26

баба мара

преди 9 часа

ще спрете ли воините по света като изтривате коментари

25

бачкатор

преди 9 часа

И като ударят Русия тайно, как ще разберем, че са я ударили? Нали е тайно. Нещо не схванах. Ако САЩ искат още стотици милиони неприятели, готови да съсипят САЩ, нека удрят тайно. Щото и да победят Русия, хората остават. Милиони руснаци и не само руснаци, ще отмъщават следващите 100 години, до изравняване на САЩ със Земята. Алкайда ще им се стори детска игра.

24

Анонимен

преди 9 часа

Сащ ще се бият до последния украинец .

23

Австралиец

преди 9 часа

До АнонименКой кого ще удари ,г-н Нострадамус

22

Българин

преди 9 часа

САЩ не дават пари на Украйна. Дават пари за собственото си производство на оръжие. А кой ще плати сметката накрая - ако не са Украйна, ще са другите американски васали по един или друг начин.

21

Анонимен

преди 9 часа

Преди дни американската преса публикува информация, че Русия възнамерява да предаде модерни противокорабни ракети на Иран, а те от своя страна ще отидат при хусите. Въпрос на време е Червено море да се задръсти от потънали американски и британски гемии.

20

Беселина

преди 9 часа

Е, прояви разум и мъжество Байдън! Лошата новина е, че наистина ще трябва да си внесем ипотечните вноски за месеца, явно че не се свършва още!...

19

Анонимен

преди 9 часа

Явно му е останал повече мозък от на Зеленски, на когото коката и останалите субстанции са му изпили съдържанието на черепната кутия като от черупката на рохко яйце.

18

до 14

преди 9 часа

До а беСамо хора с ниско чело и без мозък мечтаят за ядрена война!

17

Анонимен

преди 10 часа

Истинската причина за войната в Украйна е Китай който с растящата си икономическа мощ представлява главна заплаха за САЩ и затова трябва да бъде убищожен. А САЩ не могат да унищожат Китай заради военната мощ на Русия, затова първо трябва да унищожат Русия. Украинците, които са руснаци, тоест народ воин, най-добрите воини, в същото време са големи тьпанapи, и не могат да схванат, че воюват и умират за интересите на САЩ, впрочем българите не са по-долу, за 30 години 3 милиона измряха за САЩ.

16

бачкатор

преди 10 часа

11, то военна тайна е и това, че Байдън е с деменция. За щастие други не са :)

15

да

преди 10 часа

сибирската мечка гази, тъпче и напредва....следват одеса и измаил и.... украйна е отрязана от морето, ако останат живи украинци...

14

слава Украйна

преди 10 часа

Украинците бяха мотора на СССР. Ще измислят собствени ракети да стигнат до Масква!

13

а бе

преди 10 часа

А бе? А НАТО защо го е бъзе да започне война с Русия, а? НАТО бъзливци ли са бе, а?

12

бачкатор

преди 10 часа

Значи Скот Ритър е казал истината миналата седмица, че е предотвратена реална ядрена война. Имал е информация отнякъде, какво се случва в Русия. Явно някой сериозно се е замислил наистина да пусне духа от бутилката.

11

Анонимен

преди 10 часа

И все пак НАТО го е страх от Русия ,предайте на ястреба Тагарев дето щеше да громи Путин

10

Анонимен

преди 10 часа

Ще ги удрят без да го обявяват официално, което между другото вече се прави! Това е военна тайна, не знам защо копейките очакват да го обявят във вестниците

9

Анонимен

преди 10 часа

Браво ,разумно решение .

8

Анонимен

преди 10 часа

Дъртия деменция,ама и при него явно шубето е голям страх....а ужким се правеха на голямата работа краварите...

7

Бай дън

преди 10 часа

Когато умре последния украинец-тогава