71

Кире

преди 3 години

Аз също събирам с благородна кауза - искам Ферари за коледа, моля помогнете. Пишете който иска да му пратя сметката ми, приемам и по револют.

70

Реалист

преди 3 години

"Извинявам се, аз съм мениджър на средно ниво и взимам над 12 000лв.. Мениджърът над мен- над 18 000, а над него хората- още повече"Взимаш ти чушки. 12К взимат директори на нашата клета Територия, и то само в определени фирми. А раздавате ли си заеми от касата на фирмата? А заплати по 80К не месец? Хайде стига глупости. Момчетата са се видели в едни пари и са започнали да усвояват. Подобни организации нямат за цел да правят собствениците богати, много ви моля. Какви проценти, какви 5 лева?!

69

Анонимен

преди 3 години

Когато даден животински вид се размножи твърде много и в същото време е много лаком, природата взема нещата в свои ръце и почва "регулация" - първата стъпка е ковид-19 ,следващите стъпки ще са много по-страшни ...

68

☼

преди 3 години

Има ли безработни ай-тита на 6к заплата във форума? За един преятел питам

67

Анонимен

преди 3 години

Не знам пичове. Оослед ата компания в която бях, мениджърите на средно ниво не взима ха по 3 пъти повече от софтуер от е инженери. Всъщно, някой взима и по-малко.

66

Анонимен

преди 3 години

Щом битивито ги подкара крадливите непеота значи чеха-келнер е обърнал палачинката. Бяха медиен партньор на протеста, а сега ще пробват и от другата страна да поиграят...

65

Анонимен

преди 3 години

Така е, бъдете добри граждани и си давайте парите за подаяния на хората в нужда, докато държавата и Славчо Славчев ви се смеят, карат си жиповете и си го местят и за вас и за болните и за тези в нужда. Като няма държава, така ще е.

64

Анонимен

преди 3 години

И в този сайт има *** ай-тита с големи заплати. Истината е че нямате бъдеще вече, така че е време да се преориентирате на трудовият и заплатен пазар. Ако позакъсате с ипотеките ще мина да ви изкупя вилите и беенветата

63

Анонимен

преди 3 години

Този е титан! Баааси как е успял да направи яки кинтаци за 2 години.После що нямало дарения и никой на никой не вярва :)))))

62

Кире

преди 3 години

"Платформата не работи безплатно.." - а трябва

61

Анонимен

преди 3 години

До 63Какви е сред от ти ниво, ако не е тайна? В коя компания работиш, дето дават толкова на "срендо ниво"?

60

Най-реалист

преди 3 години

До РеалистБлаготворително или не, всяко дружество искащи да има професионалисти на постоянен трудов договор, ще трябва да им плаща адекватно.

59

Анонимен

преди 3 години

Къвто премиера, такива и поданиците

58

Анонимен

преди 3 години

Е колко да е заплатата му?! Извинявам се, аз съм мениджър на средно ниво и взимам над 12 000лв.. Мениджърът над мен- над 18 000, а над него хората- още повече. Така е в ИТ сектора. Платформата не работи безплатно, взима процент.

57

Реалист

преди 3 години

"Заплата от 5-6000 е нормална в АЙ-ТИ сферата. Заплата от 10-15 хиляди е приемлива за изпълнителен директор"Пич, кое е нормално?! Това са заплати във водещи фирми, които правят бизнес. И пак се броят на пръсти. Тук става въпрос за благотворителна организация, която поддържа платформа за набиране и разпределяне на средства за болни деца, и т.н. тия са си раздавали по 40-80К на месец. Това е класическа схема за източване. а не говорим за заемите.

56

Анонимен

преди 3 години

не помни колко пари взимал, ти да видиш :))) ами да го попитат по начин, по който ще си спомни и други детайли. А дали помни какво е работил там?

55

Анонимен

преди 3 години

И нима човек не заслужава бонус добре свършената работа? Коя друга организация е спомогнала толкова за дарения и прочие в после дите 5 години?

54

Анонимен

преди 3 години

До 545-6000 за магистър с 9 години стаж, може би, но средно е по-скоро около 2800-3000 лева.

53

Анонимен

преди 3 години

До ПешевС редовни данъчни проверки и одити от независими организации, но по прозрачен начин, който не оставя много място за корупция. Т. Е. - за да твърдят нещо, трябва да имат доказателства и да носят съдебна отговорнист.

52

Анонимен

преди 3 години

Нагла крадлива пасмина !