46

Анонимен

преди 4 години

"Не е важно кой първи ще създаде ваксината.." Напротив доста е важно. Преди месеж малка английска лаборатория с размерите на книжарница гръмна, че е създала ваксина и американците поръчаха 2 милиона броя които няма как да са готови до другата година, защото за западния свят патентите и парите са по-важни от човешкия живот и не искат да пускат формулата за обществено достояние.Сега обаче руската не е достатъчно изпробвана. Дайте ми на мен а вие чакайте от английските,вероятно след 10г ще има в БГ

45

Анонимен

преди 4 години

Проекта Спутник от 1957 година беше един чисто пропаганден проект без никаква практическа стойност. Наследника му Спутник V по нищо не се различава.

44

Анонимен

преди 4 години

докато не публикуват резултатите от изследванията за безвредност и странични ефекти, всичко е само приказки на политиците в Кремъл, това е истината

43

Ангел

преди 4 години

Рискована или рискова, знаете ли разликата, драги ***.

42

Анонимен

преди 4 години

щом DW,BBC или CNN пишат че ваксината е рискована това в реалния живот означава че тя е сигурна на 100%!

41

Анонимен

преди 4 години

Какво се знае за руската ваксина?Знае се че е недопустимо да се използва по всички правила за приемане и регистрация на ваксини, тъй-като не е преминал пълният цикъл на изпитания отнемащ 7-8 месеца.Това което се прокрадва в руската преса е доста тревожно. Контролната група от 38 доброволци първо е прекалено малка и второ предизвиканите странични ефекти сред тези доброволци са 144 броя който пък е прекалено голям.Три четвърти от руските лекари не желаят да ползват путинската ваксина.

40

Анонимен

преди 4 години

За каква руска ваксина става дума?

39

Анонимен

преди 4 години

До Обективен 31Тука си абсолютно прав. Руския учен расказваше, че световните концерни са си разпределили пазара на ваксините за 10 години напред, знаят къде ще отиде всяка една ампула. Затова сега руснаците им бръкнаха в здравето с този си ход. Представяш ли си какви милиарди могат да загубят? Затова не само ще я обливат с кал, ами даже сигурно и санкции ще наложат на руснаците, задето са си позволили ДА СПАСЯВАТ ХОРАТА!!!

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМ11 все още не е готова, трябваше да е готова 2013 година, после отложиха за 2015, после требваше за свтовното, последния срок е 2021 година, миналата година имаше към 120-140 километра все още неготови, за тая не съм ходил, но доколкото знам все още не е направена, и между другото е платена същата, а някои от по-старите участъци са в доста лошо състояние

37

Анонимен

преди 4 години

До НЕКОЙЕВАЛАТА :))))) Може ли само да агитираш колкото се може повече от приятелчетата ти русофилчета да направят същото :)))))) Голяма услуга ще ни направите :)))))

36

НЕКОЙ

преди 4 години

Ще си бия само руска ваксина. Реви Гейтс, реви отчаяно.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпроблема е че така и не се знае кои са учените :))) имаме само изявления на политици, това винаги е било голям проблем на руската наука, имат отлични учени, но в работата им прекалено много са намесени политиците, е и в момента, няма данни за страничните ефекти, данни за изследванията за безвредност и т.н и т.н.Може и да са създали добра ваксина, но без изследвания и доказване на безвредност все едно нищо не са направили, а за това нещо трябва време, минимум една година

34

Анонимен

преди 4 години

антируските тролчета бяха залинели но им пускат по нещо за Русия да не умрат от глад. Те всичките поне по пет години са живяли в Русия и коментират всичко в детайли.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33ХИ-ХИ-ХИ-ХИ.........ами все още няма такава!!!!!! Краваристан НЕ Е ДОРАСЪЛ до това да се бори да спасява животи, ТОЙ МОЖЕ САМО ДА ГИ УНИЩОЖАВА!!!!!!!

32

Математик

преди 4 години

Чичко Бил смята:1000000000дози ваксина.100долара всяка=грижа за здравето на хората.Филантроп отвсякъде.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Що не идеш да се скриеш някъде? Ето за такива като тебе казват "класически фейк-нюз"!!! По скоростната магистрала М11 "Нева" между Москва и Санкт-Петербург можеш да стигнеш за 4-5 часа без никакви задръствания. От такива като тебе, незнаещи или откровенни лъжци сега в България въобще не знаят наистина какво става в Русия. А колкото до ваксината - тя е направена от институт с история от над 130 години и на база на съществуваща антивирусна технология. А от запада - ЗАВИСТА!!!

30

Анонимен

преди 4 години

"Учени за руската ваксина срещу коронавируса: Рискована е!"А учени какво казват за американската ваксина? Рискована ли е?

29

Анонимен

преди 4 години

Засега около 20 страни са заявили интерес пред Русия за ваксината. Който иска повече стабилни данни за ефективността и, да не я ползва. Русия не я предлага на никой. Ваксината е създадено от руски учени, а не от байер или някой друг немски или швейцарски концерн за пари. Руските учени я създадоха за хората, и то само за тези които желаят да се ваксинират.

28

Обективен

преди 4 години

Сакън,Путин да не разпродаде ваксината на цял свят,че ще стане прекалено богат. Това ги гложди германци и американци. Да не мислите че на учените им пука за здравето на хората. Само пари виждат с тая корона.

27

Мо

преди 4 години

До ЖоПреди 2 / ДВЕ години Бил Гейтс чрез фондацията си наля няколко десетки милиона в Модерна . Фирма чиито единствен продукт за сега е ВАКСИНА СРЕЩУ КОРОНАВИРУС .Били почти готови ако следиш специализираните американски медии. Нечувана работа . Модифицирала генетичната информация на човек да го правела здрав. ВАКСИНИРАЯЙ СЕ - няма да съжеляваш.Та кой е започнал първи , а? А ? А?