13

Анонимен

преди 12 години

Много добър анализ!!!

12

Аман

преди 12 години

Аман от разсъждения. Нека правят каквото си искат, стига да не пречат на живота в цивилизованите страни.Някой задавал ли си е въпроса, как се чувстват в тези страни, образованите млади хора. Просто исляма преминава през период през които е минал и християнството -- спомнете си инквизицията.Дните на ислямизма са преброени -- спомнете си с какъв кървав терор в Иран смазаха движението на младите, които искаха да живеят свободно.След 20 години няма да има проблем с ислямизма!

11

....?

преди 12 години

Какво би станало ,ако им свърши ----петрола?

10

наш'та черга

преди 12 години

Капитализмът не вижда в перспектива. Американските интереси и подържането на цена на петрола, създадоха силна и богата Саудитска Арабия, предпоставка за сегашната ситуация, в която нямат контрол над шейховете. Няма да е първият път " с техните камъни, по техните глави". За съжаление конфликтът се очертава да е мащабен, поетапен и накрая "междусъюзнически". Ситуацията се изостря - дори Османската империя е била религиозно по-толерантна от съвременна Турция!

9

Цъки

преди 12 години

Изенадващо сериозна статия, която е над нивото на повечето от четящите тук. Само ще ги отегчи, а болшинството едва ли ще я прочетат цялата!Само се чудя как ще бъдат асоциирани редовните коментари за крадливите ***, ДС, рубладжии и пр.

8

Анонимен

преди 12 години

Който умее да рзсъждава ще прочете статията задълбочено

7

Анонимен

преди 12 години

Ами и християнството е начин на живот !

6

....?

преди 12 години

Малките деца как разпознават ,....ЗАБУЛЕНИТЕ СИ МАЙКИ?СТАТИЯТА Е МН. ДОБРА!

5

Анонимен

преди 12 години

Никой не им пречи да практикуват начина си на живот в собствните си страни. Аз просто не искам да ми го налагат като модел в моята страна. Нека не забравяме че тези ревнали за неравеностойното си положение преследват христианските общности в страните си като бесни кучета. Пример копската църква в Египет, Асириската в Ирак и т.н. Не мисля, че могат да претендират за търпимост при подобни примери

4

borneus

преди 12 години

Нинджи на плаж ?!

3

самурай

преди 12 години

Само черни нинджи...

2

Морхос

преди 12 години

Прекалено дълго и скучно, скучно и безинтересно, безинтересно и голословно, голословно и простовато, простовато и....космато !!!

1

някой

преди 12 години

Тези на снимката доста са се пекли. Чак са прегорели.