37

Анонимен

преди 14 години

Добре , обаче как да стане, като тука всичко започва с думите ,че няма пари, но трябва да видим как ще стане ? ще стане убава работа ама *** ей това ще стане --- един пример правят нов асфалт , така като го гледаш горе-долу добре ,обаче като падне дъжд веднага се появяват локви --значи задържа водата и край,какво да говорим това не ти е работа а отбиване на номера,,,,

36

Анонимен

преди 14 години

Ти да не си АНТИКОМУНИСТ като Бойко, който разтриваше ушите на КОМУНИСТИЧЕСКЯ диктатор Тодор Живков. Сега остава да ми кажеш, че и Бай Тошо е бил АНТИКОМУНИСТ като вас ... Смешни циркаджии!

35

Мариан

преди 14 години

Анонименчервен лаик, за 4 г. 23 километра, е бравос! Иначе ББ е признат дори и от немското величие ББ. А, кой знае за насергей -НИКОЙ! кутев ти ли надничаш зад компа хахаха

34

Коментар

преди 14 години

За момента изграждането е с приоритет с оглед на трафика и многото инциденти който се случват . Цената е ниска и е нормално качеството да е ниско, но всеки си получава неговото.След като държавата я изгради с наши пари - от бюджета ще я дадем на концесия за 20 години на ниска цена с голяма комисионна поради лошото и състояние. На нас ни остава да плащаме и да се трудим.

33

Мишо

преди 14 години

ББ се хавалеше колко евтино щели да довършшат АМ Тракия ... дано не са направили същия компромис, тъй като цената определено НЕ Е най-важното

32

...

преди 14 години

А така,иначе плащаме гражданска,винетка,преглед и данъци средно около 500 лева на кола годишно.И какво получаваме - горива на цени от по 2.30 лв. за литър.Ненормална държава.Все си плащаш а караш като каруцар из дупките.Защо да плащам пак,след като карам по такива пътища? На мен кой ми плаща ремонта по колата от тия дупки а?

31

до 25

преди 14 години

Не е дадено на всеки *** да оценява премиера!Н.В. Народът на България го оцени на изборите, ще го оцени и на следващите!!!

30

Анонимен

преди 14 години

Ха-ха, това е най-голямата СМЕШКА - толкова ли ви е къса паметта, именно фирмите на Цветелинка Бориславова, дъщерята на ДС-генерала асфалтираха Цариградско. Тогава Бойко водеше войната със Станишев за *** на София. Ама май и последователите му са възприели тактиката на Вожда да обвиняват за всичко Станишев. Какво стана, бе умници - кой управлява вече 12 месеца потъващата и разкапващата се България. Пак ли Станишев.

29

Пубера

преди 14 години

Само да попитам малко извън темата ..как е правилно да се пише --- асфалт ....асвалт ...или хасвалт ..хасвалтъ ,,и т.н.

28

Анонимен

преди 14 години

за някои по-късопаметни другари:05.10.2007 15:16"Премиерът Сергей Станишев откри новопостроения участък "Оризово - Стара Загора" от автомагистрала "Тракия", дълъг 23,820 км."

27

+

преди 14 години

ПИСНА МИ ОТ НЕКАДЪРНИЦИ, СКАПАНА ДЪРЖАВА.

26

петьо

преди 14 години

качествени пътища се строят с модерни технологии, машини и специалисти които в момента в тая държава няма. И с много пари също. Тези които са били в Западна Европа например в Германия знаят за какво става въпрос и какви са техните аутобани. Строителството на магистралите трябваше да се възложи на западноевропейски фирми а не на български, турски или гръцки защото при тях няма качество и след няколко години пътя ще е за основен ремонт.

25

Анонимен

преди 14 години

И да не забравите днес да отидете в Борисовата градина да гледате как клоунът, заемащ поста Премиер на България ще играе тенис срещу Борис Бекер. А на 9-ти септември (Комунистическият празник) пак същият този клоун, който не е членувал в БКП ще порита едно мачле пак в Борисовата градина. Та се питам клоунът дали е и ПРЕМИЕР и КЛОУН или само обикновен КЛОУН ?

24

АНТИКОМУНИСТ

преди 14 години

Да те осведомя ,че" Цариградско море" както го наричаш беше направено от фирма на СерГЕЙ и Доганпаша и затова след ремонта Б.Борисов ги глоби 5млн (да 5млн )лева и стана голям скандал,защото не останаха пари за комисионните на СерГЕЙ и Доганпаша такаче не говори глупости,а си гледай изчезващата СерГЕЙпартийка

23

Анонимен

преди 14 години

Естествено че беше платено и при това доста добре, въпреки поредните ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ на Бойко, че ако е некачествено няма да го плати. Останаха си само ПРИКАЗКИ, докато ПАРИТЕ в трезорите на СИ-БАНК си постъпиха и никак НЕ МИРИШАТ, АМА НИКАК дори !!! Платиха ги българските данакъплатци, но угодническата журналистика подмина великодушно ПОЗОРА !!!

22

Мариан

преди 14 години

Не бе, кажи, платено ли беше??? Кажи за вашите червени уродливци, до къде докарахте магистрала Люлин, колко анекса, колко пари потрошени, лаик.

21

Анонимен

преди 14 години

Въпреки че не съм от никоя партия тук ще се намеся - ДА платено беше и не само беше а и е ! Бойко говори говори, не можа да насрочи ремонта (защо ли?) и приключи тази тема. Доказателства по плащанията - поразрови се малко и ще намериш. На бас че дори не знаеш името на фирмата която "не" получи парите си.

20

Ф.С.В

преди 14 години

Аз имам самолет ..за бедните не мога да мисля ..дупки там някакви... дъра бъра

19

Анонимен

преди 14 години

Кво да направя не си падам по дитирамбите ви..

18

Мариан

преди 14 години

До 16Ама изплюй камъка до край, платено ли беше за асфалтирането, а? Червен лаик!