва. Това е начинът, по който да се реагира", допълва премиерът Борисов.

17

Анонимен

преди 11 години

Да правят референдум за АЕЦ Белене и да не се ослушват като не могат един референдум да направят вот на недоверие и оставка стига приказки.

16

Анонимен

преди 11 години

100 милиарда евро ще е печалбата от АЕЦ Белене по изчисления на американската банка, която иска да купи централата. И ГЕРБ са съгласни да я подарят на САЩ срещу само 1-2 милиарда евро дълг на България към Росатом.

15

Анонимен

преди 11 години

ВЧЕРА ГДБОП ЗАДЪРЖА ПОДКУПНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО ВЗИМАТ ПАРИ ОТ ФИРМИ И НЕ ПРОВЕРЯВАТ ТЕГЛОТО НА СВРЪХТОВАРИТЕ. ПРАВИМ ЕДИН ПЪТ И ПОСЛЕ ПО НЕГО ЗАПОЧВАТ ДА КАРАТ ТИЯ С ГОЛЕМИТЕ ТОНАЖИ И ГО РАЗРУШАВАТ. ПОЛИЦАИТЕ СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА, НО "ОБЩЕСТВОТО" ПАК НАМЕРИ ПРИЧИНА ДА ГИ КРИТИКУВА. ЗАЩО? ЗАЩО СЕ НАСТРОИВАТЕ ТАКА СРЕЩУ ПОЛИЦИЯТА, КОГАТО ВЪРШИ РАБОТА? ДА НЕ БИ НЕДОЛЮБВАЩИТЕ ПОЛЦАИТЕ ДА СИ ПАТЯТ ОТ ТЯХ, ЩОТО НЕ ИМ ДАВАТ ДА ПРИСТЪВАТ ЗАКОНА?! ДЯНКОВ СЪЩО НЕ ОБИЧА ПОЛИЦАИТЕ!! ЗАЩО!

14

до 14

преди 11 години

объркал си се, лидерската му позиция не е в Европейския ПАРЛАМЕНТ ...а щеше да я е спечелил, ако се беше състезавал.правилния термин е "взе я" - защото му я дадоха.

13

Вагнер

преди 11 години

Евреина съсел,пак гледа да излъже българите..

12

Анонимен

преди 11 години

Браво но Станишев,спечели лидерска позиция в Европейския парламент,докато всички там се смеят на бат ви Бойко

11

станишеф

преди 11 години

"Искате ли АЕЦ Белене с държавно участие?" По този начин зададе въпроса Сергей Станишев в интервю в Седмицата на Дарик.-цитат. А "искате ли еФтин ток",къде изчезна?Зайко Станишев,недей да лъжеш пак?

10

Анонимен

преди 11 години

А?ТАЯ НА СНИМКАТА НЕ Е ЛИ МАЙКАТА НА ДИАРИЯ?

9

Ламя

преди 11 години

аман от тая цензура на ГЕРБ. Станишев за два дена само 5-6 пъти съм му видял красивото лице по новините